Matematik okuyanlar:):):)

slm kizlar ben yurtdisinda matematik okuyorum ins. bitince türkiyeye döncem aceba nasil bi is düsünebilirim siz nasil islerde calisiyorsunuz?

ve bitiiiiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis yani bitmek üzereeeesositososito

yaz okulu sonrası ( bir aksilik olmaz ise,inşallah) mezunummmsositosositosositososito üstelik işsiz de değilimmmsositosositosositososito

fakat formasyon almayı planlıyorum,onu da hakkıyla bitirebilirsem sonrası Allah kerim:Saruboceq:

darısı tüm okuyanların başına:Saruboceq:

bende daha 1.sınıfı bitirdim yaa.bitmez bu okul.ben hacettepe üni matematik öğretmenliğinde okuyorumm malesefff:1no2::

kızlar bende 2.sınıfa geçtim matematik bölümü okuyorum tecrübelerinizi daha açık bi şekilde paylaşırsanız çok sevinirim n:26::26::26::26:e yapalım okul için ne seçelim nasıl devam edelim özellikle 4.sınıf matematikçiler neler öneriyo bankacılık mı öğretmenlik mi hangisi daha avantajlı _????

bence kişiden kişiye değişir bankamı öğretmenlikmi derseniz ben öğretmenlik derim ama bi başkası bankacılık der.biride çıkar akademisyenlik der mesela:)
ama o ya da bu matematik çook güzel.birde tavsiyem baştan işi sıkı tutmak eğer 4 yılda mezun olmak istiyorsan..

bu kadar zor bi bölümü 4 yılda bitirmek büyük mucize
o kadar emek harcayıp bi yerlere gelememekte çok acı

okulum biteli 1,5 sene oldu..hala ara sıra rüya görüyorum..bir dersten kalmışım yanlışlıkla geçti demişler..tekrar sınava giriyorum..hala stresini atamadım..sülük gibi emdi matematik tüm okuma aşkımı..

bu yazılalı çok olmuş.
merak ettim doğrusu şimdi ne yapıyosun nerde çalışıyorsun, umarım öğretmen olmamışsındır.
bu bilinçsizlikteki birine çocuklar emanet edilemez..

öğretmenliğe burun kıvıran bir fen edebiyatlı daha.. sonra atanamayan öğretmeniz diye eylem yaparsınız..
fen edebiyat eğitimden zor, hepsi efsane.
çocukca şeyler ya..

Son düzenleme:
kızllaar bnde matematik okuyorum 3. sınıfım hadi matematik okuynlar gelsinde sohbet edelimm

merhaba . bu yazıya cevap vermek istedim. öncelikle öğretmnliğe vs btün mesleklere saygılı olmayız . ama şu da bir gerçek fen edebyat , eğitime göre grçekten zordur. bu kolay düşüncesi sizde nasıl oluştu blmiyorum ama seneler önce bölüm matematiğinn puanı eğtimden daha yüksekti. peki şimdi nie böyle ? çnkü bölüm zor olduğu için zamanla tercih edilmemeye başlndı ve bu da puanlarının düşmesine neden oldu . ama takdir edrsin ki matematik yine aynı matematik ve hala çok zor.. mezun olduktan sonra iş kısmına gelince bankacı olmak istemem malum br bayan için kendi adıma düzensiz saatlerde çalışmak istemem . ben akademisynlik düşünüyorum ama bu oldukçazor diplma ntu ales üds vs vs. oldu ki bunu yapamadım frmasyonla lise öğretmenlği olr terchim . malum türkiyede bilime verilen önem ortada dolaysyla bölüm matematiğinde okuyup lise öğretmeni olmak bu yüsden insnlara zor gelio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…