- Konu Sahibi matmazelll
-
matmazelll merhaba arkadaş olarak eklersen sevinirim fotolarını merak ettim. benim bugün 42. günüm ama hala şişim...
cnm fotolara baktım eski ve yeni burnun arasında çok fark var,profilden gayet hoş görünüyor,foto yorumlarına baktım( daha küçük yaptırsa mıydım demişin ya ) dr'a istediğin boyutu sölesen de kendi kafasına göre mi yapıyor?Gögüs boyutundan neden memnun değilsin cnm?şimdi kaç beden sütyen giyiosun?bi de silikonun boyutunu ve markasını dr mu belirliyor?silikon için ne kadar ödedin?çok sordum biliyorum:)
çok teşekkür ederim canım. resimlerini gördüm çok hoş olmuşsun. daha küçük bir burun sende güzel durmazdı bence yüzün uzun ve kemikli çünkü. ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum acaba daha küçük olsa nasıl olurdu diye ama benim yüzüm de uzun yakışmazdı heralde. viildan atasever'in burnu mesela güzel bir burun ama kendisine yakışmamış küçücük kalmış yüzünde. benim ameliyatımı Naci bey yaptı. hala çok şiş hele ucu top gibi. ödemlerim gidince biraz daha küçülür diye hasretleeeee bekliyorum.canım kabul ettim bakabilirsin şimdi. geçmiş olsun canım sen daha çok yenisin dur bakalım azcık sabırlı olacaksın. sen kime ameliyat oldun?
cnm ya burdaki yorumlardan mentor markadan çok arion ya da nagor ii diolar sen memnun musun?sertlik yumuşaklık durumu nasıl?bi de high profil mi düşük mü?
çok teşekkür ederim canım. resimlerini gördüm çok hoş olmuşsun. daha küçük bir burun sende güzel durmazdı bence yüzün uzun ve kemikli çünkü. ben de bazen aynı şeyi düşünüyorum acaba daha küçük olsa nasıl olurdu diye ama benim yüzüm de uzun yakışmazdı heralde. viildan atasever'in burnu mesela güzel bir burun ama kendisine yakışmamış küçücük kalmış yüzünde. benim ameliyatımı Naci bey yaptı. hala çok şiş hele ucu top gibi. ödemlerim gidince biraz daha küçülür diye hasretleeeee bekliyorum.
Evet cnm göğüs büyütmeyi de ona olmayı istiyorum ikisinden bir kurtulayım:)Gögüs dokum var(75 beden) bn 80 ya da 85 beden olsun istiyorum hangisi ii durursa dr'un kararına bırakıcam (burda dual plan die bi yöntemden bahsediolar?),kas altı olursa yuvarlak, kas üstü olursa damla ii duruyormuş araştırmalarıma göre.Bi de cnm kesi yerinin durumu nasıl izler belli oluyor mu?canım mentor marka da kalitesi kanıtlanmış bir protez. ben çok memnunum gayet doğal göğüs gibi yani. ama arionu da çok araştırmıştım doktorum onaylasaydı arion protez taktıracaktım fakat olmadı. eğer sen ciddi olarak göğüs büyütmeyi düşünüyorsan bu üç protezden birisi olduktan sonra kafana takma hepside çok kaliteli. senin kafana takacağın şey doktorun kullanacağı protezin büyüklüğü ve damla mı yuvarlak mı olması. ben yuvarlak ve yüksek profil istemiştim ancak doktor ameliyat esnasında orta profilin daha güzel durduğuna karar vermiş. hatta istersen fotoğraf bile çekip denediklerini sana gösteriyor :) sen meme ameliyatını da mı Bilge beye olmayı düşünüyorsun? şuanda izinde olduğu için belki randevu günü veremeyebilir ama çok sabırsızlanıyorsan ara konuş istersen. Bilge bey çok anlayışlı bir insandır sağolsun...
bende fotolara bakmak isterim benide eklermisiniz teşkrlr......
Evet cnm göğüs büyütmeyi de ona olmayı istiyorum ikisinden bir kurtulayım:)Gögüs dokum var(75 beden) bn 80 ya da 85 beden olsun istiyorum hangisi ii durursa dr'un kararına bırakıcam (burda dual plan die bi yöntemden bahsediolar?),kas altı olursa yuvarlak, kas üstü olursa damla ii duruyormuş araştırmalarıma göre.Bi de cnm kesi yerinin durumu nasıl izler belli oluyor mu?
Cnm sorularımın devamı:
3.Hastaneye giderken yanında ne götürdün?
4.Hastanenin odaları kaç kişilik temiz mi?yemeklar nasıl?yanındaki refakatçin nerde yatıo?
5.Ameliyat sonrası nasıl besleniosun?
Şimdilik bu kadar sevgiler...
şişlikler ne kadar zamanda iniyor ben olucam ama doktorla henüz bunları konuşmadık. 6 hafta okudum ilk sayfalarda benim için çokk fazla. dışarı çıkan sosyalleşen biriyim o kadar zaman naparım :95:
Teşekkür ederim matmazellcim,özel msj alınmıştır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?