kızlar bende 2.sınıfa geçtim matematik bölümü okuyorum tecrübelerinizi daha açık bi şekilde paylaşırsanız çok sevinirim n:26::26::26::26:e yapalım okul için ne seçelim nasıl devam edelim özellikle 4.sınıf matematikçiler neler öneriyo bankacılık mı öğretmenlik mi hangisi daha avantajlı _????
bence kişiden kişiye değişir bankamı öğretmenlikmi derseniz ben öğretmenlik derim ama bi başkası bankacılık der.biride çıkar akademisyenlik der mesela:)
ama o ya da bu matematik çook güzel.birde tavsiyem baştan işi sıkı tutmak eğer 4 yılda mezun olmak istiyorsan..
okulum biteli 1,5 sene oldu..hala ara sıra rüya görüyorum..bir dersten kalmışım yanlışlıkla geçti demişler..tekrar sınava giriyorum..hala stresini atamadım..sülük gibi emdi matematik tüm okuma aşkımı..
canım ben gazide okuyorum. aslında bölümümzde çok meslek alanı var ama karar vermek ve o yönde ilerlemek lazım. bankacılık falan düşünmüyormusun? ben pek öğretmen olmak istemiyorum ama herhalde öyle olcam. dershanede çalışmak ölüm gibi, devlette çalışmayı da ben istemiyorum, madem lisede öğretmen olcaktım ozaman neden bukadar zor bi bölüm okuyorum diyorum kendikendime. çünkü lisede şuanki bilgimle bile öğretmen olabilriim..
bu yazılalı çok olmuş.
merak ettim doğrusu şimdi ne yapıyosun nerde çalışıyorsun, umarım öğretmen olmamışsındır.
bu bilinçsizlikteki birine çocuklar emanet edilemez..
öğretmenliğe burun kıvıran bir fen edebiyatlı daha.. sonra atanamayan öğretmeniz diye eylem yaparsınız..
fen edebiyat eğitimden zor, hepsi efsane.
çocukca şeyler ya..
bu yazılalı çok olmuş.
merak ettim doğrusu şimdi ne yapıyosun nerde çalışıyorsun, umarım öğretmen olmamışsındır.
bu bilinçsizlikteki birine çocuklar emanet edilemez..
öğretmenliğe burun kıvıran bir fen edebiyatlı daha.. sonra atanamayan öğretmeniz diye eylem yaparsınız..
fen edebiyat eğitimden zor, hepsi efsane.
çocukca şeyler ya..
merhaba . bu yazıya cevap vermek istedim. öncelikle öğretmnliğe vs btün mesleklere saygılı olmayız . ama şu da bir gerçek fen edebyat , eğitime göre grçekten zordur. bu kolay düşüncesi sizde nasıl oluştu blmiyorum ama seneler önce bölüm matematiğinn puanı eğtimden daha yüksekti. peki şimdi nie böyle ? çnkü bölüm zor olduğu için zamanla tercih edilmemeye başlndı ve bu da puanlarının düşmesine neden oldu . ama takdir edrsin ki matematik yine aynı matematik ve hala çok zor.. mezun olduktan sonra iş kısmına gelince bankacı olmak istemem malum br bayan için kendi adıma düzensiz saatlerde çalışmak istemem . ben akademisynlik düşünüyorum ama bu oldukçazor diplma ntu ales üds vs vs. oldu ki bunu yapamadım frmasyonla lise öğretmenlği olr terchim . malum türkiyede bilime verilen önem ortada dolaysyla bölüm matematiğinde okuyup lise öğretmeni olmak bu yüsden insnlara zor gelio...