bende matematik mezunuyum arkadaslar maleseff iş bulamıorumm
Ben de matematik öğrt. okuyorum.. Bölümümü çok seviyorum, ama üniv benim için kabus kaydirigubbakcemile3 Devlette çalışmak istiyorum bakalım kısmet daha 2 yıl var.
canım ben gazide okuyorum. aslında bölümümzde çok meslek alanı var ama karar vermek ve o yönde ilerlemek lazım. bankacılık falan düşünmüyormusun? ben pek öğretmen olmak istemiyorum ama herhalde öyle olcam. dershanede çalışmak ölüm gibi, devlette çalışmayı da ben istemiyorum, madem lisede öğretmen olcaktım ozaman neden bukadar zor bi bölüm okuyorum diyorum kendikendime. çünkü lisede şuanki bilgimle bile öğretmen olabilriim..
bende matematik mezunuyum arkadaslar maleseff iş bulamıorumm
Hacettepe Üniv de okuyorum. Diğer ünivlerdeki arkadaşlar ile kıyasladığımda onların görmediği teoremleri biz ispatlıyoruz yöntemleri tek tek uyguluyoruz,sonuç kullanmak yok.Ayrıca 4 bölüm hocamız var yaklaşık 8 9 derse giriyorlar, sorular bile aynı oluyor, bari matematik okusaydım da yaz okulum olsaydılmaz:
işte karar veremiyorum zaten.istediğim asıl dal bankacılık. ama bakalım...
bankacılık çok güzel yaaa. inşallah hayırlısı olur senin için.. dershaneye fln başlamadınmı staj için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?