- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Zaten bu şekilde zihniyete sahip insanlarda eşlerini kendilerinin sahibi olarak görüyorlardır,böyle düşünmelerini yadırgamamak lazımÖyle de bir sorgularım ki,neden,her düşündükleri son derece mantıklı da ondan mı yoksa?
Eşim olan eş'im olur,sahibim değil
Kolaysa o ameliyat acısını sen çek deseydin onun istekleri uğruna vucunda balon gibi patlayan hastalık yapma riski olan birşeylemi dolaşıcan kendinizden bu kadar taviz vermeyin arkadaşım tamam eşin ama bu kadarda abartılmaz bir insanı değiştirmeye çalışmak çok yalnışMerhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
silikon taktırmak demek operasyon demek,yani böyle ciddi bir şey istiyorsa buna ciddi de bir zaafı var.(eşime sordum bu arada erkek cevabıdır)Guncelleme; 31 sayfada
Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Arkadaşınızı gördükten sonra söylemesi beni düşündürdü.
Arkadaşınıza ne biçim giyinmiş demiş ama burda bi konu vardı kadının en yakın arkadaşını kocası sevmiyodu hep arkadaşını kötülüyodu. Kadınla adam boşandı adam kadının arkadaşıyla evlenmiş yani erkeklerin kafaları değişik çalışıyo arkadaşınıza ne biçim giyinmiş bakamadım demesi bence beğenmiş olmasından
Abartı olmadan yaptrırsa bnce anlaşılmaz. Spora başladım vücudum şekillendi der soranlarada. Milletimiz meraklı laf yapmaya böyle demezse sülalesinde sağır sultan bile duyar gündeme oturur ..
silikon taktırmak demek operasyon demek,yani böyle ciddi bir şey istiyorsa buna ciddi de bir zaafı var.(eşime sordum bu arada erkek cevabıdır)
eşinizi tebrik ediyorum o zaman son mesajları okumamıştım o yüzden böyle bir cevap yazdım :) Allah sadakatini daim etsinSoyledi zaten :)
Ama ben bugune kadar hic birininn goguslerine baktigini ya da bakabilecegini dusunmedim esim utangactir boyle seyleri sevmez. Hani benimde karim var baskasi baksa hoş olur my diye savunur hep. Biz erkeklerin gozu var ama nefsi hicmi yok der.
Ve ben eşimin nefsine hayranim resmen ya. Her konuda öyle.
eşinizi tebrik ediyorum o zaman son mesajları okumamıştım o yüzden böyle bir cevap yazdım :) Allah sadakatini daim etsin
güvenmekte haklısınız özellikle yaptığıyla söylediğinin tutarlı olması çok önemli.Nefsine neden guvendigimide soyleyeyim. Eşim benden once 6 sene bir kizla cikmiş. Birgun bana durup dururken pink sana durust olmak istiyorum ve bu dedigime inanmak zorunda degilsin ama yemin ederim ki dogru ben 6 senelik ciktigim kizin dudaklarindan bir kez bile öpmedim dedi.
O zamanlar sevgiliydik ve eşim beni ilk kez yanagimdan 6 aylik sevgiliyken öptu :) bu arada eski kiz arkadasi esimin evine cok sık gider gelirmis yani ailesiyle kaldigi eve. Ben sorsaydim opmedim deseydi inanmazdm ama kendisi durup dururken soyledigi icin ve de beni yanagimdan bile 6 ayda öptugu icin inandim... hatta vay be boyle erkekler varmi hala dedim. Yoksa erkek milletine guven olmayacagini ben cok cok iyi biliyorum...
güvenmekte haklısınız özellikle yaptığıyla söylediğinin tutarlı olması çok önemli.
vucunda balon gibi patlayan hastalık yapma riski olan birşeylemi dolaşıcan
daha önceki arkadaşa da açıkladım size de açıklayayım. zira yazdıklarımdan tek cümle koparıp ta bu noktaya varmanız pek doğru olmuyor.Daha büyük bir memeyle bir evladı da aynı kefeye koydunuz ya....denecek söz kalmadı hakkaten.
silikon ayy çok çirkin, bi kere belli oluyo yani yapay olduğu, karanlıkta ışık tutunca silikon içinden gözüküyo mesela, anlaşılmaması imkansız. sonra bir de patlaması var en olmadık yerde patladı mesela napcanPatlamak mı
Niye başka yere çekmek isteyim ki? Neden öyle bir amacım olsun? neyse, mutlu cumalar size.daha önceki arkadaşa da açıkladım size de açıklayayım. zira yazdıklarımdan tek cümle koparıp ta bu noktaya varmanız pek doğru olmuyor.
ben silikon ameliyatı istiyordum ancak ameliyata girmek gözümü korkutuyordu. sonra düşündüm. ileride çocuk sahibi olacağım zaman da belki normal olmayacak yine ameliyata gireceğim. ikisi de ameliyat ve sezeryan daha riskli bir ameliyat çünkü orda çocuğun sağlığı da söz konusu. şimdi sünnetlik çocuklar bile genel anestezi ile ameliyat ediliyor. söylemek istediğim şey olayı gözünüzde büyütmeyin. ben bebek sahibi olacağınıza gidip silikon taktırın demiyorum. ama tabi lafı başka yere çekmek isteyince, neresinden tutsan çekersin yani
silikon ayy çok çirkin, bi kere belli oluyo yani yapay olduğu, karanlıkta ışık tutunca silikon içinden gözüküyo mesela, anlaşılmaması imkansız. sonra bir de patlaması var en olmadık yerde patladı mesela napcanher zaman yedekte bulundurcan yanında o yüzden
Silikonun patlamasının mümkünatı yok, nerden uyduruluyor bunlar yahu? Makasla kessen bile akmaz.Ben de yaptirmak istiyorum ama eşim yapay olan hiç birşeyi sevmiyorum hayatım düşünsene bir an patladığını gece uyurken diyor
onu bizde biliyoruz ama bu da işin gırgır kısmı ama :)Silikonun patlamasının mümkünatı yok, nerden uyduruluyor bunlar yahu? Makasla kessen bile akmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?