Masum bir istekmi ?

A aa çok ilginç

Benim eşim de jinekomasti ameliyatı oldu,ben hiç dile getirmedim,kendisi çok rahatsızdı ama ben de isteyebilirdim bunu ondan..Onu daha iyi görmek istemektir bu, memesi olmayan erkeklere hayranlık duymak falan değil yani..
Hem de kibar bir şekilde söylüyorsa bence altında çok birşey aramayın,ikinizi de mutlu edecekse neden olmasın ki?

Istemiyorsan yaptirmaa

1. Sana ve senin bu konudaki dusuncelerine saygi duymak zorunda. Sen istemiyorsan bitmistir. Ayrica ben de olsam senin yerinde beni begenmiyor diye dusunurdum.

2. Zor bir ameliyat. Daha zorlari vardir tabi ki ama cok da kolay degil.

3. Dokusu gorunusu hic dogal degil. Esimin bile hosuna gitmeyebilir. yuzustu yatarken bile seni rahatsiz edecek.

Yaptirma. Seni oldugun gibi begenmeli. Begenmiyorsa bence cozum senin slikon taktirman degil. O kafa yapisini degistirsin.

Bende talep edecegim bakalm ne dicek. Evet haklisiniz buyuk fedakarlik ama birgun yaptirirsam bunu kendim istedigi icin yaptiririm baskasi istedigi icin degil

Bence olumsuz yorumların gazına gelmeyin.Eşlerin birbirinden bu tarz istekleri olabilir ne var bunda?Eşiniz kilo alsa "kilo versene biraz"demez misiniz?Aynı şey bence.

Haklisiniz. Zaten bu istekle gelmeden once bende kilo aal biraz kas falan yap demistim. Ayni sey degil biliyorum ama

Siz yaptirdiniz mi? Ben yaptirdim gayet dogal, ustune de yatiyorum. Bir insani begenmek zorla olmaz. Begenmeli diye birsey yok yani. Begenmiyorsa begenmiyordur tabi ki zorla ameliyat ettiremez ama begenmeli diye birsey yok yani.

Benim esim icin kas yapmak ve kilo almak ameliyattan daha zor emin olun.. kendisi cok uzun boylu ve zayif. Kilo alabilmesi icin hem spor hem yiyip icmeli ve senelerdir bunu yapamamiş.

Valla süper istekmiş:) kesinlikle kabul edin:) ya kendi fikrimce kırılcak birşey yok eşiniz sizden masum birşey istemiş. Karısısınız başkalarına bakmak yerine sizde tercih ediyor güzel yani

Kadın gibi hissetmekle meme arasındaki ilişkiyi medya dayatmıyor, tarih öncesine gidersek ana tanrıça heykelleri hep kocaman memeli,35 bin yıllık,dünyanın en eski kadın figürü bile abartı büyüklükte memeleriyle dikkat çekiyor.Malesef belki de insanlığın başlangıcından bu yana kadın=meme ..Beğensek de beğenmesek de böyle..

Son düzenleme:

Ben memelerimden memnunum ya agirlikta yapmiyolar zaten omiriligimde egrilik var bide yaptirayimda agirlik mi yapsin :)

yani mesela ben de 75bede. ve memnunum buyuk olmasını ıstemezdım zaten zayıfım.kocam.bana bıkez bıle demedı yanıaksıne ben takılıyordum buyuk olsa keske dmı dıye hersefernde hayır boyle cok ıyı buyuk de ıstemem der durur
tabiki öyledir o da evlılık kurtarmak ıcın yapmadı sorunları yoktuzaten. sonradan onemı olmadı demekıstedıgım kendınız ıcın yaptırın o da sızı boyle begensın canımyanar dıyın kıyamaz heralde :)

Çocuk falan düşünmüyorsanız bir doktora danışıp doğum kontrol hapı kullanabilirsin ben kist dolasıyla kullanmıştım 15 güne varmadan göğüslerim dipdiri olmuştu ve büyümüştü))

Hayır bence siz istemiyorsunuz ve insan vücuduyla öyle kolay kolay oynatmamalı. İstemiyorsanız eşinizi karşınıza alıp konuşun. Sonuçta sizi böyle beğendi ve evlendi. Bilemicem ya ben böyle düşünüyorum.

Silikonlu bir göğüse dokunmanın erkeklere nasıl rahatsızlık verdiğini hiç duymamış sanırım. Sonuç yüksek ihtimal onuda mutlu etmez. Siz gerçekten istemiyosanız böyle bi fedakarlığı eşiniz için bile yapmamalısınız bence. Ama sizide mutlu edicekse tabikş düşünğlebilir. Birde çocuğunuz var mı ? Yanlış hatırlamıyorsam emzirme için de uygun değildi silikon yaptıracaksanız bile araştırıp çocuktan sonraya ertelersiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…