- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Söyleme dedi herkes burda ama kafasına koymuş maalesefSenin farkında bile olmayan bir hocaya niye bunu anlattın ? Dikkat çekmek için bunu anlatmasaydin keşke ya da sorsaydin buraya anlatma derdik çünkü değişen bir şey olmayacaktı sana başarınla gözüne gir demiştik hepama sanmıyorum koskoca adamın gidip ogrencisinin özelini anlatıp rezil edeceğini falan
Ne nefretim olabilir tanımıyorum bile seni. İstismara uğradığını öyle herkese anlatma. Ayrıca ben ciddi sordum. nasıl bir tepki bekliyordun? Napması lazımdı? Anlatırken ne amaçladın gerçekten soruyorum bunları nefret kusmuyorumSence ne yapması gerekiyordu beni suclayinca rahatlıyor San soyle kus nefretini
Yo telefonumda kayitliydi
Ya ben ne anne ne baba ne abi sevgisi gördüm beni istismar eden kişi de öz abim destekleyen de annemler babam fln ben 16 yasimdayim ve belki beni sever diye dusundum ve inanmadı benim de telimde kayitliydi savcı arkadaşı varmış sonrasında sorun dedim ben teselli ilgi bekledim ama benden daha çok uzaklaştı deli gibi ağlamak istiyorum yani ben neden böyleyim diye benim suçum değil biliyorum ama bıktım artık kimsenin beni duymamasından intihar edicem herkes sevinir umarimNe nefretim olabilir tanımıyorum bile seni. İstismara uğradığını öyle herkese anlatma. Ayrıca ben ciddi sordum. nasıl bir tepki bekliyordun? Napması lazımdı? Anlatırken ne amaçladın gerçekten soruyorum bunları nefret kusmuyorum
Lütfen destek al lütfen.. olan olmuş anlatmışsın, ben hocanın bu konudan uzak durmak istediğini hissettim ben, kimseye birşey söylemez, bu konu kolay kolay konuşulacak bir konu değil canım. Lütfen hızlıca psikolojik destek al, zamanla iyi olacaksınEvet dediler ama dinlemedim kendimi tutamadim ders zamanı gelince hep lavaboda duruyorum
Evet banane ne halin varsa gor gibi yani aynı şey kız kardesinin başına gelse aynı tepkiyi vermezSöyleme dedi herkes burda ama kafasına koymuş maalesefHocanın konudan uzak kalmak istediğini hissettim ben
Başka bir devlet Hastanesi'ne git canımDiyorum da paramız yok vs diyolar bakırköye gidiyorum ama orası hiç bı ise yaramiyo
Keşke alabilisem ama alamıyorum beni anlayan tek kişi sensin çok teşekkür ederim herkes beni yargılıyor ben artık deliricem o noktaya geldim gerçekten neden uzak kalmak istedi kiLütfen destek al lütfen.. olan olmuş anlatmışsın, ben hocanın bu konudan uzak durmak istediğini hissettim ben, kimseye birşey söylemez, bu konu kolay kolay konuşulacak bir konu değil canım. Lütfen hızlıca psikolojik destek al, zamanla iyi olacaksın
Alamadım ama annemin şifresi var bende ordan girip baktım davanın durumunaSen e-devlet şifresi aldın mı?
Sen e-devlet şifresi aldın mı?
Ben senin sucun demedim zaten tacize cok ugramis biri olarak demem de. Sadece garip geldi cikarip belge gösterdim demenAyrıca benim suçum değil yaşadıklarım burdan böyle demek çok kolay
UmarımAdam neye uğradığını sasirmis nasılsın tepki vereceğini bilememiştir. Unuttum derken kimseye anlatmayacagini soylemek istemiş. Endişe etme
Ben senin sucun demedim zaten tacize cok ugramis biri olarak demem de. Sadece garip geldi cikarip belge gösterdim demen
Ben e devlete bakiyordum şu sıralar davanın durumuna bakmak için galerimde kayitliyken inansın diye gösterdimBen senin sucun demedim zaten tacize cok ugramis biri olarak demem de. Sadece garip geldi cikarip belge gösterdim demen
Anladım gecmis olsunBen e devlete bakiyordum şu sıralar davanın durumuna bakmak için galerimde kayitliyken inansın diye gösterdim
Güzel kuzucum sevgiye ihtiyacın var anlıyorum, başından geçen şeyler çok acı ama aradığın güç öyle de böyle de kendi içinde. Ama lütfen destek al, bir devlet Hastanesi'ne git..Zamanla iyilesecegine ve iyi yerlere geleceğine inanıyorumEvet banane ne halin varsa gor gibi yani aynı şey kız kardesinin başına gelse aynı tepkiyi vermez
Anladım. Sana verilen her tavsiyeyi beni yargılıyolar olarak algılıyorsun ancak bazılarını abla tavsiyesi olarak gör. Samimiyetinin olmadığı insanlara bunları anlatman, içini açman seni istismara daha açık hale getirir. Cinsel istismardan bahsetmiyorum duygusal olarak istismar edilebilirsin. Üstelik insanlarla bağını acıma duygusu üzerinden kurmaya çalışman sağlıklı değil.Ya ben ne anne ne baba ne abi sevgisi gördüm beni istismar eden kişi de öz abim destekleyen de annemler babam fln ben 16 yasimdayim ve belki beni sever diye dusundum ve inanmadı benim de telimde kayitliydi savcı arkadaşı varmış sonrasında sorun dedim ben teselli ilgi bekledim ama benden daha çok uzaklaştı deli gibi ağlamak istiyorum yani ben neden böyleyim diye benim suçum değil biliyorum ama bıktım artık kimsenin beni duymamasından intihar edicem herkes sevinir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?