Mavi-Burası İstanbul

kadin_olmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
79
0
286
37
İstanbul
Son zamanlar izlediğim en iyi reklamlardan biri... kıyafetler, çekim, senaryo çok çok güzel olmuş. Yabancı reklamlar gibi olmuş sonuçta yurtdışına açılmaya çalışıyolar. o açıdan İstanbul doğru bir seçim olmuş. Amerika'da moda başkenti nasıl New York'sa burda da İstanbul... :) konsept başarılı!! izlemeyenleriniz varsa buyrun

Dailymotion - Mavi - Burası İstanbul - Film ve TV Kanalı

yani bana abartı geldi bizim değerlerimiz ile örtüşmeyen seyler var ve hepsi annesine babasına burası istanbul diyerek çıkıyor verilen mesaj gençlerce yanlış anlaşılabilir ve bu yanlış anlaşılma hoş olmayan olaylara neden olabilir.
çünkü ben radyo-tv mezunuyum ve okulda bize haberleri bile 13 yasında yas ortalamasına göre hazırladıklarını bu konuda turkiyede algı seciminin duşuk oldugunu öğretmişlerdi
bu açıdan bakarsak hitap ettiği kitlelerde buyuk sorunlar çıkabilir

bence cook sacma olmus soyle bi sey geliyor insanin aklina burasi istanbul ne yaparsan kabul yenilir yutulur nasil olsa iyiceeee bozacaklar memleketi iyiceeeeeeee
hatta facebookta bisi gordum cok dogru..annesi kizina disari cikma kizim kafa kesiyorlar diyor kizda anne burasi istanbul diyor:umursamaz:

reklam deil ama mavi nin ürünlerine bayılıyorum genelde maviden giyerim. ama sadece üst taraf çanta takı falan. kotlarını pek beğenmiyorum.. ya da levis lee kadar çok beğenmiyorum. o battaniye ye benzeyen şallardan ben de aldım :))) valla kışın sadece kot montla takılsa bile üşünmez. sıcacık tutuyoo

Kızlar gerçekten güzel bir reklam.. Çekimler zaten film fragmanını andırıyor ve 3. filmi de bu hafta başı televizyon da izledim:) bu sefer öne çıkan ürünler annenin battaniye sadığı şal ve uzun boylu kızın giydiği tayt :) şimdi dışarıdan geliyorum ve şalı aldım :) mağazanın vitrininde zaten :)...

ben beğenmediğim gibi istanbul dışında çok komik oluyor vitrinlerde burası istanbul yazıyor. o yüzden biz de almıyoruz izmircekk :umursamaz: kimse kusura bakmasın ama ben istanbulda o kadar tarz giyinen insanlara rastlamadım hiç
haa bi de mavi reklamla uğraşana kadar ürünlerine bi baksın nasıl yurtdışına satıyor anlamadım. bir kerecik çok beğenerek bir bluz almıştım 2 kere giydim her yerinde delikler çıkmaya başladı kendi kendine . kotları desen zaten çuval gibi. ay hiç sevmem maviyi kusura bakmayın ohaoldumsmile

Back
X