Matematik okuyanlar:):):)

şu matematigi ben bir türlü anlayamadım :) aslında basit ama işte insanın beynine matematik diye yerleşmiş :)

..............................

Son düzenleme:
evet mustafa hoca geliyo. erdoğan hoca şöyle iyi olabilir, bişeye zorunluluk koşmuyo yaparsan yapıyosun, ama ders anlatmıyo:) oyüzden ben ahmet öçalı daha çok seviyorum, enazından bilgisini paylaşıyo..
ama haklısın tez alıncak biri de değil yani ahmet hoca:) çok sıkı ve disiplinli çünkü, herşeye takabilir:)
ya her ders geçmişi tekrar etmekten bıktım mesela bilemeyince de sınıftan atıyo

miraycım senin konuşmandan matematik okumuyosun gibi bi izlenim edindim sanki:) matematik okumuyosan ne okuyosun? matematik okuyosanda nerde okuyosun:)
matematik gerçekten çok kolay ama lisedeyken, ünivde zevkli geçmezse çekilmez olurdu dersler:) oyüzden sevmeyen okumasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sositososito

...................................

Son düzenleme:
matematik okumuyorum evet:):) tabiki de anlayanın okuması gerektigi bir bölüm:) ben edebiyattan anlarım:)

zaten ben ahmet hoca mükemmel demedim:) çünkü sadece 3-4kez girdim dersine daha.. ben erdoğan hocayla kıyaslarsak ahmet hoca daha iyi dedim:)
evet ya bahri hoca 1numara:) öncedende yazmıştım burda, dersinden geçtim diye üzüldüğüm tek hoca

merhaba nasılsınız ?Matematik mezunuymuşsnuz forumda okurken gördüm.bn liseyi açıköğretimden bitrdm ve matematik hiç yapamıyorum ve bu sene ygs ye gireceğim ama çok korkuyorm çünkü hiç bşy yapamıyorm temelim olmadığı için sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

banada fıkır verın bu yılda kalırsam aöfde mahvoldum aöf matematıgı zor degıl belkı ama olmuyor

kızlar size bir soru

sınıftaki matematik notları aşağıdaki şekildedir

67,71,64,64,57,69,70,63,70,64,67

bu notların mod u nedir?

soru yanlış gibi geldi
burda tekrar eden sıra yok ki
fikir kızlar???

Ben resim ögrt bölümünde okuyorum.Acıkcası matematik özürlüsü oldugumu düşünüyorum yapamıyorumculardan değilim ama insanın temeli olmayınca ve de 4 yıl boyunca matematik görmeyip 4 yılın sonunda senden matematik sorularını cevaplamanı istiyorlarsa kpssde cok zor..adaletmiki bu sanki ama napalım yapmak zorundayız dimi

ben de matematik öğretmenliği 4.sınıfım ben de geldim kıslarr!!
Seneye son matematik öğretmenlikleri fakülte 5 sene maalesef
2 matematik dersim kaldı sadece topoloji ve karmaşık analiz
ama formasyon dersleri o kadar uğraştırıyor ki keşke matematik dersleri alsaydım dedirtiyor..
tabi kpss iş derdi de başladı şimdi..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…