katılıyorum... ayrıca çok itici bi bayan bilmiyorum ısınamadım ben o kadına
ayneennn katılıyorum
ve ayrıca ona torpil yaptıklarını düşünüyorum zaten yalvar yakar zırlaya zırlaya girmişti programa....
bazen kayda geçmeyen kişileri başa getirince ortaya batuhan mıydı onun gibi tipler çıkıyor .bir kere o kimki ordaki kişileri azalıyor ,fırçalıyor nasıl sinir oluyorum ona .ahçı sonuçta ünlü münlü valla çok nefret ediyorum.tuğsan ı tutuyorum ben orada.en lezzetli o yapıyor giib geliyor .o cocuğu ben fatmagülün sucu ne deki selime benzetiyorum selim sarı bu kumral siz benzetiyor musunuz yoksa tek ben miyim?
katılıyorum... ayrıca çok itici bi bayan bilmiyorum ısınamadım ben o kadına
gitti bademi seçti limon gibi bol alternatifli malzeme dururken.diğerlerine fark atmak için.bide ne oldugunuda söylemedine kadar ukala ne kadar sımarık davrandı günün tabagı seçildi diye.umarım yarım badem elinde patlar
bide tugsan evlimiymiş :44: eşi ne kadar şanslı o halde.çok efendi.bugun yine batuhan çattı ona.kıskançlıgından çatıyor başka birşeyden değil
orada evli yazarken semra'yı baz aldım karıştırılmasın
ayyy ben öykü hanımada sinir olmaya başladım aynı şef gibi eleştiriyo eğitim falan mı almış
Bugünün sonucu noldu arkadaşlar ben sonunu izleyemedim de.
aynen canım bende ısınamadım akıllı mı saf mı çözemedimkatılıyorum... ayrıca çok itici bi bayan bilmiyorum ısınamadım ben o kadına
ayy bendee
semra bu haftada kurtuldu ama haftaya şansı yok bence
batuhanın semrayı sevdiğini zannetmiyorum.programın başlarında seni sevmiyorum semra diyerek ağlatmıştı
günün tabagı semra seçildi.yarınki yapılacak yemek için malzeme seçmesini istediler.muz badem ve limon vardı seçeneklerde.diğerlerini zorlamak için tuttu bademi seçti.ondan hem tatlı hem tuzlu yarın 2 tabak çıkartacaklar.ve semra evdekilere malzemelerin hiç birini söylemedi.haftaya son haftalarıymış.ukalalılıgını görsenferhat gibi tugsan gibi sürekli gün birincisi seçilse yanına yaklaşılmayacak hanımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?