Masum bir istekmi ?

Kolaysa o ameliyat acısını sen çek deseydin onun istekleri uğruna vucunda balon gibi patlayan hastalık yapma riski olan birşeylemi dolaşıcan kendinizden bu kadar taviz vermeyin arkadaşım tamam eşin ama bu kadarda abartılmaz bir insanı değiştirmeye çalışmak çok yalnış

Arkadaşlar iyi geceler.. bugun konuşabildim eşimle.

Eşime silikon taktirma konusunun aklina nerden geldigini sordum. O da tv de hoş gozukuyorlar dedi. Evlenmeden once benim goguslerimin kucuk oldugunu farketmedinmi dedim. Hayir farkettmedim dedi. Peki o zaman hala istegin gecerliyse kabul ediyorum dedim ( tepksini merak ettim)

O da bana senden bunu kim istedi ben şaka yaptim tabiki de boyle bisey yaptirmam sana dedi. Sen onu yaptirip milletin yuzune nasil bakican falan diye de konuştu hatta :)
Öyle şok olmuş dinledim onu sanki ben istemişm gibi birde firca yemiş bulundum.

Sen istedin dedim bir anlik seni sinir etmek için soyledim dedi. Anlamadim valla :)

Yani istemiyormusun dedim hayir asla kesinlikle istemiyorum dedi. Bende 35 yasinda dusunecegimi soyledim.

50 yasina gelsemde izin vermeyecegini soyledi..

Olaylar boyle yani bendee saşkinim. Şaka yapar gibi bir hali yoktu bu kacinci soruşu..

Arkadasimi da sordum o da bana o an gogusleri degil gobegi meydandaydi en azindan ben gobegini gordum birsey parlayinca dikkatimi cektim piercing miş ondan sonra hemen kafami cevirdim dedi.

Baskasinda gorup sende isteycek kadar adimiyim dedi.

Anladigim şey tam olarak şu.
Diri ve buyuk silikonlu goguslerden etkileniyor ama bildiginiz baya bir büyütenlerden. Yabanci filmlerde oluyr ya abarti bir sekilde olan silikonlulardan..

Ama benim taktirmami asla istemiyor. Zaten çok dikkat cekersin bunu senden niye isteyim de dedi..

Keşke diri olsaydi goguslerin ama ben seni boylede seviyorum dedi. Ama bu son lafi

Beni benden aldi yani 25 yasindayim kucuk olabilir ama o kadar da degil yani dik olacakmiş falan filan yokmu bunun dogal yontemi falan. Her soyledigini sabirla dinledim ama son soyledigi hiç hosuma gitmedi.

Birde size yazmiştim esim yorgunken ve uykusuzken agzindan kolayca laflari alirim diye. Aynen bunlari yaşarken sordum yalan soyleme kivirma falan mumkun degil aklindan geceni soyledi. Durusttu yani. O an içinde ne varsa soyledi.

Hatta yoldan geçse buyuk goguslu bakmazmisin dedimm. Hayir bakar kafami ceviririm seni geçtim ben kendime yakiştirmam boyle seyleri dedi. Tvde gorunce falan sende hayal ediyorum gozume hitap ediyor biranlik soyluyorum ama ciddi degilim asla dedi.

Olaylar boyle kizlar. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim. Ama benimle bu kadar acik konustugu icin tebrik ederim kendisini.

Bu arada soylediklerine belirli bi sure sonra cvp vermedim. Acik ve net konuştu...

silikon taktırmak demek operasyon demek,yani böyle ciddi bir şey istiyorsa buna ciddi de bir zaafı var.(eşime sordum bu arada erkek cevabıdır)

Arkadaşim biraz yasadigimiz cevreye gore fazla cesur buda ister istemez benim bile zaman zaman dikkatimi cekiyor. O gun farketmesi cok normaldi. Arkadasim siyah gobegi acik ve dekolte giymisti beyaz tenli biri siyah bir kiyafet giyerse vucudunun ne kadar dikkat cekecegini dusunun.

Asla olmaz demiyorum bu gozler kk da ne konular gordu ama olmaz cunku arkadasim eşimin arkadasiyla sevgili :)

Abartı olmadan yaptrırsa bnce anlaşılmaz. Spora başladım vücudum şekillendi der soranlarada. Milletimiz meraklı laf yapmaya böyle demezse sülalesinde sağır sultan bile duyar gündeme oturur ..

Dedem beni öldurur duysa çok karsi boyle seylere ve illaki duyulur bizim akrabalar laf seviyorda yeterki biri anlasin sonra devami gelir

silikon taktırmak demek operasyon demek,yani böyle ciddi bir şey istiyorsa buna ciddi de bir zaafı var.(eşime sordum bu arada erkek cevabıdır)

Soyledi zaten :)
Ama ben bugune kadar hic birininn goguslerine baktigini ya da bakabilecegini dusunmedim esim utangactir boyle seyleri sevmez. Hani benimde karim var baskasi baksa hoş olur my diye savunur hep. Biz erkeklerin gozu var ama nefsi hicmi yok der.

Ve ben eşimin nefsine hayranim resmen ya. Her konuda öyle.

eşinizi tebrik ediyorum o zaman son mesajları okumamıştım o yüzden böyle bir cevap yazdım :) Allah sadakatini daim etsin

eşinizi tebrik ediyorum o zaman son mesajları okumamıştım o yüzden böyle bir cevap yazdım :) Allah sadakatini daim etsin

Nefsine neden guvendigimide soyleyeyim. Eşim benden once 6 sene bir kizla cikmiş. Birgun bana durup dururken pink sana durust olmak istiyorum ve bu dedigime inanmak zorunda degilsin ama yemin ederim ki dogru ben 6 senelik ciktigim kizin dudaklarindan bir kez bile öpmedim dedi.

O zamanlar sevgiliydik ve eşim beni ilk kez yanagimdan 6 aylik sevgiliyken öptu :) bu arada eski kiz arkadasi esimin evine cok sık gider gelirmis yani ailesiyle kaldigi eve. Ben sorsaydim opmedim deseydi inanmazdm ama kendisi durup dururken soyledigi icin ve de beni yanagimdan bile 6 ayda öptugu icin inandim... hatta vay be boyle erkekler varmi hala dedim. Yoksa erkek milletine guven olmayacagini ben cok cok iyi biliyorum...

güvenmekte haklısınız özellikle yaptığıyla söylediğinin tutarlı olması çok önemli.

Daha büyük bir memeyle bir evladı da aynı kefeye koydunuz ya....denecek söz kalmadı hakkaten.
daha önceki arkadaşa da açıkladım size de açıklayayım. zira yazdıklarımdan tek cümle koparıp ta bu noktaya varmanız pek doğru olmuyor.
ben silikon ameliyatı istiyordum ancak ameliyata girmek gözümü korkutuyordu. sonra düşündüm. ileride çocuk sahibi olacağım zaman da belki normal olmayacak yine ameliyata gireceğim. ikisi de ameliyat ve sezeryan daha riskli bir ameliyat çünkü orda çocuğun sağlığı da söz konusu. şimdi sünnetlik çocuklar bile genel anestezi ile ameliyat ediliyor. söylemek istediğim şey olayı gözünüzde büyütmeyin. ben bebek sahibi olacağınıza gidip silikon taktırın demiyorum. ama tabi lafı başka yere çekmek isteyince, neresinden tutsan çekersin yani

Niye başka yere çekmek isteyim ki? Neden öyle bir amacım olsun? neyse, mutlu cumalar size.

Ay epey güldüm ya Karanlıkta feneri tut evin tümü aydınlansın

Ben de yaptirmak istiyorum ama eşim yapay olan hiç birşeyi sevmiyorum hayatım düşünsene bir an patladığını gece uyurken diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…