Matematik ogretmenim

Söyleme dedi herkes burda ama kafasına koymuş maalesef Hocanın konudan uzak kalmak istediğini hissettim ben

Sence ne yapması gerekiyordu beni suclayinca rahatlıyor San soyle kus nefretini
Ne nefretim olabilir tanımıyorum bile seni. İstismara uğradığını öyle herkese anlatma. Ayrıca ben ciddi sordum. nasıl bir tepki bekliyordun? Napması lazımdı? Anlatırken ne amaçladın gerçekten soruyorum bunları nefret kusmuyorum

Ya ben ne anne ne baba ne abi sevgisi gördüm beni istismar eden kişi de öz abim destekleyen de annemler babam fln ben 16 yasimdayim ve belki beni sever diye dusundum ve inanmadı benim de telimde kayitliydi savcı arkadaşı varmış sonrasında sorun dedim ben teselli ilgi bekledim ama benden daha çok uzaklaştı deli gibi ağlamak istiyorum yani ben neden böyleyim diye benim suçum değil biliyorum ama bıktım artık kimsenin beni duymamasından intihar edicem herkes sevinir umarim

Evet dediler ama dinlemedim kendimi tutamadim ders zamanı gelince hep lavaboda duruyorum
Lütfen destek al lütfen.. olan olmuş anlatmışsın, ben hocanın bu konudan uzak durmak istediğini hissettim ben, kimseye birşey söylemez, bu konu kolay kolay konuşulacak bir konu değil canım. Lütfen hızlıca psikolojik destek al, zamanla iyi olacaksın

Keşke alabilisem ama alamıyorum beni anlayan tek kişi sensin çok teşekkür ederim herkes beni yargılıyor ben artık deliricem o noktaya geldim gerçekten neden uzak kalmak istedi ki (

Ben senin sucun demedim zaten tacize cok ugramis biri olarak demem de. Sadece garip geldi cikarip belge gösterdim demen
Ben senin sucun demedim zaten tacize cok ugramis biri olarak demem de. Sadece garip geldi cikarip belge gösterdim demen
Ben e devlete bakiyordum şu sıralar davanın durumuna bakmak için galerimde kayitliyken inansın diye gösterdim

Sakin ol şimdi yaşın çok küçük burdakiler seni çok iyi anlıyor psikolojik olarak iyi değilsin öğretmenin den ilgi istemiş olabilirsin bunlar normal şeyler rahat ol. Bundan sonra kimseye anlatma insanlar bilmese daha iyi boşver. Kendi kendini sen kurtaracaksin. Şimdi sakin ol hayat o öğretmen den ibaret değil boşver lütfen

Evet banane ne halin varsa gor gibi yani aynı şey kız kardesinin başına gelse aynı tepkiyi vermez
Güzel kuzucum sevgiye ihtiyacın var anlıyorum, başından geçen şeyler çok acı ama aradığın güç öyle de böyle de kendi içinde. Ama lütfen destek al, bir devlet Hastanesi'ne git..Zamanla iyilesecegine ve iyi yerlere geleceğine inanıyorum

Anladım. Sana verilen her tavsiyeyi beni yargılıyolar olarak algılıyorsun ancak bazılarını abla tavsiyesi olarak gör. Samimiyetinin olmadığı insanlara bunları anlatman, içini açman seni istismara daha açık hale getirir. Cinsel istismardan bahsetmiyorum duygusal olarak istismar edilebilirsin. Üstelik insanlarla bağını acıma duygusu üzerinden kurmaya çalışman sağlıklı değil.

Hiçbir samimiyetinin olmadığı, aranızda öğrenci-öğretmen ilişkisi olan bir adama bunu anlatman muhtemelen onu rahatsız etmiştir. Niye bana anlatıyor ki durduk yere ne alaka en iyisi uzak durayım diye düşünmüştür. Çok klişe olacak ama terapi alma şansın varsa mutlaka al.

Unuttum, anlatmamışsın gibi davranacağım, demek. Endişe etme kimseye söylemez.

Sen de fark edilmek için tacizi kullanmamalısın.
Yanlışın üzerine yanlış ekleyerek devam etme hayatına.
Ona buna takılacağına derslerine odaklan. Hayatını değiştirmenin en kolay yolu bir başkası değil, kendi ayaklarının üzerinde durman.
yok ben bu tacizi mutlaka kullanmalıyım diyorsan, motivasyon olarak kullan.
yaşadığın kötü şeyleri atlatmak için iyi şeyleri elde etmek için çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…