- 21 Ekim 2017
- 528
- 475
- 53
- Konu Sahibi Zamazingoo
-
Evet ermenistani malesef Turkiyeden ve diger iki uch ulkeden baska goren yok. Sesimizi duyuramiyoruz kimselere. Duyanlar da kulaklarini tikiyor. Resmen topraklarimizin alinmasina sevinemiyoruz bu haberlerle. Halkimiz katlediliyor. Yinede dua etmek gerek. Allah tez vakitte kahretsin ermeni toplulugunuİyi geceler hanımlar...
Yine uyku haram inanın basım çatladı düşünmekten.
Dünya da o kadar kötü şeyler oluyor ki inanın katlanamiyorum artık herşeyi kendi acimmis gibi yaşıyorum ve bu beni çok yoruyor. Hemen depresyona giriyorum hayatımı etkiliyor. Ermenistan Azerbaycan' da sivillere saldırdı duymuşsunuzdur görüntüler mahvetti beniİçim acıyor elden bişey gelmiyor yine masum çocuklar yine masum siviller katledildi .
O kadar canım yandı ki uyuyamiyorum..
Yazmak istedim belki bı nebze içim soğur diye
Ermeniler arasındada çocuklar masumlar varYinede dua etmek gerek. Allah tez vakitte kahretsin ermeni toplulugunu
Bu işin siyaseti olmaz, allah kahretsin onları derseniz kahredileceklerden farkınız kalmaz. Ölen Ermeni bebekler de hak etmiyor bunu, Azeri bebekler deBaska ülkelerde de aynı şeyi Türkiye icin söylüyorlar mesela, güneydoğuda masum kürtleri katlediyorlar diye halbuki biz teröristleri temizlemeye çalışırken dünya bizi nasıl biliyor. O yuzden kimin haklı kimin haksız olduğu hicbir zaman önemli değil bence ölen insanlardan, evsiz kalanlardan, gözyaşı dökenlerden.. cunku bize her sey o kadar Farklı lanse ediliyor ki gerçekleri asla bilemeyiz. Dünya üzerinde zarar gören bir küçük kuşa bile o kadar sızlıyor ki yüreğim canları siyasete pazarlık malzemesi yapanları allah bildiği gibi yapsın...
Evet o fotoğraflar videolar var ama TRT’de vermiyorlar öyle seyleri. Ermenistan’ın trt sine bakın, orada da tam tersi Azeriler katlediyor diye haberler yapılıyor mesela, oradaki insanlar da ona inanıyor diyor ki canlı yayınlar var. Herkes kendi ülkesinin cıkarına göre halka sunuyor bir seyler. Hem ne önemi var ki, insanlar öldukten sonra. Hamas da sivillerin arkasına sığınıyordu ama herkes İsrail’e küfür ediyordu, ortada yaşanan bir insanlık dramı varken kimin haklı olduğunun bir önemi olmuyor. ölen ölduguyle kalıyor biz de sadece üzülüyoruzLanse edilmek degil ki bu. Görüntüler canli yayinlar var. Masum kürt bebeklerin veya ermeni bebeklerin fotoğrafları videolari var da biz mi görmüyoruz? Her sey ayan beyan ortada. Ne azerbaycan ne turkiye ufak bi savaş suçu işleseler emin olun hayatimizda görmediğimiz yaptirimlara maruz kalirdik dünya ayağa kalkardi
Evet o fotoğraflar videolar var ama TRT’de vermiyorlar öyle seyleri. Ermenistan’ın trt sine bakın, orada da tam tersi Azeriler katlediyor diye haberler yapılıyor mesela, oradaki insanlar da ona inanıyor diyor ki canlı yayınlar var. Herkes kendi ülkesinin cıkarına göre halka sunuyor bir seyler. Hem ne önemi var ki, insanlar öldukten sonra. Hamas da sivillerin arkasına sığınıyordu ama herkes İsrail’e küfür ediyordu, ortada yaşanan bir insanlık dramı varken kimin haklı olduğunun bir önemi olmuyor. ölen ölduguyle kalıyor biz de sadece üzülüyoruz
Aynen. Bu arada Azerbaycan'dan,Bakü'den kucak dolusu sevgiler ❤Ermenistan sahada yapamadığını sivillere yapıyor. Tarihte her zaman olduğu gibi. Çok sayıda ermeni askeri kaybı var 5000 civarı . yardımlar olmasaydı çoktan düşerdi Ermenistan. Ama o yardımlarda kurtaramayacak onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?