Master Chef Show Tv

bakış açısıyla da ilgili sanırım programın etkileri..ben denk geldiğimde izlemeye çalışıyorum, güzel şeyler öğrendim,notlarımı yazdığım deftere de çekiyorum önemli bilgileri..

bu jüri dediğimiz adamlar öğretmen, ve bana hiç garip gelmiyo tavırları..deli insanlar zaten bu adamlar :)) sıkışık,kalabalık,kokulu,havasız mutfaklarda çalışa çalışa stresle yaşaya yaşaya deliriyolar bence konservatuarda okuyan arkadaşlarımın öğretmenlerinden gördükleri muameleyle karşılaştırınca acımasız gelmiyo bana batuhan :92:

aşçı olmak hafife alınacak bişey değil

Benim Favorim yok ama yarışmlarda dikkati mi çekti hep Muzaffer'in olduğu takımı seçiyorum..İnsanlarla diyalogu çok hoş işi sempatikliğiyle 1.liğe götürüyor..Semra bakışları çok komik korktuğunu demiycem çünkü korktuğunu sanmıyorum ama şeflere karşı güzel rol kesiyo kendini acındırarak.Bence başarılı bir kadın yemekte ama yarışmalarda paniklediğinden kaybediyor..Bu yüzden Batuhan ona çok bağırıyor diye düşünüyorum ondan yana büyük umutları var..

ßende Severek izliyorum bu yarışmayı . Aslında önemli bilgiler de veriliyo .

şu gökçe ne kadar saygısız gerçekten izlerken al işte türkle çinlinin farkı dedim bizimki açmış ağzını yummuş gözünü kadın asaletinden birşey kaybetmedi işte farklarıda bu bizden üzüldüm halimize hiç bilmiyoruz konuşmayı

ya kızlar bir şey dikkatimi çekti. Geçen elemeye kalmışlardı ya sena ile 2 kız daha. Beyin pişirdiler hani. biri gitti Sena ile kalan kız eve döndüler. O kız yalan söyledi en iyi tabak seçildim diye. Halbuki öyle bir şey sölemediler. Bu süsledikçe,süsledi diğerlerinin arasından sıyrıldın dedi bana şefler falan diye. Halbuki sena ya da aynı şeyleri söylediler. Şimdi tiksindim resmen o kızdan. Bu ne hırs yani pes!

gökçe ne kadar terbiyesizmiş :26:

arada denk geldikçe izliyorum ...sena gitmesi gerekenlerdendi
tabi ondan önce gözde gidebilirdi şefler onun sadece kendine olan güveni için tutuyor gibi
her şeye verecek cevabı var ya ...

sena elendi çok üzüldüm yaa gökçeyi eleselerdi yada anyan gökçe tam çirkef ne o öle ya ayrıca burnu havada ferhat tusan yada muzaffer olsun master cheff

bence Senanın gitmesi kötü oldu başarılı bir kızdı Anyanın gitmesi lazımdı pek bi marifeti yok devamlı aynı yemekleri yapıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…