Mavi göz zeka belirtisi mi

ben mavi gözlülerin dahi olduğuna inanıyorum bakınız Atatürk mavi gözlüydü

ilginç,çinlilerde hiç mavi gözlü insan yok,ama dünyanın en zeki insanları.
daha doğrusu mavi gözlüler,benim gözlemlerimle kurnaz oluyorlar.

bence bunda bi hata var benim gözlerim kahverengi
oldukcada zekiyimdir:roflol: ayıptır sülemesi :roflol:bunun rengle bi alakası olduğunu düşünmüyorum:kahve::kahve:

Ben demedim kızlar.Yoksa ben de kahverengi gözlüyüm.Belki çok zeki değilim ama çok akıllıyımdır.Zeki olmak herşeyi yapabileceği anlamına da gelmez.Çünkü zeki insanların çoğu başarılı olamıyor kanımca!......

benim uzaktan bi akrabam var gözleri masmavi ama kafası tın bi cümleyi anlaması için 10 kere cümleyi tekrarlaman gerekio benim kızımın gözleri kahverengi ve daha akıllınaniknanik:dilcikar:

Hadi bakalım zeki mi olmak daha önemli,akıllı mı olmak daha önemli.Ben zeki olmaktansa akıllı olmayı tercih ederim.Üstelik bunu yaşamış ve görmüş hatta ispatlamış biri olarak!...

masmavi gözleri olan bir arkadaşım bulmaca çözmüştü, soru şuydu, kafeste yaşayan bir hayvan, bulmaca 3 harfliydi arkadaşımın cevabıda kaz'dı. Dedim neden kaz yazdın, baş harfi K idi başka ne olacakki demişti. Birden aklıma geldi işte.
Neyse benim gözlerim kahverengi bilginize sayın bilimadamları jeyyar

Ayyy çok güldüm evet mavi gözlüler çok zeki cidden.:roflol:.Ayrıca benim tanıdığım mavi gözlü insanlarda ne yazıkki tam terside denilebilir derecede ... :)

mavi gözlerle zeka bağlantısı bulamadım valla .sarışınlara da aptal deniyo.benim çevrem sarışın dolu hepside cin gibi.zekanın renklerle arasında kan bağı yok arkadaşlar birbirlerini tanıdıklarını hiç zannetmiyorum.

mavi gözlülerin sezgilerinin kuvvetli olduğuna inanmışımdırda, zeki olduklarını yeni öğrendim...

teşekkürler... (:

mavi gözlü olmanın ir kusur olduğunu biliordum ama zeka ile bağlantısı hakkında bir duyumum olmamıştı

Back
X