Sünnet Mastürbasyon.

Kızlar bişey söyleyecem...bi daha böyle birisi gelince direk çaktırmayın fake olduğunu biraz konuşma hakkı verin lütfen.....bakın malzeme kalmadı....herkes jeczz gibi arsız deel...gitti mi gelmiyo bak

Kızlar bişey söyleyecem...bi daha böyle birisi gelince direk çaktırmayın fake olduğunu biraz konuşma hakkı verin lütfen.....bakın malzeme kalmadı....herkes jeczz gibi arsız deel...gitti mi gelmiyo bak

jezyy de aynı bendilek ti garibime bi gün yüzü göstermedik forumca

anca giderrrr
mervegülün suçu ne kızlar yawww

Kizlar ya cok fenasiniz bende inandim konuya sasirdim filan bilgim olsada yardim.edecektim mal gbi sizde direk cakiosunhz yaa nerde nereye girmis ne yapmis hepsnj doktunuz mallshhh :d kk dedektifi koyuyorum adinizi

___dega___

Ay ciddi sandım şaşırdım bi'de :)
Belki de ciddidir. Belki de sadece cinsellik konuları ilgisini çekiyordur , garip ama. Gerçekse diye cevap veriyorum; 8 yaşındaki çocuk masturbasyon yapar fakat bunu devam ettirip bilinçli bir hale getirmez. Senden habersiz ne izliyor, ne ortamlarda bulunuyor bu çocuk hiç araştırıyor musun arkadaşım? Belki de internette görmüştür. Belki de kendinden büyük bir arkadaşı izletmiştir falan. Bu kadarı fazla yani.

Yok şimdi gelecek.....admin üyeliğimi iptal et diyecek ben ondan korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…