- 22 Aralık 2021
- 2.286
- 3.124
- 83
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Çünkü konu çok hassas bir konu.. Konudan uzak kalmak istemesi doğal aslında..Onun açısından bakıldığında kendince haklı..Ne yapacağını bilemez insan böyle bir durumda. Her insanın her zaman karşılasacagi türden bir konu değil bu..Keşke alabilisem ama alamıyorum beni anlayan tek kişi sensin çok teşekkür ederim herkes beni yargılıyor ben artık deliricem o noktaya geldim gerçekten neden uzak kalmak istedi ki(
Evet haklısın ama çoktan unuttum dedi ona çok takıldım arkadaşıma sorarım dedi bunları çok düşünme dedi çıkışta da bundan sonra da benle hiç iletişim kurması kızlarla gezer eder onlara bebeğim canim cicim der derste bir şeyi üç kere söyledim duymadı bile yüksek sesle dememe rağmen beni hiç sevmiyor ben ona hiç bişe yapmadım sadece beni sevsin istiyorum bütün gün aklımda kafayı yicem en sonunda onlara neden samimi bana değil diye ben olayı anlatmadan önce de böyleydi anlattıktan sonra daha da değiştiAnladım. Sana verilen her tavsiyeyi beni yargılıyolar olarak algılıyorsun ancak bazılarını abla tavsiyesi olarak gör. Samimiyetinin olmadığı insanlara bunları anlatman, içini açman seni istismara daha açık hale getirir. Cinsel istismardan bahsetmiyorum duygusal olarak istismar edilebilirsin. Üstelik insanlarla bağını acıma duygusu üzerinden kurmaya çalışman sağlıklı değil.
Hiçbir samimiyetinin olmadığı, aranızda öğrenci-öğretmen ilişkisi olan bir adama bunu anlatman muhtemelen onu rahatsız etmiştir. Niye bana anlatıyor ki durduk yere ne alaka en iyisi uzak durayım diye düşünmüştür. Çok klişe olacak ama terapi alma şansın varsa mutlaka al.
Senin hislerini farkedip araya mesafe koymak istemiş olabilir çünkü kendinle ilgili özel bir durumu ona anlatcak kadar yakın hissettiğini anlamış olduEvet haklısın ama çoktan unuttum dedi ona çok takıldım arkadaşıma sorarım dedi bunları çok düşünme dedi çıkışta da bundan sonra da benle hiç iletişim kurması kızlarla gezer eder onlara bebeğim canim cicim der derste bir şeyi üç kere söyledim duymadı bile yüksek sesle dememe rağmen beni hiç sevmiyor ben ona hiç bişe yapmadım sadece beni sevsin istiyorum bütün gün aklımda kafayı yicem en sonunda onlara neden samimi bana değil diye ben olayı anlatmadan önce de böyleydi anlattıktan sonra daha da değişti
Kesinlikle katılıyorum bu öyle kafana göre ona,buna anlatabileceğin,insanlar seni sevsin,ilgi göstersin diye kullanabileceğin bir şey değil. Emin ol işler daha da sarpa sarar,daha çok üzülürsün. İlla birine anlatacaksan,anlatarak rahatlıyosan bir psikiyatriste ya da psikoloğa anlatabilirsin.Anladım. Sana verilen her tavsiyeyi beni yargılıyolar olarak algılıyorsun ancak bazılarını abla tavsiyesi olarak gör. Samimiyetinin olmadığı insanlara bunları anlatman, içini açman seni istismara daha açık hale getirir. Cinsel istismardan bahsetmiyorum duygusal olarak istismar edilebilirsin. Üstelik insanlarla bağını acıma duygusu üzerinden kurmaya çalışman sağlıklı değil.
Hiçbir samimiyetinin olmadığı, aranızda öğrenci-öğretmen ilişkisi olan bir adama bunu anlatman muhtemelen onu rahatsız etmiştir. Niye bana anlatıyor ki durduk yere ne alaka en iyisi uzak durayım diye düşünmüştür. Çok klişe olacak ama terapi alma şansın varsa mutlaka al.
HaklısınKendini kötü hissetmemelisin zamanında yaşadıkların senin suçun değil ama biraz kendini toplayıp dinginleşmen gerek her şey herkese anlatılmaz bu demek degilki öğretmenin herkese anlatcak o anlatmaz ama başka birine söylersin yakın hissedip o anlatır bu yüzden birinden ilgi istiyosanda kendi özelini ve yaşadığın kötü anları anlatma normal şeylerden bahset seninle ilgilenmek isteyen biriyse sen bir şey yapmadan da anlatmasanda ilgilenir ve seni sever
Ben içimden atmak istiyorum ama insanların tepkileri canımı daha çok sıkıyorKesinlikle katılıyorum bu öyle kafana göre ona,buna anlatabileceğin,insanlar seni sevsin,ilgi göstersin diye kullanabileceğin bir şey değil. Emin ol işler daha da sarpa sarar,daha çok üzülürsün. İlla birine anlatacaksan,anlatarak rahatlıyosan bir psikiyatriste ya da psikoloğa anlatabilirsin.
Çok mantıklı yorumAnladım. Sana verilen her tavsiyeyi beni yargılıyolar olarak algılıyorsun ancak bazılarını abla tavsiyesi olarak gör. Samimiyetinin olmadığı insanlara bunları anlatman, içini açman seni istismara daha açık hale getirir. Cinsel istismardan bahsetmiyorum duygusal olarak istismar edilebilirsin. Üstelik insanlarla bağını acıma duygusu üzerinden kurmaya çalışman sağlıklı değil.
Evet ama beni hiç sevmiyor ben de anlatirsam belki bana ilgi gösterir acimi anlar sandım yanilmisim daha çok uzaklaştıYaymasına yaymaz neden yaysın ki? Eline ne geçecek yayınca? Beyninden herhangi bir sorun yoksa yaymaz yani. Ama sen neden bunu anlattın ki? Daha öncede anlatma dedik sana. Matematik öğretmenin ne yapabilir yani bu konu hakkında? Çok gereksiz olmuş.
İyi de canım benim bu öyle her önüne gelene laf arasında anlatabileceğin,sohbet malzemesi yapabileceğin bir durum değil ki. Doğru düzgün muhabbetim olmayan biri gelip bana tak diye böyle bir şey söylese bende şaşırırım nasıl tepki vereceğimi.Ben içimden atmak istiyorum ama insanların tepkileri canımı daha çok sıkıyor
Öğrencilerine canım bebeğim diyen öğretmen mi olur çok gevşek bir adammış senden uzak durması daha iyi.Evet haklısın ama çoktan unuttum dedi ona çok takıldım arkadaşıma sorarım dedi bunları çok düşünme dedi çıkışta da bundan sonra da benle hiç iletişim kurması kızlarla gezer eder onlara bebeğim canim cicim der derste bir şeyi üç kere söyledim duymadı bile yüksek sesle dememe rağmen beni hiç sevmiyor ben ona hiç bişe yapmadım sadece beni sevsin istiyorum bütün gün aklımda kafayı yicem en sonunda onlara neden samimi bana değil diye ben olayı anlatmadan önce de böyleydi anlattıktan sonra daha da değişti
Bu çok yanlış bir düşünce önce bunu bilmelisin seni sevecek ilgilencek insan sana üzüldüğü veya acidigi için seni sevmesin zatem seni sen olduğun için sevecek insanlarla tanisirsin bence sen şu an okulunu bitirmeye odaklan şimdi diyosun içinden öyle konuşmak çok kolay diye ama ben genelde yorum yaparken tüm empati duygumla yapıyorum gerçekten şu an seni senden başkası kurtaramazEvet ama beni hiç sevmiyor ben de anlatirsam belki bana ilgi gösterir acimi anlar sandım yanilmisim daha çok uzaklaştı
İyi de canım benim bu öyle her önüne gelene laf arasında anlatabileceğin,sohbet malzemesi yapabileceğin bir durum değil ki? Doğru düzgün muhabbetim olmayan biri gelip bana tak diye böyle bir şey söylese bende şaşırırım nasıl tepki vereceğimi.
Zaten bunu öyle her önüne gelenede söylememelisin. İnsanlar kötü. Bu durumu sana karşı kullanabilirler. Dediğim gibi illa anlatıcam diyosan da psikiyatriste anlat,psikoloğa anlat ne bileyim okulda rehber hocana anlat. Ama gelişi güzel insanlara anlatma.
Kolay bir şey değildir tahmin edebiliyorum. Ama kendini bu kuyudan çıkarmak zorundasın. Okuluna odaklanHayır istemedim ben nasıl davranacsgimi bilmiyorum psikolojim bozuk
Evet çok gevşek birisi kızlar peşinden ayrılmıyor onun kizlara sarılıyor koluna giriyor ben çok kiskaniyodum benle neden böyle samimi değil diye şimdi de senle mi ugrascam der gibi iletişimi iyice kesti ders arasında hep espri yapar eder ama sanki benden nefret ediyor yani öyle bir hisse kapıldım ben diyince de normalmiş gibi tamam dedi ben dedikten sonra derste bagirsam bile duymaz soru sormaz anca azarlarÖğrencilerine canım bebeğim diyen öğretmen mi olur çok gevşek bir adammış senden uzak durması daha iyi.
Güzelim erkeklerin önemli bir kısmı acı çekmiş, kötü tecrübeler yaşamış kadın görünce ben bunun yaralarına merhem olayım demez. Ya duygusal istismara açık bir kadın bulduğu için bu durumdan faydalanır ya da bununla mı uğraşıcam diyip kaçar. O yüzden seni sevmesi için çok yanlış bir yöntem. Hele de böyle gevşek bir adam bu şekilde hiç hiç sevmez
Bu olayı anlattın diye kimse seni bir anda sevmez. Aksine acır. Bak seni üzmek için falan demiyorum asla. Önce bunu belirteyim. Ama kimse birisini tacize uğradı diye sevmeye başlamaz bir anda. Bu olaydan sonra hocan sana ilgi gösterseydide emin ol sevdiğinden değil sana acıdığı için,seni teselli etmek için olurdu.Evet ama beni hiç sevmiyor ben de anlatirsam belki bana ilgi gösterir acimi anlar sandım yanilmisim daha çok uzaklaştı
Espriyi de bana yapmıyor ztn favori öğrencilerine ya saçlarını okşar ya da sarılırEvet çok gevşek birisi kızlar peşinden ayrılmıyor onun kizlara sarılıyor koluna giriyor ben çok kiskaniyodum benle neden böyle samimi değil diye şimdi de senle mi ugrascam der gibi iletişimi iyice kesti ders arasında hep espri yapar eder ama sanki benden nefret ediyor yani öyle bir hisse kapıldım ben diyince de normalmiş gibi tamam dedi ben dedikten sonra derste bagirsam bile duymaz soru sormaz anca azarlar
Espriyi de bana yapmıyor ztn favori öğrencilerine ya saçlarını okşar ya da sarılır
Öğretmen de pek normal durmuyor zaten. Uzak dur bu adamdan. Yaşından ötürü beslediğin şey hayranlık sadece. Gerçek bir duygu olmadığını ileride sende anlayacaksın.Espriyi de bana yapmıyor ztn favori öğrencilerine ya saçlarını okşar ya da sarılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?