- 23 Ağustos 2012
- 51.191
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.290
- 898
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Evet.Olayı "seven insan her halinle sever"şeklinde arabeskleştirmeye gerek yok.Esinizin silikon istemesi ne sizi begenmedigi ne de sizi sevmedigi anlamına gelir.Haklisiniz. Zaten bu istekle gelmeden once bende kilo aal biraz kas falan yap demistim. Ayni sey degil biliyorum ama
Vallaha su "Kocam söylese taktiririm büyük birsey degil" diyen bayanlari cidden anlamiyorum. Kendinizi mi sevmiyorsunuz yoksa "Esim beni begensinde ne olursam olurum?" Mu diyorsunuz?! Hayretler icind3 okuyorum. Öyle basit degil iste bir yerini degistirmek. Sirf tıp yapabiliyor diye hersey bana göre yapilmali. GercektenAdam sevseydi seni eger, tek pipisi icin senden böyle bir ameliyat istemezdi yani
Belki göğüslerini evlendikten sonra görmüstür eşi.Çoğumuz destekli südyen takmıyor muyuz?Ne bilsin adamlar?Benim hoşuma gitmedi bu istek. Seninle tanıştığında aynı göğüse sahiptin sonuçta. Şu erkeklerin kadınları yapboz sanmalarından nefret ediyorum.
Ben takmıyorum ama bak hiç bu açıdan düşünmemiştim yine de bir kadının bir erkekten asla bir estetik için ameliyat istemesine olanak olduğunu düşünmüyorum. Ama kadınlar buna olağan bakabiliyor. Kadınlar eşya değildir. Sevgi, aşk bu olmamalı.Belki göğüslerini evlendikten sonra görmüstür eşi.Çoğumuz destekli südyen takmıyor muyuz?Ne bilsin adamlar?
Ya olaya sadece meme olarak baktığınız için bu tartisma uzar. Adam karisinda bazı değişiklikler istiyor işte olayin özü bu yani. Kadın ya da erkek fark etmez karisindakinden hoşnut olmak isteyebilir insan. Bunu dile getirmiş olmasını da samimi buldum. Bu kadar.Teknik olarak bile ayni degil ayni kefeye konulamaz. Arastirdim cerrahlarla gorustum bu konuda. Kucultmek ve buyutmek cok farkli
Bence de..öyle dramatikleşti ki ayyyhEvet.Olayı "seven insan her halinle sever"şeklinde arabeskleştirmeye gerek yok.Esinizin silikon istemesi ne sizi begenmedigi ne de sizi sevmedigi anlamına gelir.
Dogru samimi :) ama basit birsey degil bunu demek istiyorum.. istegi bi sac rengi degil.. deseki 5 kilo ver ok.. sporla kalcani topla bile dese ok.. ama bicak alti baska dediim gibi.. ki ben ister istemez teknik acidan bakiyorum. Bunu esi yasamiyck bu kadin yasycak. Kaldiki daha cocuklari bile yokmus., bunun emzirememesi var hormonu var gebelikte..buyuyecek kuculecek filan...Ya olaya sadece meme olarak baktığınız için bu tartisma uzar. Adam karisinda bazı değişiklikler istiyor işte olayin özü bu yani. Kadın ya da erkek fark etmez karisindakinden hoşnut olmak isteyebilir insan. Bunu dile getirmiş olmasını da samimi buldum. Bu kadar.
Hahaha çok yaşayın alemsinizGüzel arkadaşlarim erkekte de "cinsel yaşamda çok daha aktif rol alan organlar" var.Madem karsilikli cinsel hayatimizi daha keyifli bir hale getirmek istiyoruz gecin esinizin karşısına babayigitce ;"ben daha büyük seviyorum nasıl yapsak ki"? diyin.Bakalim bu gün mü selaniz okunur ,yarın mi??
Yok kesinlikle basit değil. Her halükarda fedakarlık istiyor onda hemfikirim. Ama konu sahibi acaba gözü başkalarına mı kayıyor diye üzülmüş ya ondan diyorum. Aşk için silikon yaptırmalı aşk o zaman aşkDogru samimi :) ama basit birsey degil bunu demek istiyorum.. istegi bi sac rengi degil.. deseki 5 kilo ver ok.. sporla kalcani topla bile dese ok.. ama bicak alti baska dediim gibi.. ki ben ister istemez teknik acidan bakiyorum. Bunu esi yasamiyck bu kadin yasycak. Kaldiki daha cocuklari bile yokmus., bunun emzirememesi var hormonu var gebelikte..buyuyecek kuculecek filan...
Ya Allah askina zmnla kiloda alinir verilirde kelde kalir herifler.. ki sac ektirme bile daha basit birsey.. en basit begenmedigimiz birseyde degistir mi demek lzm. Yarin obur gun burnuna dudaginada laf atarsa sasmam vallahi :)
o ne yaMerhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?