Master Chef Show Tv

istakozu pişirmek değil mühim olan almak

Batuhanın tavrını,
Murat'ın konuşmasını
Erol abinin de yanaklarınıı çok sewiyorumm..

oha yaaa ne kadar kötü davranıyorlar sinir oldum deli midir nedir bunlar ben olsam var ya o alıp çöpe attığı tavayı direk olarak kafasına geçirirdim tava öyle atılmaz böyle atılır derdim

ben su kirmiziliya sinir oluyorum... ne bu ya... nasil bir yarisma...surekli kiziyor herkes asik suratli oyuzden izlemiyorum....

ben batuhana bayılıyorum ya çok tatlı adam açıklamasını yapmıştı aslında çok iyi mutfaklarda bundan kat kat kötü muamelede bulunuyorlarmıs aşçılara ondan yapıyolar yani :)

şu kırmızılı adamı biiirrrrr güzelll dövesimm varrr sadecee çenesiii varr baskada bişeyi yokkk gıcıkkk seyyy

Şu Batuhanmıdır nedir nasıl bir kişiliktir ya. Bugün bir bölümü vardı televizyonda gözüm takıldı. Yarışmacılardan birinin (ismini hatırlamıyorum. Genetik mühendisi olan) elindeki kaşığa lap diye vuruyor atıyor falan. Pişirdiği yemeği götürüyor lavaboya atıyor. Gerçek hayattaki mesleği üzerinden sataşıyor bişeyler yapıyor. Nekadar abartılı yapmacık haraketler. İnsanların ellerini ayaklarına karıştırıyor. Resmen şov amaçlı böyle davrandığını düşünüyorum. Hiç kimsede tepki veremiyor. Adam resmen rencide ediyor yahu bune böyle.

Son düzenleme:
harrbiden o batuhana deli oluyorum ya. tamam bu iş böyle hata yapmamak için yapıyo hadi deee nedir bu. okdr stres yaşatılmaz insanı katil ederrr. diger 2side cok ezilmiş onlar neden seslerini yükseltmiyolar sırf ego tatmini ukala adam

Bayılarak izliyorum,son zamanlarda beni cezbeden tek yarışma
içimdeki yemek pişirme aşkından olsa gerek :)

o batuhana nasıl tahammül ediyorlar ya. normal hayatta olsaydı ağzını burnunu kırmışlardı çoktan.kamera var diye sesleri çıkmıyo. muhtemelen sözleşme falan imzalamışlardır. yoksa hangi insan evladı elin adamından bukadar hakaretveri davranışlarına dayanır.ben yarışma bittikten sonra öclerini alırlar diye düşünüyorum.Birisi yaptığım yemeği dökücek çocuk gibi bağıracak kaşığa vurucak Allah yarattı demez dağıtırdım suratını herhelde

ferhat tuğsan ve gökçe,hasan fehmi yi izlemeyi çok seviyorum
btuhan dışındaki şeflerin de çok kal,teli ve öğretici olduklarını düşünüyorum
fırsat buldukça izliyorum bu yarışmayı

Eğitimde bağırmanın çağırmanın bir mükemmelliği getirmeyeceğini batuhan'ın kafasına vurarak söylemek isterdim.

Nasıl oluyormuş zekan açıldı mı demek rahatlatırdı beni :)

Gerçi bunlar hep oyun,ona verilen rol öyle diğeri daha sakin ama bilgiç yaşlı olan daha ılımlı

Şu öykü serter yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkmazsa daha iyi olacaktı ya neyse

ya ben anlamıorum kı oyku serter!! sen sunucusun sef deıl o olmamıs olur mu hıc bılmem ne cok bılıosan sen yap sinir

Bu yarışmada Javier Bardem saçlı bir kadın var , öğretmenmiş , sanki yarışma bu kadın üzerine kurulmuş , nasıl da farklı yaklaşıyorlar bu kadına karşı..

Bu yarışmayı hergün beğenerek seyrediyorumYemekteyiz den gın geldi artık bir an önce bitse de başlasa diye sabırsızlanıyorum Batuhan'ın bağırmaları ilk baş benim de gıcığıma gidiyordu ama sonra sonra komiğime gitmeye başladı..

ya ben hüseyine bayılıyorum adamın tane tane konuşması mayışık mayışık devamlı sırıtmasına bayılıyorum.Favorim Tuğsan

Lütfen bunu söylerken her kelime sonunda "annatabiliyomuyum" da deyin. Zira bu kelimeyi kullanmadan ne anlayabiliyor,ne de annatabiliyor(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…