Master Chef Show Tv

Nergis patlıcan dolması yapacam dedi patlıcanı közledi ama közlenince yumuşacık oldu tabi içini oyup dolduramadı onun için karnıyarık gibi yaptı, jüri de bunu akıl edemiyorsan sen master chef olamazsın dedi

nergise üzüldüm aslında,çünkü ondan önce gitmesi gereken çok kişi var,anyan,semra,burçe..gökçe haketmişti,tabağı pişmemişti ve kabul etmedi pişmediğini sadece fevri olduğu için elemedi jüri.

evet bende Nerimanı beğeniyordum gitmesine çok üzülmüştüm.Nergis sevmiyordum başarısız geliyodu çok panik biriydi .bende Tuğsan kazansın istiyorum ama kazanabileceğini pek sanmıyorum

Bence semra elenmeli..hiç sevmiyorum o kadını ya..Korkuyomuş gibi konuşuyo burçe ve semra hatta anyan nasıl hala oradalar çok merak ediyorum faworiiiiiiiiiiii tuğsan

anyan direk elemeye kaldı tuzlu cupcake yaptı bide bir sürü bahane üretti kızdılar onlarda direk elemeye bıraktılar.

ya arkadaşlar hangi gün elendi onlar. bi bulamadım ntte izleyemedim.
annaaaaa deli oldum yaa nergise çok üzüldüm
karnıyarıkla dolma nasıl karışırrr:S

cumartesi elendi sanırım.

muzaffer birilerinden torpilli mi anlamadım gitti 3 dk da herşeyi halletti bitirdi ve de elemeye kalmaktan kurtuldu
ayrıca batuhan nerelerde ??

Son bi kaç gündür Batuhan Şef yoktu.
Program ne güzel izleniyodu valla.
Bağıran yok. Çağıran yok.

cok sevınmeyın kızlar

yurt dısına gıtmıs iş görüşmesine ..keske oraya yerlesse

çok güzel bir vedaydı

ızleyemedım bende ..anyanın gıtmesı yerınde olmus kolayı sectı derken ne yaptı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…