- Konu Sahibi matmazelll
-
hayırlı olsunnnn=) sonuclarını hemen paylas ama bizi merakta bırakma canım.. iyi düşün iyi olsun merak etme biz yanında olucaz hep
canım yaaa ne mutlu sana :) umarım cok güzel olur :) bende burun estetigi istiyorum forumda bilge beyin ismi cok geciyo gayette olumlu yorumlar var ama cok uzak ya ben istanbuldayim o malatyasen nerde kalcaksin gorusmeyi teldenmi yaptin yoksa gidip birebirmi gorustun ?
Kızlar acayip heyecanlıyım ve tırsıyorum! :18: Haftaya 25 Ocak Salı günü ameliyatım olacak. Burun ve göğüs ikisini aynı anda yaptıracağım. İnşallah pişman olmam. Lütfen benim için dua edin. Desteklerinizi bekliyorum ona göre!!!
canım şimdiden ameliyatlarında başarılar diliyorum allah yardımcın olsunnn hiç korkmaaa ben ölüyordum korkudan burdan özelde herkese yazdım abartısız :))) ama hiç bişicik yokmuş uyuyon kalkıyon :))
ve pure_love katılıyorum bizi merakta bırakma fotolarını bekliyorz 4 gözleeeee :)))
Canım hayırlı olsun:) Ameliyatların inşallah başarılı geçer ve inşallah istediğin gibi sonuçlanır. Dualarım seninle :)
off cok güzel yaa.. sonunda kararını verdiğine sevindim..
canım benim çok teşekkür ediyorum. öyle çork korkmuyorum da bi tedirginlik var işte :18: dur daha bir hafta var dimi. acaba iyice yaklaşınca bana neler olacak bilemiyorum :))
ayy evet doğru söylüyorsun neyse ki sakinleştiriciler var. güzel bir şekilde girip çıkacağım inşallah :))
matmazelll demin sana boşuna özel msj atmışım desene :) koskoca konun varmış burda herşeyi yazmışın zaten :)) merakla bekliyorum ben de gelişmeleri aynı tür ameliyatı düşünen biri olarak.. hangi şehirdesin bu doktor istanbulda mı?
kuzucum herşey tamam anlaşılan,hadi bakalım yolun açık olsun..siparişi verdiniz mi?
dönüp dönüp konuna bakıyorum çok heyecanlıyım ben de yaa.. benim de 9 gün kaldı ama heyecan dorukta.. şimdiden böyleyse yanii...offff olsun ve bitsin artık yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?