Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktora da gittim canım..kızlar benim psikolojim çok bozuldu yaa iştahım da kesildi..ağlama krizleri de ne zaman bitecek bilmiyorum..
canım aynı şeyler benım de başıma geldi. ateşim cıktı cocuğumu doktora kontrole bıle goturemedım. annemle eşim göturdu. ben evde yattım. psikoloji dersen berbat. gögüs ağrisi ayrı dert. gözümü bile acamıyodum emzirmek istemiyodum. hatta su an goguslerımden bırıın sutu kesılmek uzere. gögsundekı sutu sağ ve sık sık duş al ( ama üşütme) ve acısa da emzırmeye devam etmeye calış. cocuk uyanınca kabusum oluyo emecek diye ama npalım bağıra çağıra emzırımeye calışıyorum(
canım sana da mı ateş yaptı ben de ilk gün 39 derece ateş ile acile gittim 2.gece biraz azaldı 38 dereceye düştü şimdi ateşim yok çokşükür antibiyotik kullanıyorum stafine diye bişey..ateşim yükselcek diye öyle korkuyorumkii hani lohusayken hastalanmak iyi olmaz derler ya hatta insanın mmoralini -10 a düşüren bi laf var lohusanın mezarı 40 gün açık kalır diye..inanın 40 gün hemen geçsin diye çok istiyorummahvoldum kızlar psikolojim mahvoldu şu anda da ağlıyorum çok korkuyorum herşeyden bir an olsun yüzüm gülmedi daha..iştahım da yok şu aralar zorla yiyorum halsizim yorgunum..sende mi böyleydin canım..