Matematik ogretmenim

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
28
Arkadaşlar önceden cinsel istismara uğradığımdan ve matematik hocama olan takintimdan bahsetmistim ben bir hataya düştüm ve cinsel istismara ugradigimi matematik hocama söyledim ve sadece tamam dedi tenefuste unuttum ben o söylediğini çoktan dedi neyi kast etti anlamadım bundan sonra nolucak bilmiyorum çok fazla kaale almadı zaten ben de çok doldum zaten anlattım ama çok pişmanım herkese yatarsa alay ederse rezil olurum sizce öyle bir şey yapar mı zaten çok bir tepki de vermedi unuttum onu derken ne kast etti anlamadım ve bu gerçek mi dedi inanmadı başta ben de belgeleri gösterdiğimde tamam tamam dedi neden insanlar bu kadar duyarsız aleyhime kullanırsa rezil olurum o dersahnede bir an önce kurtulmak istiyorum

Senin farkında bile olmayan bir hocaya niye bunu anlattın ? Dikkat çekmek için bunu anlatmasaydin keşke ya da sorsaydin buraya anlatma derdik çünkü değişen bir şey olmayacaktı sana başarınla gözüne gir demiştik hep ama sanmıyorum koskoca adamın gidip ogrencisinin özelini anlatıp rezil edeceğini falan

Bilmiyorum umarım rezil etmez belki açımı anlar sandım da başka türlü tepki verdi

Anlatma dedi burda bir çok kadın

Ne yaptigimi nasıl davranacagimi bilmiyorum gülüyorum birden ağlama krizine giriyorum psikolojim bozuldu iyice Cok sogukkanli bir biçimde soyledim alistigim icin gerçek mi fln dedi sonra bunları söyledi anlatsam bile benim suçum değil ama anlatınca da bir şey degismiyor

Sana anlatma sakın dediler bir çok kez diğer konunda neden anlattın kuzum ya?
Neden birşey yapacağını düşünüyorsun ki yapmaz. Psikolojik destek almalısın sen ailene desene yollasinlar seni
Diyorum da paramız yok vs diyolar bakırköye gidiyorum ama orası hiç bı ise yaramiyo

Evet dediler ama dinlemedim kendimi tutamadim ders zamanı gelince hep lavaboda duruyorum
Bundan sonra senden büyük akıl aldığın kişilerin verdiği akılı al ve söyleme dediklerini söyleme. Lavaboda durma dersine git belki de unuttu adam çok da takılmaz bence o adam m hayatına devam ediyor sende et

Çünkü bana inanmasini istedim böyle bı konuda yalan soylemiyecegimi bilsin

Anlatmana gerek yok. Bunu bildiklerinde ne olacak ki? Sana acısın mı istiyorsun?

Sence ne yapması gerekiyordu beni suclayinca rahatlıyor San soyle kus nefretini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…