merak konusu oldu bu şu anEn son ne zaman mantıklı bi cümle kurdu acaba bu adam
Ahahah kadın çok komik yamerak konusu oldu bu şu anama çok tatlı bir çift gibi görünüyorlar
karısına oğlum mu dedi o adam ben mi yanlış anladımManyakmısınız diyor yaağzını yidiğim
He o kadın yerinde olsam bende ona abi derdim kardo hacı falankarısına oğlum mu dedi o adam ben mi yanlış anladım
Haklı dayanamaz o öyle gelemez :))yolladı adamı sonunda dayanamadı yaa
çok garip yaa nasıl bir iletişim şekilleri varHe o kadın yerinde olsam bende ona abi derdim kardo hacı falan
anlaşılmıyor ki dedikleri zaten ben kadının dediklerini pek anlamadımHaklı dayanamaz o öyle gelemez :))
Dimi yaçok garip yaa nasıl bir iletişim şekilleri var
ayy kadında ne inat varmış yaaa sinir oldumNoluyo ya bu akşam herkes şüpheleniyor yakimse bizim gibi evde kulaklıkla dolanmıyor zaar
Benim annem beni bile beklemez uçardıayy kadında ne inat varmış yaaa sinir oldumannem böyle yapmazdı kesin kalkardı
anneside baya rahattıBenim annem beni bile beklemez uçardı
Evet :)) haklı olarak yemicegin muzu soymeycenanneside baya rahattısonunda ettiği laflar niyeydi kız anlamadım kıza laf mı dokundurdu o?
zora gelemedi kız yarıda kesti ikiside kötü çıktı yaa biri pes etti birinin ne dediği anlaşılmadıEvet :)) haklı olarak yemicegin muzu soymeycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?