- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
A aa çok ilginçErkeklerin çoğu bu konuda çok hassas maalesef.mesela ben akşamları çok bunalıdığımda sütyenimi çıkartırım benimki hemen panikolur.efendim ben niye öyle dolaşıyormuşum,ya sarkarsaymış. Ya birşey olmaz birkaç saatle diyorum.sarkarsa bir kiymeti kalmaz diyor.
Ben bu istegi iyi gormedim.
O zaman siz de ben de six pack istiyorum 6li karin kasi deyin yapicak mi ?
Zannetmiyorum ugrasmaz hem yapsa aci veren bir surec degil siz bicak altina yatcaksiniz.
Sizinle evlenirken sizi boyle begenmiyor muydu ben kendi adima beni oldugum gibi kabul eden birini isterim.
Etrafta cok iri goguslu kadin var onlardan biriyle evlenseymis.
Bazi insanlari takdir ediyorum ben soyle seviyorum diyor ve oyle birini bulup evleniyor ne istedini biliyor ve arkasinda oluyor herkes oyle olsa sorun olmicak.
Bence olumsuz yorumların gazına gelmeyin.Eşlerin birbirinden bu tarz istekleri olabilir ne var bunda?Eşiniz kilo alsa "kilo versene biraz"demez misiniz?Aynı şey bence.
Siz yaptirdiniz mi? Ben yaptirdim gayet dogal, ustune de yatiyorum. Bir insani begenmek zorla olmaz. Begenmeli diye birsey yok yani. Begenmiyorsa begenmiyordur tabi ki zorla ameliyat ettiremez ama begenmeli diye birsey yok yani.Istemiyorsan yaptirmaa
1. Sana ve senin bu konudaki dusuncelerine saygi duymak zorunda. Sen istemiyorsan bitmistir. Ayrica ben de olsam senin yerinde beni begenmiyor diye dusunurdum.
2. Zor bir ameliyat. Daha zorlari vardir tabi ki ama cok da kolay degil.
3. Dokusu gorunusu hic dogal degil. Esimin bile hosuna gitmeyebilir. yuzustu yatarken bile seni rahatsiz edecek.
Yaptirma. Seni oldugun gibi begenmeli. Begenmiyorsa bence cozum senin slikon taktirman degil. O kafa yapisini degistirsin.
Tatlim ama bu ayni sey degilki : ( spor yapan herkes kas yapabilir azim yeterli.. ama silikon ayni sey degil.. heleki sen halinden memnunsan.. nolcak kocan icin yaptiriver diyenleride anlayamiyorum..tamam istedigi gibi olsan belki daha renkli olur yatak odaniz ama sadece memeye odaklanilmasi garip. Birde basit birsey degilki bu.. hani sac tirasi baska sac rengi baska.. ama gogus bambaska birsey bence..
Ayrica kac cocuk istiosunuz bilmem.. ama cocuk isi bittikten sonra yaptirmk mantikli.. ayrica silikonla emzirme olayi tam nasil bilmiyorum..
Hadi bakalim :) sonucu yaz geri bakalim kadinin fendi erkegi yenecek mi :))))Benim esim icin kas yapmak ve kilo almak ameliyattan daha zor emin olun.. kendisi cok uzun boylu ve zayif. Kilo alabilmesi icin hem spor hem yiyip icmeli ve senelerdir bunu yapamamiş.
Kadın gibi hissetmekle meme arasındaki ilişkiyi medya dayatmıyor, tarih öncesine gidersek ana tanrıça heykelleri hep kocaman memeli,35 bin yıllık dünyanın en eski kadın figürü bile abartı büyüklükle memeleriyle dikkat çekiyor.Malesef belki de insanlığın başlangıcından bu yana kadın=meme ..Beğensek de beğenmesek de böyle..
Ben memelerimden memnunum ya agirlikta yapmiyolar zaten omiriligimde egrilik var bide yaptirayimda agirlik mi yapsin :)
tabiki öyledir o da evlılık kurtarmak ıcın yapmadı sorunları yoktuzaten. sonradan onemı olmadı demekıstedıgım kendınız ıcın yaptırın o da sızı boyle begensın canımyanar dıyın kıyamaz heralde :)Ben esim istiyor diye sacimin rengini bile degistirmem.
Ben zaten boyle biseyi yaptirirsam kendim istedigim icin yaptiririm baskasi umrumda olmaz. Kendim icin ozguvenim icin. Esimde bosarsa bosar :) evliligimizi kurtarmak icin gogus taktirmak karakterime ters..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?