- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi mervegul34
-
ya normalde gerçekten böyle birşey var aslında çocuklarda ama bu arkadaş kafa buluyormuş benim düşüncem şu pipilere özgürlük tahrişe sonnnnnnnnnn
Normal diyeceeek.
evlerinin önü calııııı
calının kırılmış dalııııı
kınamayın arkadaşlarrrrrrrrrr yaralı gönlüm sevdalıııı
vayyyy vayyyyyyyyyy vayyyy beniiii beniiiiiiiii:118:
mervegül az bah hele:111:
mervegül ün komşusumusun yoksa sende
ya senin kafan zehir gibi ya sen ne iş yaparsın yaşın kaç necisin böyle maşallah arkadaşıma:)
Kızım kopardın beni pc başında yaaaa. k.çımızıda yırtsak bakmicak bu mervegül küstü bize ablası.
yok biz kardeşiz daha yeni ögrendim hahahahahaha:)
mervegülsüz batsın bu forum o zaman
hadi yine iyisin. sübyancı bi kardeşin varmış. turp gibi mastır bilmem ne yapan bi yegenin
mervegüüüüüüüüüüüüül geri dööööönnn bak seni arıyoooozzzzz.
hadi yine iyisin. sübyancı bi kardeşin varmış. turp gibi mastır bilmem ne yapan bi yegenin
yegenime bak hakkatten ben bilmezdim bu yönlerini hemen pipi savar alıuyorum evime belli mi olur bana saldırmasın
kelepce tak pipisine bişicik olmaz
söz mervegül 'de
Kızım kopardın beni pc başında yaaaa. k.çımızıda yırtsak bakmicak bu mervegül küstü bize ablası.
bizim bi abi vardı normalde karısına çok light davranırdı karısıda çok diktatördü. Bir gün benım adamla içmiş. Telefonda bas bas bağırmış naleeeeet garrrııııı diiyee bak mervegüll o derecelere geleceğiz şimdii.
Dön diyosak dön şimdi a aaa aaaaa.
bizim bi abi vardı normalde karısına çok light davranırdı karısıda çok diktatördü. bir gün benım adamla içmiş. telefonda bas bas bağırmış naleeeeet garrrııııı diiyee bak mervegüll o derecelere geleceğiz şimdii.
Dön diyosak dön şimdi a aaa aaaaa.
kızlar ben kaçar mervegülü bulmam gerek içim parçalandı o tahrişli pipiyle yanlız başına kalmasın ben gidiyom bacılar
mervegül ün suçu yok biz onu bihter sandık
mervegül cevap ver orda mısın çocuğun penisi ne oldu iyimi merak ediyoruz kızzzzz haber ver alo alo
aaaaaaaaa çok ayıp penis degil o penis degilllllllllllll pipicik o daha o bir bebek lütfen pipiyle penisi karıştırmayalım
mervegül cevap ver orda mısın çocuğun penisi ne oldu iyimi merak ediyoruz kızzzzz haber ver alo alo
Su an balkondayim ve cook sesli guldum.ilahiiiii
efecim
aman yırtma kıçını mervegül için popondan olma kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?