- Konu Sahibi matematikci45
-
ooo süpersın cnm ınsalahh olckkk hadı bakalım
kolay gelsin canım.yaza kadar 80 kilo olman bile hayal değil.Benimde sloganım şudur yansın yağlar:) ben de onları yakmak için 3 hafatadır yoğun bir savaş içerisindeyim.Allah yardımcımız olsun..
kesinlike öyle ama ben kilo verdikçe üzülüyorumda biliomusun? Diyorum nie üniversite hayatımı bu kadar kilolu ve mutsuz geçirdim diye.Ben de ilk yıl aldım bunca kiloyu ve bir türlü veremedim. Hep pztler ve başka diyetler... ama bu sefer diyette değilim.Sadece çok sağlıklı bir beslenme uyguluyorum ve o diyet lafını duymak dahi istemiyorum nerdeyse
haklısın canım,asılında bazı alışkanlıkları değiştirmek bile yetiyor.çok katı kuralları olan bi diyet zaten insanı baştan yıldırıyor.ben sevdiğim şeyleri yedim ama belli bi ölçüde.makarna,pilav,sütlü tatlı bile yiyrodum ama tadını alacak kadar,mideyi tıka basa doldurmamak lazım.bi de haftada bi gün kendime şımarma hakkı veriyodum.çok sıkı olunca zaten insan baştan pes ediyor.
Selamlar! Çok sevindim senin adına! darısı başıma diyorum, ben de 130 kiloyum! senden beteri de var bak!ben de biy diyetisyen listesi uyguluyorum ve hergun neler yaptıgımı ve neler yedıgımı arkadaslarla payalasıyorum burada, cok etkılı bır yontem hakıkaten, yedıklerını yazmak hatta ve hatta baskalarıyla paylasmak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?