• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavi Huydur Bende

Mavihuydurbende_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
20
22
3
34
123951-Every-Day-Is-A-New-Beginning.webp

Merhabalar,

Mavinin günlüğüne hoşgeldiniz :KK15:

Bu günlük benim kilo verme maceramın bir numaralı sahidi olacaktır.

Desteğinizi esirgemez ve yorum yaparsanız cok cok mutlu olurum :KK60::KK19:

İdeal kiloma ineceğim Allah'ın izniyle ki kendisi 58 olur :)

Şuan 105 kiloyum gitmem gereken uzunca bir yol var ama bu benim kendime yolculuğum ve hayatımın dönüm noktası. İlk hedefim tartıda 8 ile baslayan rakamalrı görmek

Zayıflamada bana yardımı olacağını düşündüğünüz bilgileri paylaşırsanız cok sevinirim tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Son düzenleme:
Baslangıc kılolarımız ve hedeflerimiz cok yakınn . Şu an 89 civarıyım. İnan bana isteyince olmayacak sey yok hele de istediğin şey kendinle ilgiliyse . Ve bizde bunu yapabilecek güç var :) Bence yapacaksın cok inançlı gordum senii , uzun bi yol olacak ama sonu güzel olacak :) Başarılarrr :KK25:

Baslangıc kılolarımız ve hedeflerimiz cok yakınn . Şu an 89 civarıyım. İnan bana isteyince olmayacak sey yok hele de istediğin şey kendinle ilgiliyse . Ve bizde bunu yapabilecek güç var :) Bence yapacaksın cok inançlı gordum senii , uzun bi yol olacak ama sonu güzel olacak :) Başarılarrr :KK25:

Aaa kac ayda indin canim 89 a masallah ya

Merhaba sevgili günülk tekrar tarılcağım günü 8 subat olarak belirledim biraz kilo almıs olabilirim ama olsun :)

Bir ay kadar gecti, tatil bitti iş başladı ve ben artık kendi yoluma döndüm :) İnşallah bundan sonra her sey güzel olacak.

Kilom :104

Back
X