matmazell burun+meme Estetiği Ameliyatı

inşallah bitanem çok sağol ben burdan sizlere bilgi vereceğim. çok öptüm...

bi foto buldum onu gondercektım sana gordun mu bılmıyorum kadının bı gogsu kas altı bırı kas ustu cok guzel bı sekılde ıkısının farkıda gorunuyo..

xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
canım artık en uygunu nasılsa doktor onu yapacak. çok da baskıcı olmak istemiyorum. aşırı araştırdım çok sıktım kendimi. kafayı yemeden artık nasıl olacaksa olsun bitsin istiyorum. yeter ki sağ salim kurtulayım ve ben de normal bir kadın vücuduna sahip olayım. bu bana yeter...

kızlaaaaaaaarrr çok şükür ameliyatı atlattım. burnum şuanda alçıda. göğüslerim inanılmaz sancılı oldu. doktor göğüs dokum olmadığı için kas altı yapmış. sanırım bu yüzden çok eziyet çektim ve çekmeye de devam ediyorum... ameliyatım salı sabah oldu bugün 6. günüm. inşallah zamanla bu sıkıntılardan kurtulabilirim....

çok çok geçmiş olsun canım. Tarihine bakmadım ne zaman olcaksan geleyim dicektim olmuşsun bile.İnşallah herşey istediğin gibi sonuçlanır.Burnunu merak ettim bak alçı cıkınca foto ekle çünkü bende bilge beye ameliyat olcam.Hep gidicem diyodum gidemedim ama yarın görüşmeye gidicem allahtan bi'şey olmazsa.
Canım burnuna ne gibi bir işlem yaptı.Yani törpüleme filan mı yoksa kemik mi kırdı..Ben çok tedirgin oluyorum.O yüzden herşeyi böyle soruyorum kusuruma bakma

çok geçmiş olsun ve gözün aydın olsun canım.gögüslerden kaç gün ağrı çektin çok zor oluyomu bide yatman gerektimi?çok sordum kusura bakma detayları paylaşırmısın.

canım benim çok sağolasın. ben de yarın bilge beyin yanında olacağım. alçımı değiştirecek. bakalım ilk defa göreceğim burnumu. sabah sende orda olursan görüşürüz canım. öptüm...

çok geçmiş olsun ve gözün aydın olsun canım.gögüslerden kaç gün ağrı çektin çok zor oluyomu bide yatman gerektimi?çok sordum kusura bakma detayları paylaşırmısın.

teşekkür ediyorum canım. benim göğüs dokum çok zayıf olduğu için doktor kas altı yaptı. bu yüzden inanılmaz sancılar çektim. kas üstü olanlar benden çok çok daha rahatlar. burundan ameliyat olanlar hastanede bir gece yatıp ertesi sabah taburcu oluyorlar. göğüs yaptıranlara diren talıldığı için direnlerdeki kan akımı bitmeden göndermiyorlar. ben 5 gün kaldım.

Cok cok gecmis olsun insallah hersey istedigin gibi olmustur cnm o kadar korkuyordun bak oldu da bitti masallah:)) ama cok iyi dusunmusun 2 ameliyati bir arada olmaklan hayran kaldim cesaretine. Sen gogus kucultme mi yoksa buyutme mi yaptirdin? Bilge beyin burun ameliyatlarinda basarili oldugunu burdan biliyorum o yuzden icin rahat olsun kesin sanada guzel bir burun cikarmistir:))

Simdiden gule gule kullan uzun omurlu ve saglikli olur insallah

arkadaşlar benim şimdi çıkmam lazım. yaklaşık bir hafta ineternet imkanım olmayacak. burnumdaki alçı çıkar çıkmaz sizlerle paylaşacağım.çok heyecanlıyım dua edin güzel bişey çıksın...

sağol melidecim. iyiki de göğüs ve burun bir arada yaptırmışım yoksa bir daha cesaret edemezdim heralde. göğüs büyütme yaptım canım. dokor 225cc yuvarlak mentor protez kullandı. her geçen gün daha iyi oluyorum. ama nedense şimdi başım dönüyor. sanırım tansiyonum düşütü yine. içtiğim antibiyotikler beni çok etkiliyor. inşallah dediğin gibi her şey güzel olur. darısı isteyenlere.....

netten cıkıcan diye hızlı yazdım.cansu ben 10 dk 1 mesaj hakkı olduğu için burdan yazıyorum telimi ekledim bu arada

Matmazel geçmiş olsun sana.Tebrik ederi cesaretini.Ben de yıllardır büyük göğüslerimi küçültcem ama yapamadım bir türlü.Hem maddi açıdan çok fazla geliyor hem kilo vermem lazımmış hem de biraz çekiniyorum açıkçası kötü mü olur diye.Bilge Bey acaba küçültme konusunda da iyimidir?Ve küçültme ameliyatları ne kadar orda bilgi verebilirsen sevinirim.Ayrıca göğüs küçültme yapanlar varsa aranızda bana bilgi ve cesaret verirlerse sevinirim

canım ben hastanede yatarken iki arkadaş bilge beye göğüs küçültme yaptırdı. tabi ameliyat sonrası ilk 2 ya da 3 gün çok fena geçiriyorlar. ama şimdi çok memnunlar. eğer düşünürsen bana özelden mail adresini yaz. o arkadaşlarla irtibat kurmaya çalışırız canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…