- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben takmıyorum ama bak hiç bu açıdan düşünmemiştim yine de bir kadının bir erkekten asla bir estetik için ameliyat istemesine olanak olduğunu düşünmüyorum. Ama kadınlar buna olağan bakabiliyor. Kadınlar eşya değildir. Sevgi, aşk bu olmamalı.
Her türlü benim istediğim olacak kafasında, senin üzerinde de onun istediği onunla ilgili birşeyde yine onun istediği.
Bence bu isteğini kabul etme çocuğun yok yarın öbürgün hamile kaldığında çocuğunu nasıl emzireceksin , şimdi bir kaç kişi çıkıp diyecek silikon varken emzirebiliyorsun zarar vermiyor diye ama her ne olursa olsun neticede kimyasal ve dışardan vücuda giren bir malzeme ben olsam her açıdan düşünürüm.
Kocamın göz zevki için evladımın sağlığı ile oynamam.
Ayrıca gerçekten yapay ve itici duruyor.
Yorumları şaşkınlıkla okuyorum,ne kadar dar zihniyetler var,kadınlığı memeden ibaret gören !!!!
Zaten bu platform sayesinde ne kadar dar zihniyetlerin oldugunu anladım ve moralim bozuluyor bu duruma.
Bu isteklern sonu olmaz,hele ki bu ciddi bir istek,saç boyatmaya benzemez.Kendi zevki uğruna senin acı çekmeni istiyor.
Valla ne kadınlar gördüm küçücük memesiyle eşlerini mutlu eden,ki zaten mutlu etmek için küçük büyük fark etmez.Ama tabi doyumsuz,aklı sadece başka yerlerine çalışan erkekler dışında.
Farzet Allah korusun meme kanseri olunup,memelerini kaybedebilir insanlar,o zaman ne olucak,herşey meme mi demek yani
Silikon bildigin plastik dokununca anlasilir bence
Onun yerine dolgu yaptirmak daha mantikli. Hem lokal anestezi, hem de bir ameliyat bir operasyon yok dolgu maddesini enjekte ediyorlar.
Bence esiniz gayet samimiyetle size istegini iletmis. Yani bunun altinda baska birsey aramaniza gerek yok ki. Adam size birsey demeyip de icten ice bunu istese ve buyuk goguslu bayanlara ilgi duysa sizinle birlikte olurken oyle birini hayal etse ama sizin bunu ruhunuz dahi duymasa daha mi iiydi. Bence esinize dürüst oldugu icin daha cok guvenin ve istegini yerine getirmeniz sizin acinizdan bir saglik sorunu olusturmayacaksa kabul edin.Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Sence anlasilmaz mi :)Bnce gayet normal bi istek .. yaptırn abartı olmadan. Çevrenzden ailenzde dahil kimseye duyurmayn .
Karsilastirma cok yanlis :) sezeryanla silikonda ayni kefeye kondu ya gozum acik gotmem gayri :)silikon ameliyatı bende oldum. eşimi tanımıyordum bile. kimse istemedi benden ben rahatsızdım gittim oldum. öyle büyütülecek bir mesele değil. ameliyattan korkuyorsak sezeryanda olmayalım. ben şimdi doğum yapanların doğum hikayelerini bile dinlemiyorum çünkü korkutuyor. e korkuyorum diye ileride çocuk sahibide mi olmayalım??? zamanı gelince yaşarım geçer.
size ameliyat olun demiyorum. bu karar sizin kararınız. eşiniz de sizi zorlamıyor sonuçta böyle bir teklifte bulunmuş. memnunsanız halinizden olmayın zaten eşiniz için. İlk hafta zor geçiyor, gönülden istemedikçe katlanılmaz. çocuk sahibi olmak gibi düşünün. insan bebeğini sevmese o eziyete katlanır mı..
yani işin özeti benim görüşüm, ben istedim yaptırdım eğer siz de istiyorsanız yaptırın. istemiyorsanız da boşverin gitsin.
Hahaha :) evet emin olun bunu farkettim. Ve bugune kadar gercekten boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben giyim tarzimi degistireyim biraz zayiflayayim en iyisi :)
söylemek istediğim şey sezeryan da olsanız normal doğuma da girseniz kolay değil. Ben birçok doğum hikayesi dinledim korkunçtu. keşke dinlemez olsaydım. ama buna rağmen hepimiz zamanı gelince bunu göze alıyoruz.Karsilastirma cok yanlis :) sezeryanla silikonda ayni kefeye kondu ya gozum acik gotmem gayri :)
Ztn mumkun mertebe normal dogum diyor doktorlar artik... adi uzerinde digeri ameliyat
Daha büyük bir memeyle bir evladı da aynı kefeye koydunuz ya....denecek söz kalmadı hakkaten.silikon ameliyatı bende oldum. eşimi tanımıyordum bile. kimse istemedi benden ben rahatsızdım gittim oldum. öyle büyütülecek bir mesele değil. ameliyattan korkuyorsak sezeryanda olmayalım. ben şimdi doğum yapanların doğum hikayelerini bile dinlemiyorum çünkü korkutuyor. e korkuyorum diye ileride çocuk sahibide mi olmayalım??? zamanı gelince yaşarım geçer.
size ameliyat olun demiyorum. bu karar sizin kararınız. eşiniz de sizi zorlamıyor sonuçta böyle bir teklifte bulunmuş. memnunsanız halinizden olmayın zaten eşiniz için. İlk hafta zor geçiyor, gönülden istemedikçe katlanılmaz. çocuk sahibi olmak gibi düşünün. insan bebeğini sevmese o eziyete katlanır mı..
yani işin özeti benim görüşüm, ben istedim yaptırdım eğer siz de istiyorsanız yaptırın. istemiyorsanız da boşverin gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?