- Konu Sahibi matmazelll
-
canım benim ya senın kadar heyecanlıyım bilsen benım bı suru ısım cıktı bıraz gecıkcek ameliyatım aramadım da doktoru hem senı beklıyorum nasıl gecıcek memnun kalıcakmısın memnun kalırsan hemen bende gıdıp yaptırıcam 2 gun kaldı surda offfofff ıkı hafta sonra tas gıbı hatun olcaksın:)
canım kas altı mı yapcaktı sana kas üstü mü __?
çok çok geçmiş olsun canım.Tarihine bakmadım ne zaman olcaksan geleyim dicektim olmuşsun bile.İnşallah herşey istediğin gibi sonuçlanır.Burnunu merak ettim bak alçı cıkınca foto ekle çünkü bende bilge beye ameliyat olcam.Hep gidicem diyodum gidemedim ama yarın görüşmeye gidicem allahtan bi'şey olmazsa.
Canım burnuna ne gibi bir işlem yaptı.Yani törpüleme filan mı yoksa kemik mi kırdı..Ben çok tedirgin oluyorum.O yüzden herşeyi böyle soruyorum kusuruma bakma
çok geçmiş olsun ve gözün aydın olsun canım.gögüslerden kaç gün ağrı çektin çok zor oluyomu bide yatman gerektimi?çok sordum kusura bakma detayları paylaşırmısın.
teşekkür ediyorum canım. benim göğüs dokum çok zayıf olduğu için doktor kas altı yaptı. bu yüzden inanılmaz sancılar çektim. kas üstü olanlar benden çok çok daha rahatlar. burundan ameliyat olanlar hastanede bir gece yatıp ertesi sabah taburcu oluyorlar. göğüs yaptıranlara diren talıldığı için direnlerdeki kan akımı bitmeden göndermiyorlar. ben 5 gün kaldım.
Cok cok gecmis olsun insallah hersey istedigin gibi olmustur cnm o kadar korkuyordun bak oldu da bitti masallah:)) ama cok iyi dusunmusun 2 ameliyati bir arada olmaklan hayran kaldim cesaretine. Sen gogus kucultme mi yoksa buyutme mi yaptirdin? Bilge beyin burun ameliyatlarinda basarili oldugunu burdan biliyorum o yuzden icin rahat olsun kesin sanada guzel bir burun cikarmistir:))
Simdiden gule gule kullan uzun omurlu ve saglikli olur insallah
Geçmiş olsun canım...hadi atlattın umarım herşey yolundadır.resimlerini bekliycem sabırsızlıkla:)
Matmazel geçmiş olsun sana.Tebrik ederi cesaretini.Ben de yıllardır büyük göğüslerimi küçültcem ama yapamadım bir türlü.Hem maddi açıdan çok fazla geliyor hem kilo vermem lazımmış hem de biraz çekiniyorum açıkçası kötü mü olur diye.Bilge Bey acaba küçültme konusunda da iyimidir?Ve küçültme ameliyatları ne kadar orda bilgi verebilirsen sevinirim.Ayrıca göğüs küçültme yapanlar varsa aranızda bana bilgi ve cesaret verirlerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?