Master Chef Show Tv

kızlarrr
ferhatın kafasına taktığı bandana mı
yada ne olduğunu bilen var mı
bu arada favorim hala ferhattt

anyanı neden halen elemiyorla anlamış değilim.bugüne kadar ne yaptıki elle tutulur.hep et sote tavuk sote yaparak buraya geldi.ayrıca tuğsanı jüri çok koruyor sonrada hakkaniyetli davrandık diyorlar.muzaffer birinci olmalı çünkü hep farklı şeyler deniyor hiç kendini tekrarlamıyor.

Son düzenleme:
kızlar farkettnizmi gıcık adam varya batuhan şef olan.epey sakinleşmiş uyarı felan mı aldı acaba daha düzgün yorumlar yapıo.daha kibar azar yedi galiba rütükten

Son düzenleme:
benim gibi burçe ye sinir olanlar var mı acaba
sinsi sinsi bakışları şımarık tavırları
yeteneksiz olduğunu fakat hep takım oyunlarondaki gruplaşmadan içerde kaldığını düşünüyorum
anyan semra ve burçe nin çıkmasını istiyorum

Hasan elendi
bu arada Batuhan şefe çok fazla tepki geldiği için çalıştığı yerin sahibi işten çıkarmış şimdi de Erol beyin yerinde çalişıyormuş

Hasan elendi
bu arada Batuhan şefe çok fazla tepki geldiği için çalıştığı yerin sahibi işten çıkarmış şimdi de Erol beyin yerinde çalişıyormuş

bende gazete de okudum bugün birde hülya avşarın programına konuk olmuş spagetti sunmuşlar beğenmemiş programdakı gibi eleştirmiş hatta yapanda annesiymiş

burçeye sinir ötesi duygular besliyorum.hem çok beceriksiz hemde böyle gıcık gıcık konuşması varya deli ediyor beni.ağzını böylee yaya yaya en sevmediğim salak kız konuşmasıdır bu tarz konuşma.ne yaptı ki burçe bugüne kadar orda halen.

aynen ya kızı boğmak istyorum bir de face te yorum yazanlara kızıyormuş ha0ksılık yapılıyomuş hanımefendiye
sinsi sinsi bakış konuşması dil çıkarması sinir oluyorum ya

tüm dediklerine katılıyorum o konuşması sürekli gözümün önüne geliyodu izlemiyom zaten artık

aynı şekilde nefret ediyorum gökçedende nefret ediyorum ukala gıcık bişi o

bu hafta burçe dokunulmazlık kazanmış..hayrett nasıl olduda başardı??:26:

dokunulmazlık kazanmadı salı günü yaptığı yemeği kötü olduğu için jüriye tattırmak istemedi haliyle elemelere kaldı

Son düzenleme:
dokunulmazlık kazanmadı salı günü yaptığı yemeği kötü olduğu için jüriye tattırmak istemedi haliyle elemelere kaldı

sağol bende bugün izleyince öğrendim kendisi istemiş.yukarıda görünce burçeyi dokunulmazlık kazandı sandım.yarın bakalım neler yapıcak burçe merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…