- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yapma oyle birşey.. Kendine saygın olsun sana saygısı olsun.. Bir daha derse bende seni çirkin buluyorum bence senin de komple tadilata ihtiyacın var... deMerhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Değil mi... Allah korusun birgün kanser olup komple gittiğinde o memeler bu adam seni terkeder.. O zaman kafanı vurursun... Bu kafayla yapar yani...Bitkisel olarak sanmiyorum olumlu sonuçlar alinacagini..
Çok saçma buldu istegini ama bir yandan da istedigi sey cok buyk bir fedakarlik degil. Düsünülebilir...
Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Boyle insanlar hastalık yada Yaşlılık halinde ne yapacaklar acaba... Bazi şeyleri degistirme guzellestirmw imkanınız vardir ama oyle zamanlar gelirki senin elinde olan o imkanı zaman yada hayat alır elinden... birsey yapamazsin... O zaman geldiğinde bu tipler sizi terkeder... o halde yapmanız gereken sizi beğenmeyen insanı degistirmek begenmedigi yerlerinizi değil. ..Bence istiyorsa yaptırın. O kadar salaşlık da iyi değil. Bunu tartisma meselesi haline getirirseniz gözleri başkasına kayabilir. Acı ama dünyanın gerçeği bu. Bu cümleyi kurduğum için üzgünüm ama beni seven böyle sevsin diyerek olmuyorrr. Şahsen benim nişanlım saçını kısa kestirince gıcık oluyorum. Tabii ki başkasına bakacak değilim ama benim istediğim gibi yaptığında daha çok arzu duyuyorum :)
Tarih öncesi kadın figürlerini incelersek hangisi ince belli, dik memeli, sütun bacaklı? Hatta ve hatta o heykeller şu an birilerinin çirkin(?) bulduğu şekildeki sarkık memeli, göbekli. Örneğin: kibele.Kadın gibi hissetmekle meme arasındaki ilişkiyi medya dayatmıyor, tarih öncesine gidersek ana tanrıça heykelleri hep kocaman memeli,35 bin yıllık,dünyanın en eski kadın figürü bile abartı büyüklükte memeleriyle dikkat çekiyor.Malesef belki de insanlığın başlangıcından bu yana kadın=meme ..Beğensek de beğenmesek de böyle..
Kesinlikle size katılıyorum,yorumları şaşkınlıkla okuyorum bende,bu öyle kolay bişey degil ki saç boyatmak şu bu gibi,bildigin ameliyat yaa,hemde karşı tarafın zevki ugruna.Vallaha su "Kocam söylese taktiririm büyük birsey degil" diyen bayanlari cidden anlamiyorum. Kendinizi mi sevmiyorsunuz yoksa "Esim beni begensinde ne olursam olurum?" Mu diyorsunuz?! Hayretler icind3 okuyorum. Öyle basit degil iste bir yerini degistirmek. Sirf tıp yapabiliyor diye hersey bana göre yapilmali. GercektenAdam sevseydi seni eger, tek pipisi icin senden böyle bir ameliyat istemezdi yani
Kesinlikle size katılıyorum,ne kadar dar görüşlü insanlar var,kadınlığı memeden ibaret görüyorlarTarih öncesi kadın figürlerini incelersek hangisi ince belli, dik memeli, sütun bacaklı? Hatta ve hatta o heykeller şu an birilerinin çirkin(?) bulduğu şekildeki sarkık memeli, göbekli. Örneğin: kibele.
Yorumları şaşkınlıkla okuyorum,ne kadar dar zihniyetler var,kadınlığı memeden ibaret gören !!!!
Zaten bu platform sayesinde ne kadar dar zihniyetlerin oldugunu anladım ve moralim bozuluyor bu duruma.
Bu isteklern sonu olmaz,hele ki bu ciddi bir istek,saç boyatmaya benzemez.Kendi zevki uğruna senin acı çekmeni istiyor.
Valla ne kadınlar gördüm küçücük memesiyle eşlerini mutlu eden,ki zaten mutlu etmek için küçük büyük fark etmez.Ama tabi doyumsuz,aklı sadece başka yerlerine çalışan erkekler dışında.
Farzet Allah korusun meme kanseri olunup,memelerini kaybedebilir insanlar,o zaman ne olucak,herşey meme mi demek yani
Silikonlu bir göğüse dokunmanın erkeklere nasıl rahatsızlık verdiğini hiç duymamış sanırım. Sonuç yüksek ihtimal onuda mutlu etmez. Siz gerçekten istemiyosanız böyle bi fedakarlığı eşiniz için bile yapmamalısınız bence. Ama sizide mutlu edicekse tabikş düşünğlebilir. Birde çocuğunuz var mı ? Yanlış hatırlamıyorsam emzirme için de uygun değildi silikon yaptıracaksanız bile araştırıp çocuktan sonraya ertelersiniz belki
Kilosundan memnun bir kadına kocası kilo ver dese dünyaları yıkacak kadınlar konu meme olunca ne olacak canım yaptırıver sende, çok normal çok masum bir istek bu modunda. Meme için mi geçerli bu sadece yoksa kocamız parasını bastırırdıktan sonra onun istediği her yer için ayrı ayrı ameliyat olmalı mıyız? Kafam karıştı biraz :/
Ya ben meme estetiği yaptırmak istiyorum küçük olmasından şikayetçiyim ama adamı ikna edemiyorum.Her söylediğimde yaptırayım diye yok ben böyle seviyorum,çok güzel vs. Diyip susturuyo.Bu biraz da erkeklerin bakış açısı,seni memen küçükken bile seksi buluyosa sorun yok ama diğer açıdan bence gögüsler çok önemli bir de eşinin açısından düşün bu kadar karşı olma.Bana eşim izin verse hemen yaptırırım.
Bir de silikonlu arkadaşların fikrini alalım madem?Gerçekten dokununca silikon olduğu belli mi erkekler ne düşünüyo bu konuda
Belki göğüslerini evlendikten sonra görmüstür eşi.Çoğumuz destekli südyen takmıyor muyuz?Ne bilsin adamlar?
Ozguven ve cinsel yasami cok etkiliyormuş iyi anlamda yani :) yazanlar olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?