- Konu Sahibi matmazelll
-
tostosi canım sende mi burun ve gögüs olacaksınn??? hangi doktorr :) allah yardımcınız olsun iknizinde inş herşey istediğiniz gibi olur fıstıklar :))
dönüp dönüp konuna bakıyorum çok heyecanlıyım ben de yaa.. benim de 9 gün kaldı ama heyecan dorukta.. şimdiden böyleyse yanii...offff olsun ve bitsin artık yaaa..
tostosi ve matmazel kader arkadaşlarım inş herşey çok güzel olacak güzel düşünelim güzel olsun.biliyorsunuz sırayla gireceğiz ameliyata.dualrımdasınız kızlar.
kardeş biliyorsun ki mesele ameliyat olmak değil mesele o masaya yatmak(ramiz dayıdan alıntılar)..
evet hobycim 25 ocak ben, 26'sı sen, 27'si tostosi giriyor ameliyata :))) kurbanlık koyun gibi dizildik valla
Alemsin canım ramiz dayı meseleyi çözmüş hakkaten ameliyatı herkes kafadan olur ama o cesareti gösterip de masaya yatmak herkese nasip olmaz...
kızlar neden özellikle malatyaaa :) merakımdan soruyorummm
dualarım sizle kızlarrrrr bir an önce olup gelin de aynı duyguları yaşayalımmmm :) fotolarınızı ekleyinn yorumlar yapalımmm :))
ay canım çok teşekkür ediyorum gerçekten dualara çok ihtiyacımız var. çünkü ameliyat şans işi. doktor ne kadar başarılı olursa olsun bir aksilik gelip bulursa mahvoldum demektir. ama kötü düşünmeyeceğim hep iyi düşüneceğim ki inşallah sonuç da iyi olsun diye :)) senin albüme baktım çok tatlı olmuşsun maşallah nazar değmesinben de sabırsızlıkla güzel burnuşumun fotolarını sizlerle paylaşmak istiyorum. şimdilik kocaman burnumla idare edeceksiniz artık
bebemmmm cok arassdiriodun gdemek en sonunda sende ameliyat olucaksin...coook sevindim....insallah guzel bi ameliyat gecirirsin..korkma tirmsma ALLAH sigin bisicikler olmazz haberlenirni bekliyoruz mucuksssssssssssssssss
slm tatlım doktor beyin numarasını verebilirmisin bende göğüslerimi küçültmeyi düşünüyorum
:)) canım beğenmene çok sevindim.. aksilikleri hiç düşünme.. bende öyleydim narkoz alcam ya kalkamazsam falan diye kafayı yemiştim.. ama o binde bir ihtimal kötü şeyler hiç düşünme diyorum ya iğneyi yedikten sonrası geliyor :) hadi bakalım foto bekliyoruzzzzzzzz :)ayrıca olsun sen kocaman dediğin burnunla bile harikasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?