matmazell burun+meme Estetiği Ameliyatı

tostosi canım sende mi burun ve gögüs olacaksınn??? hangi doktorr :) allah yardımcınız olsun iknizinde inş herşey istediğiniz gibi olur fıstıklar :))

ben sadece burun olacağım canım.. ben de Bilge Bey... malatya yolcusuyum ben de... teşekkür eederim her şey çok güzel olur inşallah yaa..

tostosi ve matmazel kader arkadaşlarım inş herşey çok güzel olacak güzel düşünelim güzel olsun.biliyorsunuz sırayla gireceğiz ameliyata.dualrımdasınız kızlar.
kardeş biliyorsun ki mesele ameliyat olmak değil mesele o masaya yatmak(ramiz dayıdan alıntılar)..

dönüp dönüp konuna bakıyorum çok heyecanlıyım ben de yaa.. benim de 9 gün kaldı ama heyecan dorukta.. şimdiden böyleyse yanii... offff olsun ve bitsin artık yaaa..

tostosim öyle deme ya beni de heyecanlandırıyosun valla geriye sayım çok fenaymış gerçekten :) korkma inşallah en güzel şekilde olup bitecek...

evet hobycim 25 ocak ben, 26'sı sen, 27'si tostosi giriyor ameliyata :))) kurbanlık koyun gibi dizildik valla
alemsin canım Ramiz dayı meseleyi çözmüş hakkaten ameliyatı herkes kafadan olur ama o cesareti gösterip de masaya yatmak herkese nasip olmaz...

kızlar neden özellikle malatyaaa :) merakımdan soruyorummm

arkadaş sormuş niye özellikle malatya diye.ben zaten malatyada oturuyorum bilge beyde ii bir doktor gerçekten.geriye sadce cesaret etmek kalıyo:)onuda 26sında görüceğim ne kadar cesaretliyim die.kızlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin(-_-)

dualarım sizle kızlarrrrr bir an önce olup gelin de aynı duyguları yaşayalımmmm :) fotolarınızı ekleyinn yorumlar yapalımmm :))

ben gögüs ameliyatı olak istiyorum matmazel ne kadar ödeyeceksin ameliyat için.istanbulda çok fiyat istiyolar canım.

dualarım sizle kızlarrrrr bir an önce olup gelin de aynı duyguları yaşayalımmmm :) fotolarınızı ekleyinn yorumlar yapalımmm :))

ay canım çok teşekkür ediyorum gerçekten dualara çok ihtiyacımız var. çünkü ameliyat şans işi. doktor ne kadar başarılı olursa olsun bir aksilik gelip bulursa mahvoldum demektir. ama kötü düşünmeyeceğim hep iyi düşüneceğim ki inşallah sonuç da iyi olsun diye :)) senin albüme baktım çok tatlı olmuşsun maşallah nazar değmesin ben de sabırsızlıkla güzel burnuşumun fotolarını sizlerle paylaşmak istiyorum. şimdilik kocaman burnumla idare edeceksiniz artık

bebemmmm cok arassdiriodun gdemek en sonunda sende ameliyat olucaksin...coook sevindim....insallah guzel bi ameliyat gecirirsin..korkma tirmsma ALLAH sigin bisicikler olmazz haberlenirni bekliyoruz mucuksssssssssssssssss

:)) canım beğenmene çok sevindim.. aksilikleri hiç düşünme.. bende öyleydim narkoz alcam ya kalkamazsam falan diye kafayı yemiştim.. ama o binde bir ihtimal kötü şeyler hiç düşünme diyorum ya iğneyi yedikten sonrası geliyor :) hadi bakalım foto bekliyoruzzzzzzzz :)ayrıca olsun sen kocaman dediğin burnunla bile harikasın :)

bebemmmm cok arassdiriodun gdemek en sonunda sende ameliyat olucaksin...coook sevindim....insallah guzel bi ameliyat gecirirsin..korkma tirmsma ALLAH sigin bisicikler olmazz haberlenirni bekliyoruz mucuksssssssssssssssss

Açelyam çok sağolasın canım benim :))) evet Allah'a sığınıp dua etmekten başka çare yok. ama inan geceleri bile sürekli rüyamda görüyorum bu sabah terden sırıl sıklam uyandım. ameliyata girmiştim yine rüyamda şu sıralar okulda karne telaşı var da gündüz pek aklıma gelmiyor. ben de zannediyorum ki ne güzel ameliyat için stres yapmıyorum çok rahatım diye düşünüyordum. meğer geceleri bilinç altımdaki hayalet hortluyormuş ya bi de rüyalarımın hiç birini de güzel görmüyorum. aynaya baktığımda burnumun tamamen yok olduğunu, sadece dudağımın üstünde iki tane delik olduğunu gördüm!!!! nasıl bir ağıtla uyandım. inşallah delirmeden sağ salim kurtulurum.... yoksa beni plastik cerrahiden psikiyatri bölümüne sevk edecekler....

oy oy oy! ben bu gazla daha nerelere giderim :) güzel iltifatın için çok teşekkür ediyorum canımcım. o senin kendi güzelliğin güzel yüreklim

kızlar bu akşam yola çıkıyorum. yarın tahlillerim var. salı günü de ameliyata gireceğim. belli bir süre internet imkanım olmayabilir. ameliyattan çıktıktan sonra bulduğm ilk fırsatta size yazacağım. dualarınızı eksik etmeyin. görüşmek üzere arkadaşlar....

canım benim ya senın kadar heyecanlıyım bilsen benım bı suru ısım cıktı bıraz gecıkcek ameliyatım aramadım da doktoru hem senı beklıyorum nasıl gecıcek memnun kalıcakmısın memnun kalırsan hemen bende gıdıp yaptırıcam 2 gun kaldı surda offfofff ıkı hafta sonra tas gıbı hatun olcaksın:)

arıcam senı 3 gun sonra hayırlısı olsun hıc heyecanlancak bıse yok ben tek basıma gıttım cocugumu bıraktım ıstanbulda annemde ameliyathaneye ındıkten sonra hersey hızlı gecıyo hele kı narkozu bı verıyolar uyAndıgında asansorde odana cıkıyo oluyosun cok rahat olcak merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…