Matematik okuyanlar:):):)

Bizim bölümde açılmıyor, ama matematik bölümünde açılıyor. Hatta bizim bölüm hocaları sırf para için gidip başka bölümlere dersler açıolar ...

demekki sizin üniv öyleymiş.. bizde kalınca alttan geliyo dersler... neyse bunu tartışcak değilim, çok daha zor bi bölüm bunu herkese sorabilirsin. bi örnek daha; bizde inkılap tarihi edebiyat enformatik gibi dersler kredisiz, çünkü aldığımız matemetik derslerinden dolayı kredi kalmıyo:) ama matematik öğretmenliğindeki arkadaşımın bu dersleri kredili, çünkü matematik ders sayıları çok az bizden. yani bunları o arkadaşım söylüyo. ben burda faydalı olalım diye açtım konuyu, daha fazla bu konuyu uzatmaya gerek yok bence. ayrıca söylerken sizi kötülemedim, sadece haksızlık bu dedim ve güldüm, dikkatinizi çekerim...

Bende okuduğum ünivden yana şikayetçiyim okuduğum ünivde kıyaslıyorum bu kıyaslamayı da haksızlıkları göstermek için yazmıştım yoksa öğretmenliği hiç birşeye değişmem öğretmenlik yada bölüm yarıştırmak için yazmamıştım okuduğum ünivdeki durumu aktarmaktı amacım. bu arada şaşıracaksın ama bizde edeb ve tarih derslerini kredisiz aldık =)
Başarılar dilerim..

yooo neden şaşırıyım, her üniv yönetimi farklı ama genelde bahsettiklerimiz aynıdır.. sizede başarılar..

dpü fen edebiyat
valla hemen bi dersaneye girdim
zaten öncedende etüt veriyordum
ama dersaneden illallah dedim...
şu an çalışmıyorum doğum yaptım
ama dersane hayatı bitmiştir benim için
ne yaparım bilmiyorum
hiç bişey olmazsa özel öğretmenlik

canım önce master yapmalıyım ve drsn de yoğunluktan kıpırdayamadım bile
memurluk içinde eşim istemiyor..
kendince sebepleri var

hmmm ozmn tek seçenek özel ders gibi gözüküyo. hayırlısı olur inşallah. ben de bi neolcağıma karar versem..
aslında ünivde kalmak istiyordum ama benimde sevgilim istemiyo. lisedekilerden bile kıskanıyoki ünivi siz düşünün:)

valla eşim kendini kasma diyor
çalışayım veya çalışmayayım diye bişey dediği yok..

ama ben okudum ve eğitimini aldığım branşı yapmak istiyorum..
gerçi okumak sadece çalışmak için değildir aama....

şimdi okadar emek verip okuyoruz, vize final stresi çekiyoruz, daha snra çalışmamak üzer heralde üniv mezunlarını. tabiki okumak sadece çalışmak için değildir ama insan emeğinin karşılığını görmek ister yani.. sizin içinde hayırlısı olur inşallah:)

tabi cnm önce okul:) diplomasız naparız ilerde.. ben de bu yıl başlayım diyorum ama derslerle birarada yürütebilirmiyim acaba diye düşünüyorum CADIARZU
gerçi sınavlara sınavhaftası hariç çalışmam ama olsun ya çalışmam gerekirse bu yıl dimi sositososito

benim burada gittiğim dersane canımı çıkartıyordu. saatlerce etüt vermek çok zormuş:çok üzgünüm: üstelik bi de hani öyle 1-2 gün değil,dersimin olmadığı her an gitmiştim:çok üzgünüm:

yaaa durmadan ders anlatmak yada soru çözmek bayıltır insanı yaaa napcaz ozmn mezun olmayı bekleyim:)

bayıltır tabi :) bi de düşünsene aynı soruyu 30kere anlattığını :) " yeteeerrrr kurtarın beiii" diye çığlık atası geliyor insanın :)

ay deli olurdum öyle insanlara, bizim bi etütcü vardı beni çok severdi, matematik sorularını bana yollardı merve nolur sen bak bide şu çocuğun sorularına, baydı beni derdi:) demekki aynı soruyu defalarca çözünce kadına fenalık geliyomuş:) bide aynı kişi olupda aynı soruyu getirenler oluyo dimi yaaaa:):):) farklı anlatma yöntemleri bulmak lazım:)

merhaba arkadaşlar bende matematik 2. sınıf oldum çukurova üniversitesinde okuyorum bölümümü çok seviyorum hihoyyyt

bende Fatih üniversitesinde matematik(ingilizce) okuyorum... Hazırlık bitti şimdi birinci sınıfa geçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…