Matematik okuyanlar:):):)

meerrvee

S&M :)
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
168
1
96
36
Ankara
matematik okuyanlarla fikir alışverişinde bulunabiliriz diye düşündümyerimseniben
umarım ilgilenirsiniz arkadaşlaralkisalkisalkis

evet çok güzel, ben zaten tek matematik yazdım tercihime:) ama kimse cevap atmadı burda senden başka:) arkadaşınada başarılar canım

evet sakaryada okuyorum. inan hiç bir fikrim yok. son sınıftayım ama kesinleşen hiç bir şey yok henüz:çok üzgünüm:

formasyon alırım diyorum,ales için uğraşıyorum,bi yandan kpss çalışıyorum, ingilizce ve bilgisayar kurslarına gitmeliyim. off offff:çok üzgünüm:

sen ne yapmayı düşünüyorsun ? ve nerede okuyorsun ?

canım ben gazide okuyorum. aslında bölümümzde çok meslek alanı var ama karar vermek ve o yönde ilerlemek lazım. bankacılık falan düşünmüyormusun? ben pek öğretmen olmak istemiyorum ama herhalde öyle olcam. dershanede çalışmak ölüm gibi, devlette çalışmayı da ben istemiyorum, madem lisede öğretmen olcaktım ozaman neden bukadar zor bi bölüm okuyorum diyorum kendikendime. çünkü lisede şuanki bilgimle bile öğretmen olabilriim..

Ben de matematik öğrt. okuyorum.. Bölümümü çok seviyorum, ama üniv benim için kabus kaydirigubbakcemile3 Devlette çalışmak istiyorum bakalım kısmet daha 2 yıl var.

Ben de matematik öğrt. okuyorum.. Bölümümü çok seviyorum, ama üniv benim için kabus kaydirigubbakcemile3 Devlette çalışmak istiyorum bakalım kısmet daha 2 yıl var.

nerde okuyosunda kabus oldu üniv sana:) hayırlısı olsun hepimiz için.. ama şunu söylemeliyimki matematikte daha çok zorlanıyoruz biz, öğretmenlik okuyanlara göre:) senin bölümünde okuyan arkadaşlarımda var, bizim bir dönemde gördüklerimizi siz nerdeyse 1buçuk yılda fln görüyosunuz. haksızlık buuuu:)

işte karar veremiyorum zaten.istediğim asıl dal bankacılık. ama bakalım...

bende matematik mezunuyum arkadaslar maleseff iş bulamıorumm

olamaz ya:çok üzgünüm: mezun olmama 2 dönem kalmışken korkutma lütfeen:çok üzgünüm:

Hacettepe Üniv de okuyorum. Diğer ünivlerdeki arkadaşlar ile kıyasladığımda onların görmediği teoremleri biz ispatlıyoruz yöntemleri tek tek uyguluyoruz,sonuç kullanmak yok.Ayrıca 4 bölüm hocamız var yaklaşık 8 9 derse giriyorlar, sorular bile aynı oluyor, bari matematik okusaydım da yaz okulum olsaydı lmaz:

ben matematik okuyorum ama yaz okulunda matematik dersleri yokki.. kaldığımızda alttan geliyo derslerimiz. ve bizim hocalar çok kıl olduğundan çoğu geçirmemek için elinden geleni yapıyo.. ne bütünleme var ne yazokulu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…