Masum bir istekmi ?

Ben içinde olmayan bir bayanin sirf esi istedi diye ameliyat masasina yattigini dusunmuyorm. Burda bence her yaptiran kendi istedigi icin yaptirmis esinin de onayini almiştir.

Mesela ornek veriyorum 2 ay once doktorum bana tüplerimin alinmasi gerektigini dogal yolla hamile kalamayacagimi soyledi.

Ben sessiz kalirken esim ne zaman gelelim tarzi cumleler kurdu. Bana da tup bebek yaptiricaz zaten tutmasi icin tek sansmiş aldirinca hersey guzel olacak dedi.

Benim adima karar verdi..!

Bende oturdum guzelce ameliyati istemedigimi risklerini anlattim.. ozur diledi yaptirma askim seni zorlayamam ben bilmiyordum boyle olacagini dedi. Benim yine annelik damarim tuttugu icin ameliyat oldum ama tuplerim alinmadi..

Şimdi silikon taktirma ameliyatini izletsem emin olun boyle bisey istedigi icin pisman olacak ve yaptirmammi istemicek.

Burda ameliyat masasina yatirmak nasil kolay geliyor erkeklere diyen uyelere ithafen yaziyorum bunu. Çunku bilmiyor acip bakmamis izlememiş o ne saniyor bilmiyorum. Ama onla konusmadan sizlerin fikrini almak istedim sadece.

Bende itici duracagi goruşundeyim
Çunku boyum 1.57 kilomda 52

Arkadaslar normalde esim hicbirseyime karismaz bu onun tarafindan bir oneri sadece.. emin olun ameliyatini izlese vazgecicek.

Duzeltme yapmak istedim cunku eşim israr etmiyor o an gulup geciyorum konu kapaniyor. Ama bu sefer ciddi soyledi yani benden bi cvp bekledi ben yine cvp vermedim. Hayir desem konu kapancak. Ama ben burda sormak istedim sadece.

Aynı yaştayız, 170 boyum 60-65 arası kilom. Göğüs ölçüm 85b. 90-95 kadar olmasa da büyük göğüs çok sıkıntı. Önceden 80di gayet iyiydi bana göre bi ara kilo aldım 85 oldu orda da kaldı. Regl döneminde iyice büyüyor. Dar giyilmiyor, sütyensiz zaten durulmuyor cidden sinirim bozuluyor bazen. Çocuk emzirmekte sorun olabilir slikon, küçük göğüs de seksi oluyor size ve nasıl kullandığınıza bağlı :) Slikonlu ünlüler slikonlarını çıkartmaya başladı mesela ben olsam yaptırmazdım..

Silikon mu asla taktirma.ayip ya sevmek her haliyle kabul etmektir.silikonu hic yakistirmiyorum cok yapmacik duruyor kadinlarda.

Bence esiniz gayet samimiyetle size istegini iletmis. Yani bunun altinda baska birsey aramaniza gerek yok ki. Adam size birsey demeyip de icten ice bunu istese ve buyuk goguslu bayanlara ilgi duysa sizinle birlikte olurken oyle birini hayal etse ama sizin bunu ruhunuz dahi duymasa daha mi iiydi. Bence esinize dürüst oldugu icin daha cok guvenin ve istegini yerine getirmeniz sizin acinizdan bir saglik sorunu olusturmayacaksa kabul edin.

Eşim de bana "silikon yaptıralım mi"dedihinde okadar üzülüp ağlamıştım ki beni beğenmiyo diye..
80 B benimki ve çok küçük değil hatta ben memnunum .geçen ay estetik cerrahla görüştük bebekten sonra yaptırmanız daha iyi olur dedi.
Yeni evliyiz bebek düşünüyoruz bu arada..sizde üzülmeyin bence güzel bisey kimsenin eine geçmeyecek firsat

silikon ameliyatı bende oldum. eşimi tanımıyordum bile. kimse istemedi benden ben rahatsızdım gittim oldum. öyle büyütülecek bir mesele değil. ameliyattan korkuyorsak sezeryanda olmayalım. ben şimdi doğum yapanların doğum hikayelerini bile dinlemiyorum çünkü korkutuyor. e korkuyorum diye ileride çocuk sahibide mi olmayalım??? zamanı gelince yaşarım geçer.
size ameliyat olun demiyorum. bu karar sizin kararınız. eşiniz de sizi zorlamıyor sonuçta böyle bir teklifte bulunmuş. memnunsanız halinizden olmayın zaten eşiniz için. İlk hafta zor geçiyor, gönülden istemedikçe katlanılmaz. çocuk sahibi olmak gibi düşünün. insan bebeğini sevmese o eziyete katlanır mı..
yani işin özeti benim görüşüm, ben istedim yaptırdım eğer siz de istiyorsanız yaptırın. istemiyorsanız da boşverin gitsin.

Karsilastirma cok yanlis :) sezeryanla silikonda ayni kefeye kondu ya gozum acik gotmem gayri :)

Ztn mumkun mertebe normal dogum diyor doktorlar artik... adi uzerinde digeri ameliyat

Hahaha :) evet emin olun bunu farkettim. Ve bugune kadar gercekten boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben giyim tarzimi degistireyim biraz zayiflayayim en iyisi :)

Yani düşünmese bile yaradılışları böyle:) Yani bir erkek baktığı zaman atıyorum silikonlu mu doğal mı makyajlı mı değil mi bakmaz anlamaz da, onlar için sadece güzel ve güzel olmayan vardır :)

Ben de hep karşı çıkardım kadınlar mı hep güzel olacak diye ama maalesef sinek kadar erkekler bile kıymetli kadınların gözünde o yüzden bakımlı olmaya özen göstermekten başka çare yok:)

Karsilastirma cok yanlis :) sezeryanla silikonda ayni kefeye kondu ya gozum acik gotmem gayri :)

Ztn mumkun mertebe normal dogum diyor doktorlar artik... adi uzerinde digeri ameliyat
söylemek istediğim şey sezeryan da olsanız normal doğuma da girseniz kolay değil. Ben birçok doğum hikayesi dinledim korkunçtu. keşke dinlemez olsaydım. ama buna rağmen hepimiz zamanı gelince bunu göze alıyoruz.
benzetme yaptığım yön istediğin birşey için neyi göze aldığın... Bebek istediğiniz için doğumu göze alıyorsunuz. eğer göğüslerinizi büyütmek istiyorsanız da yine ameliyatı göze alın. Ben bebek sahibi olmak yerine silikon taktırın gibi kıyaslama yapmadım, sözlerimi çarpıtmazsanız sevinirim

Eşler birbirlerine karşı böyle isteklerde bulunabilir bence. Adam demekki büyük seviyor :) ee bu isteği başka türlü mü karşılasın ? Kendi eşinden istiyor,bence gayet normal.. yaptırdıktan sonra bunca yıl neden yaptırmamışım diyeceksin :)

Daha büyük bir memeyle bir evladı da aynı kefeye koydunuz ya....denecek söz kalmadı hakkaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…