- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Adamın tek taraflı düşünen biri olduğu gerçeği söz konusuysa ben de pek iyimser bakmıyorum. Ama kadın yine de kocası için yapmak istiyorsa bu hoş bir şey. Erkeğin kıymet bilir olması kaydıylaCanim bende kotu bakmıyorum ama yaptıran kişinin kendinin istemesi lazım önce... Ben adama tepkim haklı istediği basit birşey değil... bugun bunu isteyen yarın bahsettigim durumlarda terkeder diye düşünüyorum... Cunku İnsanız iyi olduğu gibi kotu gunlerimiz de olabilir... Benim düşüncem bu...
Bazı erkekler popoya önem veriyor ondan olabilir belkibu konuyu görünce aklıma geliverdi hemen =)
eşim benim gögüslerim ile hiç ilgilenmez bakmaz cinsellikle bile öyle neden ki acaba
bilmem ki artık bak şimdi aklıma düştüBazı erkekler popoya önem veriyor ondan olabilir belki
Hatta köprücük kemiği, omuz, ayak falan seviyor da olabilir.bilmem ki artık bak şimdi aklıma düştü
Asla anlaşılmaz. Ahanda buraya yazıyorum, anlayan beri gelsinSence anlasilmaz mi :)
Kesinlikle çok masum bir istek. Mutlu olmalısın,bunu eşim sana teklif etmiş. Ya iri göğüslü kadınlara hayran hayran baksaydı,gizli gizli baktığını görüp sen mutsuz olsaydın... Hatta kendi kendine yiyip bitirseydin kendini,ben küçük gögüslüyüm,eşim başka kadınlara bakıyor. Hatta hatta sen bu sebepten ameliyat olma fikrimi söyleseydin,eşinde karşı çıksaydı!!!Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Yalnız konu ve sizin de nickinizin altnda memetör yazması on numara imiş :))))) bayıldımKesinlikle çok masum bir istek. Mutlu olmalısın,bunu eşim sana teklif etmiş. Ya iri göğüslü kadınlara hayran hayran baksaydı,gizli gizli baktığını görüp sen mutsuz olsaydın... Hatta kendi kendine yiyip bitirseydin kendini,ben küçük gögüslüyüm,eşim başka kadınlara bakıyor. Hatta hatta sen bu sebepten ameliyat olma fikrimi söyleseydin,eşinde karşı çıksaydı!!!
Hayatta o kadar tuhaf insanlar varki,senin eşinin bu isteği çok masum geldi bana açıkcası :)) Hemde çok hoş bir istekmiş gibi geldi bana. Ne güzelki bunları paylaşmış seninle
Senin göğüslerin hakkında düşüncelerin nedir peki? Misal eşinin yanında rahat olabiliyormusun? Işık’lar açık bir ortamda sütyenini çıkartabiliyormusun? Plajda dolgusuz bikini giyebiliyormusun? Eğer cevapların hayır ise doktorlarla görüşmeye başla
Bu sorulara evet diyebilmek ne güzel bir duyguymuşKesinlikle çok masum bir istek. Mutlu olmalısın,bunu eşim sana teklif etmiş. Ya iri göğüslü kadınlara hayran hayran baksaydı,gizli gizli baktığını görüp sen mutsuz olsaydın... Hatta kendi kendine yiyip bitirseydin kendini,ben küçük gögüslüyüm,eşim başka kadınlara bakıyor. Hatta hatta sen bu sebepten ameliyat olma fikrimi söyleseydin,eşinde karşı çıksaydı!!!
Hayatta o kadar tuhaf insanlar varki,senin eşinin bu isteği çok masum geldi bana açıkcası :)) Hemde çok hoş bir istekmiş gibi geldi bana. Ne güzelki bunları paylaşmış seninle
Senin göğüslerin hakkında düşüncelerin nedir peki? Misal eşinin yanında rahat olabiliyormusun? Işık’lar açık bir ortamda sütyenini çıkartabiliyormusun? Plajda dolgusuz bikini giyebiliyormusun? Eğer cevapların hayır ise doktorlarla görüşmeye başla
Yalnız konu ve sizin de nickinizin altnda memetör yazması on numara imiş :))))) bayıldım
Tarih öncesi kadın figürlerini incelersek hangisi ince belli, dik memeli, sütun bacaklı? Hatta ve hatta o heykeller şu an birilerinin çirkin(?) bulduğu şekildeki sarkık memeli, göbekli. Örneğin: kibele.
neden sorgulamasın. o bir birey değilmi. eşi olmasa o yokmu yani. yanlış bakış açısı. eşler hayat arkadaşımız tamam ama hayatımız değil.Eşlerinin istekleri masum yada değil diye sorgulanmamalı
sonuçta eşin
Abartı olmadan yaptrırsa bnce anlaşılmaz. Spora başladım vücudum şekillendi der soranlarada. Milletimiz meraklı laf yapmaya böyle demezse sülalesinde sağır sultan bile duyar gündeme oturur ..Sence anlasilmaz mi :)
Öyle de bir sorgularım ki,neden,her düşündükleri son derece mantıklı da ondan mı yoksa?Eşlerinin istekleri masum yada değil diye sorgulanmamalı
sonuçta eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?