Masum bir istekmi ?

Yani bunun dogal yontemi de yok. Bicak altina da bunun icin yatmk istemiyorum şahsen. Belki cok ilerde kendim isteyince...

Ben bu istegi iyi gormedim.
O zaman siz de ben de six pack istiyorum 6li karin kasi deyin yapicak mi ?
Zannetmiyorum ugrasmaz hem yapsa aci veren bir surec degil siz bicak altina yatcaksiniz.
Sizinle evlenirken sizi boyle begenmiyor muydu ben kendi adima beni oldugum gibi kabul eden birini isterim.
Etrafta cok iri goguslu kadin var onlardan biriyle evlenseymis.

Bazi insanlari takdir ediyorum ben soyle seviyorum diyor ve oyle birini bulup evleniyor ne istedini biliyor ve arkasinda oluyor herkes oyle olsa sorun olmicak.

Son düzenleme:

Hahaha :) evet emin olun bunu farkettim. Ve bugune kadar gercekten boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben giyim tarzimi degistireyim biraz zayiflayayim en iyisi :)

Suan cocugumuz yok yani beni seksi bulmasi icin gecici seyler yapabilirm. Ama ilerde cocugum olunca tabiki de bu degisecek. Bende silikon hakkimi o zaman kullanmak isterim :) 35 yaş flaan

Ben esim istiyor diye sacimin rengini bile degistirmem.

Ben zaten boyle biseyi yaptirirsam kendim istedigim icin yaptiririm baskasi umrumda olmaz. Kendim icin ozguvenim icin. Esimde bosarsa bosar :) evliligimizi kurtarmak icin gogus taktirmak karakterime ters..

Bence olumsuz yorumların gazına gelmeyin.Eşlerin birbirinden bu tarz istekleri olabilir ne var bunda?Eşiniz kilo alsa "kilo versene biraz"demez misiniz?Aynı şey bence.

Allah korusun ilerde bir rahatszilik yasasam zaten ona gerek kalmadan ben taktiririm silikon...

Esim hakkinda da diyecegim tek sey gorselligine hitap etmiyorum demekki :)

Yani bizde kasli herifleri gorup esimizden isteyebiliriz aynisini.. en fazla spordur yani yapacaklari o zmn.. bicak alti cok baska bisey..kocadan bosandin diyelim.. nolcak:) kaldin mi slikonlarinla basbasa :))

Şimdi allah var kasli erkekler cok cekici degil mi :))))) bende arada gonderiyorum mesela adamin uzeri ciplak elinde bardak var. Fotografi esime gonderip askim su bardak cok guzelmis bana alsana diyorum. Esimde aksine zayiftir kas flanda yoktur. Bence bu ise bi el atmali o kas yapmali kilo almali bende silikon ne dersiniz :))

Tatlim ama bu ayni sey degilki : ( spor yapan herkes kas yapabilir azim yeterli.. ama silikon ayni sey degil.. heleki sen halinden memnunsan.. nolcak kocan icin yaptiriver diyenleride anlayamiyorum..tamam istedigi gibi olsan belki daha renkli olur yatak odaniz ama sadece memeye odaklanilmasi garip. Birde basit birsey degilki bu.. hani sac tirasi baska sac rengi baska.. ama gogus bambaska birsey bence..

Ayrica kac cocuk istiosunuz bilmem.. ama cocuk isi bittikten sonra yaptirmk mantikli.. ayrica silikonla emzirme olayi tam nasil bilmiyorum..

Keşke benim eşimde böyle bir istekle gelse hemen yarın doktora randevu alırım . Ben eşlerin birbirine karşı açık ve net olmasından yanayım. Sizin de eşiniz de beğenmediğiniz bir yer varsa söyleyin.

Bir uye yazmis kaslı erkekler diye...

Benim esim cok zayif :)) ben bu işi burdan cözeyim

Erkeklerin çoğu bu konuda çok hassas maalesef.mesela ben akşamları çok bunalıdığımda sütyenimi çıkartırım benimki hemen panik olur.efendim ben niye öyle dolaşıyormuşum,ya sarkarsaymış. Ya birşey olmaz birkaç saatle diyorum.sarkarsa bir kiymeti kalmaz diyor.

Of cok zor oluyo napim. Bazen diyorum seksi biseyler fisildayim kulagina gulesim geliyo kahkaha atiyom tukuruklerim falan saciliyo etrafa falan çok sinirleniyo :/ ben seksi olamiyorum mumkun degil. Nasil yapicam ya

Sonucta adam hayati boyunca seninle sevişecek, begendigi istedigi birseyi soylemesi, çözumu varken bunu talep etmesi dogru bence. Zorla bicak altina yatiracak hali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…