C CANCAN24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 80 0 96 İstanbul 18 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi CANCAN24 #1 Mature danışmanlık ile daha önce çalışmış olan varmı?ev öğretmeni sistemini merak ediyorum.Bebekler için de yararlımı?Maliyeti ne oluyor acaba?
Mature danışmanlık ile daha önce çalışmış olan varmı?ev öğretmeni sistemini merak ediyorum.Bebekler için de yararlımı?Maliyeti ne oluyor acaba?
Hymarry SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :) Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 7.046 40 158 19 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi CANCAN24 #2 Konuyu ve içeriğini merak ettim ,konuyu takipteyim. Sen bu başlığı nerden buldun ve duydun arkadaşım,bebeğin ne kadarlık?
Konuyu ve içeriğini merak ettim ,konuyu takipteyim. Sen bu başlığı nerden buldun ve duydun arkadaşım,bebeğin ne kadarlık?
C CANCAN24 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 80 0 96 İstanbul 20 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi CANCAN24 #3 Bebeğim doğmadan önce bir tanıdığımızın ev öğretmeni vardı.sadece bebeğe bakan ve onu eğitten eğitimli kişiler geliyor diye biliyorum.bebeğim 4 aylık ev öğretmeni istiyorum ama maliyetini öğrenenedim bir türlü..
Bebeğim doğmadan önce bir tanıdığımızın ev öğretmeni vardı.sadece bebeğe bakan ve onu eğitten eğitimli kişiler geliyor diye biliyorum.bebeğim 4 aylık ev öğretmeni istiyorum ama maliyetini öğrenenedim bir türlü..