Masum bir istekmi ?

Bir kaç sene sonra sarktığında da ameliyat ol küçülttür diye başlar. Ömrün operasyonla geçeceğe benziyor. Büyük göğüs eşinin fetişi galiba. Saç modelini değiştir demeye falan da benzemez bu iş.Dert kalmadı da bu mu dert olmuş kocana?Tuzu çok kuru galiba.

Haklisin istek olunca sabir artiyo...

Ama dogumda baska alternatif yok yani.. ya cikicak ya cikicak :)) neyse

ya kadın BÜYÜK seviyosa, başka türlü mü karşılasın??? adama böyle bi taleple gitse, penisini büyütsek mi dese :) düşünsene...... sonuçta kadın da kendi eşinden istemiş olacak, isteğini başka türlü mü karşılasın!!! dimi ama....

bence eşler bu konuda sadece fikri sorulursa cevap versinler, kadın kalkıp ben şu göğüslerime silikon yaptırsam mı hoşlanmıyorum büyütmek/küçültmek istiyorum dediklerinle....

konu sahibi senin böyle bir isteğin varsa yaptır yada araştır her yönüyle, ama mevzu eşini memnun etmek ise sen hiç istemiyorsan kapat gitsin konuyu

Evet birde parasi neyse vericem diyor. Sakalini top sakal yapma dedigimde de ben boyle seviyorum diyor hey allahim istedigi seye bak..
Sakalını bile değiştirmeyen bir adam varsa neden siz bunu göze alipta yabancı bir maddeyi vücuda enjekte edeceksiniz.

Ya iyi güzel diyorsunuz da adam karısını büyük memeli istedi diye hastalıkla yanında olmayacak değil. Cidden olay farklı yerlere çekildi. Bu adam karısının biraz daha seksi olmasını istiyor. Kadın kendisi demiş evde salaş bi insanım falan. Burada istediğiniz kadar dramatikleştirin, bir kadın ve erkeğin cinsel anlamda birbirlerine sınırı olmamalı. Bu sınırlara bazen fanteziler de dahil. Bunu en başında kabul etmiyorsanız bu başlı başına ayrı bir konu. Erkek kadını tatmin edemiyorsa yapılacak şeyler aranmalı, kadin da erkeğe ilgi çekici gelmiyorsa isteklerini "yapabileceği" ölçüde değerlendirmeli. Bunu bilir bunu söylerim. Konu sahibi ameliyattan korkuyordur, amenna. Ama o direkt olayın cinsel boyutunu ele aldığı için ben de buradan yaklaştım.

Sakalını bile değiştirmeyen bir adam varsa neden siz bunu göze alipta yabancı bir maddeyi vücuda enjekte edeceksiniz.
Aaaa bak bu başka işte. Benim için sakalını değiştirmeyen adama günahımı vermem. İşin rengi şu an değişti.

Daha büyük bir memeyle bir evladı da aynı kefeye koydunuz ya....denecek söz kalmadı hakkaten.
Aynı kefeye koymamiş. O "bir evlat" ise diğeri de " o evladı birlikte yaptığı adam". Evlatlarimiz için fedakarlık yapiyorken kocamiz için de yapabileceğimizi savunmuş ki bence haklı. Burada milyonlarca kez okuduk, " çocukla ilgilenmekten kocama vakit ayıramadım, boşaniyoruz" tarzı topikleri.

masum gelmemesi doğal, yaptığı yorumu eşim yapsa ben de çok bozulurdum, hele bir de bir hafta sonra böyle bir taleple gelse kıyamet kopardı.
Bu örnekte kesinlikle haklısın,o sen beğendiğin şekle çevirmiyor can yanma vs olmadığı halde...

Konu sahibi, cinsel anlamda neyi savunduğumu az çok anlattım, fakat eşiniz çifte standart uyguluyorsa söylediklerim sizin için geçerli değil. Fedakarlık karşılıklı olmalı, yani sakalını değiştirmeyen o adam için silikon taktırmayın. Ve nedenini de bu çifte standartla açıklayın. Hatta sizin yerinizde olsam kendisini yetersiz hissetmesini sağlardım anlasın hislerinizi diye. Karşılıklı fedakarlık sonuna kadar savunduğum bir şeydir, ama böyle adamlara tahammül edemiyorum hep bir haddini bildirme isteğim oluyor. Kusura bakmayın ama sinirlendim eşinize. Fikrim bu yönde.

Bir insanin eşinden kendine bakmasını istemesi güzel yani saçı makyajı giyimi vb bunlar hakkıdır... Ama vücudundan bir parçayi değiştirmesini istemesi(konu sahibinin istememesi, operasyon sırası veya sonrasında oluşacak sağlık sıkıntıları) bu sebeplerden basit birsey değil... Birde bunun adamın karısını bu haliyle begenmedigi adami bu istege iten sebep gerçeği var... Adam da fedakarlik yapıp kendinden bir yerleri degistirse bile ben önce neden diye sorgularim ve yine doğru bulmuyorum.. sakal ve meme degisimi arasinda dunya kadar fark var... Benim zannim bu arkadaş iyi gun dostu bilemeyecegim

Bence boyle bir degisikligi oncelikle sizin istiyor olmaniz lazim. Sizin sikayetiniz yoksa yaptirmaniz sacma. Aliniyorsaniz sizde esinizin begenmediginiz bir yerini bulup yaptirmasini onerin bakalim o yorum yapacak..

Ben silikon olayına çok soğuk bakmadığım için bu konuda hemfikir olamayacağız. Fakat dediğim gibi adam beni irrite etti. Benim kendi eşim söz konusu olsa üzerine düşünürdüm. Çünkü kendisini tanıyorum. Ama düşünmekle karar vermek arasında fark var. Benim tepkim silikon isteyen kocanın yerin dibine sokulmasına. Ben buna karşıyım. Yoksa konu sahibine illa bıçak altına yat diyemem. Bu önemli bir süreç. Sadece hemen “gözü dışarda mı” “beni seven böyle sevsin gözü kör olasıca” diye hüküm verilmesini sevmiyorum. Bana açıkçası çok sığ geliyor.

Canim bende kotu bakmıyorum ama yaptıran kişinin kendinin istemesi lazım önce... Ben adama tepkim haklı istediği basit birşey değil... bugun bunu isteyen yarın bahsettigim durumlarda terkeder diye düşünüyorum... Cunku İnsanız iyi olduğu gibi kotu gunlerimiz de olabilir... Benim düşüncem bu...

Merak ettiğim bişey var. Silikon taktırırım diyen arkadaşlar çevreden gelen tepkiler karşısında nasıl davranacaklar? Şimdi muhakkak insanlar sasiracaklar, muzip gülüşler falan olacak. Ben şahsen umurumda olmaz diyecek kadar bir ozguvene sahip değilim.

Arkadaşınızı gördükten sonra söylemesi beni düşündürdü.
Arkadaşınıza ne biçim giyinmiş demiş ama burda bi konu vardı kadının en yakın arkadaşını kocası sevmiyodu hep arkadaşını kötülüyodu. Kadınla adam boşandı adam kadının arkadaşıyla evlenmiş yani erkeklerin kafaları değişik çalışıyo arkadaşınıza ne biçim giyinmiş bakamadım demesi bence beğenmiş olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…