kızlar ben ayın 14ünde yani 6gün sonra göz altlarıma yağ enjekte ettircem,vücudumdan alınan yağ enjekte edilecek,o kadar araştırdım cilt bakımı,yüz estetiği bölümünden ama kimseden bir cevap alamadım,gözümü kararttım yaptırcam valla yinede,eğer aranıda bilgisi olan biri varsa yazsın lütfen,zamanım az kaldı mafoldumben
hem ağlarım hem giderim gibi oldu benimki :kedi:
ya işte doktorun ufak bir hatasında her sey olabilir, normal seyrinde harika olabilir belki ama insanlık hali her sey mümkün
ben bile korktum yazılanlardan sis göz altları, gecmeyen morluklar, ay benm su burun ameliyatından sonra göz altlarım uzun süre gecmedi de kafayı yiyecektim, düsünsene bu daha da uzun sürerse sislik fln insanın psikolojisi bozulur
en iyi kararı sen verirsin tabii cok kafaya taktıysan gözünü karartıp yaptırabilirsin ama bence zaten gerek yok
kızlar ben ayın 14ünde yani 6gün sonra göz altlarıma yağ enjekte ettircem,vücudumdan alınan yağ enjekte edilecek,o kadar araştırdım cilt bakımı,yüz estetiği bölümünden ama kimseden bir cevap alamadım,gözümü kararttım yaptırcam valla yinede,eğer aranıda bilgisi olan biri varsa yazsın lütfen,zamanım az kaldı mafoldumben
hem ağlarım hem giderim gibi oldu benimki :kedi:
vallahi eski burnunla yeni burnun arasinda cok farka var kocan bayilmistir cok begendim guzelim super olmus kac aylik oldu su an burnun yani ne zaman oldun ameliyat gule gule kullan darisi olmak isteyipte olamayanlara
vallahi eski burnunla yeni burnun arasinda cok farka var kocan bayilmistir cok begendim guzelim super olmus kac aylik oldu su an burnun yani ne zaman oldun ameliyat gule gule kullan darisi olmak isteyipte olamayanlara
canım teşekkür ederim,kocama sorarsan olmasamda olurmuş =)
8ay olacak nerdeyse ve gerçekten her ay değişiyor,bir yıla kadar dahada oyuracak sanırım,gözlemlerim bu yönde =)
evet canım inşallah isteyen herkesin çok güzel olur ameliyatı a.s.