matmazell burun+meme Estetiği Ameliyatı

matmazelll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
817
2
96
Diğer
Kızlar acayip heyecanlıyım ve tırsıyorum! :18: Haftaya 25 Ocak Salı günü ameliyatım olacak. Burun ve göğüs ikisini aynı anda yaptıracağım. İnşallah pişman olmam. Lütfen benim için dua edin. Desteklerinizi bekliyorum ona göre!!!
Malatya aç kollarını matmazelll geliyor!!!...

Son düzenleme:
hayırlı olsunnnn=) sonuclarını hemen paylas ama bizi merakta bırakma canım.. iyi düşün iyi olsun merak etme biz yanında olucaz hep

canım yaaa ne mutlu sana :) umarım cok güzel olur :) bende burun estetigi istiyorum forumda bilge beyin ismi cok geciyo gayette olumlu yorumlar var ama cok uzak ya ben istanbuldayim o malatya sen nerde kalcaksin gorusmeyi teldenmi yaptin yoksa gidip birebirmi gorustun ?

hayırlı olsunnnn=) sonuclarını hemen paylas ama bizi merakta bırakma canım.. iyi düşün iyi olsun merak etme biz yanında olucaz hep

canım benimmm çok teşekkür ediyorum. sonuçları tabi ki sizlerle paylaşacağım internet imkanım olduğu müddetce. sevgiler...

canım ben de malatyada yaşamıyorum :) ama orda bir tanıdığın evinde kalacağım annemle. doktorla görüşemeyi önce telde yaptım tabi, ancak göğüs büyütme de olacağımdan silikon protezlerin boyutunu belirleyip ameliyattan önce sipariş verebilmek için malatyaya gidip muayene oldum. Bilge bey malesef burun tasarımı yapmıyor ama az çok nasıl bir şekil olacağını tahminen anlatıyor ve daha önce burun ameliyatı olan hastaların fotoğraflarını gösteriyor. bence imkanın varsa git görüş eğer içine sinerse yaptırmaya karar verirsin canım.

Son düzenleme:

canım şimdiden ameliyatlarında başarılar diliyorum allah yardımcın olsunnn hiç korkmaaa ben ölüyordum korkudan burdan özelde herkese yazdım abartısız :))) ama hiç bişicik yokmuş uyuyon kalkıyon :))
ve pure_love katılıyorum bizi merakta bırakma fotolarını bekliyorz 4 gözleeeee :)))

Canım hayırlı olsun:) Ameliyatların inşallah başarılı geçer ve inşallah istediğin gibi sonuçlanır. Dualarım seninle :)

canım benim çok teşekkür ediyorum. öyle çork korkmuyorum da bi tedirginlik var işte :18: dur daha bir hafta var dimi. acaba iyice yaklaşınca bana neler olacak bilemiyorum :))

canım benim çok teşekkür ediyorum. öyle çork korkmuyorum da bi tedirginlik var işte :18: dur daha bir hafta var dimi. acaba iyice yaklaşınca bana neler olacak bilemiyorum :))

ben kendimden örnek vereyimgün yaklaştıkça bi an önce olsun bitsin istiyorsun :) unutursun tedirginliği falan :) hele o asansorde yada odada yaptıkları sakinleştirici yokmuuuu leyla oluyosun varyaaaa :))) ben en çok onu sevdim yaww :)))

ayy evet doğru söylüyorsun neyse ki sakinleştiriciler var. güzel bir şekilde girip çıkacağım inşallah :))

matmazelll demin sana boşuna özel msj atmışım desene :) koskoca konun varmış burda herşeyi yazmışın zaten :)) merakla bekliyorum ben de gelişmeleri aynı tür ameliyatı düşünen biri olarak.. hangi şehirdesin bu doktor istanbulda mı?

Önemli değil canım ha özelden yazmışsım ha burdan farketmez :) Bilge Bey malesef İstanbulda değil Malatyada. Kendisi İnönü ünv. Plastik cerrahi anabilim dalı başkanı. ameliyatı Turgut Özal Tıp Merkezinde olacağım. ameliyat sonrası gelişmeleri burdan sizlerle paylaşmayı istiyorum. ben de tecrübe sahibi olduktan sonra elimden gelen yardımları yapmaya hazırım

kuzucum herşey tamam anlaşılan,hadi bakalım yolun açık olsun..siparişi verdiniz mi?

bitanemmmm ya artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiğimi farkettiğim için bu topiği açmaya karar verdim :) evet her şey tamam. bugün doktorla görüştüm protez siparişi verdik ama arion konusuna pek ılımlı yaklaşmadı. sanırım doktorun kendince özel sebepleri vardır anlaşması felan. böyle olunca ben de pek üstelemek istemedim. ama teli kapatınca içime ince bir sızı düştü. keşke doktor daha ılımlı yaklaşsaydı diye. ben arionu çok istiyordum ya neyse artık yapacak bişey yok sonuçta mentorda kaliteli bir marka. yeter ki sağ salim çıkayım, atlatayım şu sıkıntıyı diyorum... kocaman öptüm seni canımmmm

Canım bu iki ameliyat için ne kadar ücret ödeyeceksin peki bu konu hakkındada bilgi verir misin?

dönüp dönüp konuna bakıyorum çok heyecanlıyım ben de yaa.. benim de 9 gün kaldı ama heyecan dorukta.. şimdiden böyleyse yanii... offff olsun ve bitsin artık yaaa..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…