Masum bir istekmi ?

Adamın tek taraflı düşünen biri olduğu gerçeği söz konusuysa ben de pek iyimser bakmıyorum. Ama kadın yine de kocası için yapmak istiyorsa bu hoş bir şey. Erkeğin kıymet bilir olması kaydıyla

Silikon taktırma olayını iyi araştırın ve kendiniz de gerçekten istediğinizde taktırın. Yalnız en azından bir çocuk sahibi olmadan silikon olayına girmeyin derim.

Emzirme dönemi bittiğinde birzaman sönüyor göğüsler, sonra tekrar eski haline geliyor, işte o eski haline geldikten sonra duruma göre karar verirsiniz.

Bu arada ben de silikona sıcak bakıyorum o yüzden eşinizin isteği saçma gelmedi ama sizin rızanız olmadan üstelemesi doğru değil

Bence hiç kırılma ve hemen yaptır, madem parasını ödemeyi göze alıyor, bu fırsatı kaçırma derim Yaklaşık dört yıl oldu ameliyat olalı, her zaman iyi ki yaptırmışım diyorum. Öyle vücutta farklı bir madde falan var gibi olmuyor asla, sanki oldum olalı varlarmış gibi..

Sence anlasilmaz mi :)
Asla anlaşılmaz. Ahanda buraya yazıyorum, anlayan beri gelsin Ben ameliyat oldum 1 gece yattım kimsenin ruhu duymadı. Çekirdek ailem biliyordu sadece.. 4 yıl oldu, artık izler de silindi. Kimse anlayamaz. Benim hiç memem yoktu, şimdi vücuduma uygun ölçüde memelerim var. Gidip kafa kadar yaptırılırsa tabi ki de anlaşılır. Sadece görsel olarak değil dokunarak da anlaşılmaz kolay kolay..

Kesinlikle çok masum bir istek. Mutlu olmalısın,bunu eşim sana teklif etmiş. Ya iri göğüslü kadınlara hayran hayran baksaydı,gizli gizli baktığını görüp sen mutsuz olsaydın... Hatta kendi kendine yiyip bitirseydin kendini,ben küçük gögüslüyüm,eşim başka kadınlara bakıyor. Hatta hatta sen bu sebepten ameliyat olma fikrimi söyleseydin,eşinde karşı çıksaydı!!!
Hayatta o kadar tuhaf insanlar varki,senin eşinin bu isteği çok masum geldi bana açıkcası :)) Hemde çok hoş bir istekmiş gibi geldi bana. Ne güzelki bunları paylaşmış seninle
Senin göğüslerin hakkında düşüncelerin nedir peki? Misal eşinin yanında rahat olabiliyormusun? Işık’lar açık bir ortamda sütyenini çıkartabiliyormusun? Plajda dolgusuz bikini giyebiliyormusun? Eğer cevapların hayır ise doktorlarla görüşmeye başla

Yalnız konu ve sizin de nickinizin altnda memetör yazması on numara imiş :))))) bayıldım

Bu sorulara evet diyebilmek ne güzel bir duyguymuş

Tarih öncesi kadın figürlerini incelersek hangisi ince belli, dik memeli, sütun bacaklı? Hatta ve hatta o heykeller şu an birilerinin çirkin(?) bulduğu şekildeki sarkık memeli, göbekli. Örneğin: kibele.

Diğer detaylar insanoğlunun son yüzyılda yarattığı standartlar ama meme gerçeği hiç değişmemiş onu demek istiyorum ..

Adamcağız karısından istiyor sonuçta yav sevgilisinden değil ya. Ben olsam bu kadar ters anlamazdım heralde "aşkııaaaam liposakşın da yaptiriyim mi" diye mokunu cikarirdim yuz verince astarını da isterdim

Benim eşimde istese kırılırım açıkçası. Ama düşününce madem buyuk gogus seviyor başka goguslere bakip ic geçireceğine yaptiralim derdim. Benimkiler orta ama bende bazen eşime takilirim taktirsam mi hem daha dik olur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…