Gebelikte açtım ama oranın etkileşimi bu kadar çok olmadığı için buraya da açtım. Bir sakıncası yoktur umarımKonu daha önce de açılmıştı zaten
Mavi sizin için çok şey ifade ediyor olabilir ama annem bana mavi ismini koymuş olsa kızardım sanırım. Pembe deyince aklımıza cennet mahallesi geliyor, mavi deyince çocuğunuz böyle hissederse ne olacak. Ben makul bulmadımArkadaşlar kızım olacak inşallah sağlıklakızıma Mavi ismini koymak istiyorum ama hic arada yorum duymuyorum.Ya cok beğeniliyor ya da ne alaka gibi bakışlar.Ben ozellikle bdv de fikrine cok güvendiğim arkadaşların yorumunu almak istiyorum konu ile ilgili.Ya da güzel başka bir önerisi olan varsa ona da açığım. Dertlerimiz hep böyle güzel olsun inşallah.
Arkadaslar konuyu gebelikte açmıştım ama orada etkileşim az olduğu icin burada daha cok yorum alirim diye yazmıştım, pardonMune Konuyu kapatabilir misiniz
Evet siz de yazmıştınız ,teşekkür ederim.Orda gören pek olmuyor diye buraya yazmıştım ama sakıncası var mı bilemedimE dün cevap verdi ya insanlar
Ay evet Pembe birMavi sizin için çok şey ifade ediyor olabilir ama annem bana mavi ismini koymuş olsa kızardım sanırım. Pembe deyince aklımıza cennet mahallesi geliyor, mavi deyince çocuğunuz böyle hissederse ne olacak. Ben makul bulmadım
Ben de çok değişik isimler duyunca normal geliyor ama malum isim önemli ve kalıcı bir konu olduğu icin hata yapmak istemiyorum. TeşekkürlerKızımın 2 arkadaşının ismi Mavi. Ilk duyduğumda garipsemistim, ama şuanda çok normal geliyor, ikisi de çok akıllı kızlar maşalah. Bir komşumun kızının ismi Istanbul, bir digerinin ismi Sieda. Bir tandığım da Smyrna(izmirin eski adı). Tazegül adında tanıdığım var, bunlaR
rdan sonra Mavi çok normal geliyor.
Ay Emrah diyince soğuyuverdim isimdenBenim arkadaş var kızının adı paris
Paris hayaliymis
Emrahin dizisi vardı
Aşk ve Mavi diye o diziden sonra mavi ismi konur oldu
Hayırlı sağlıklı dünyaya gelsin inşallah
Çilek bence de güzel değil ama renkler koyuluyor genelde, ben de kararsiz kaldığım için sizlerden yorum istedimMavi kulağa hoş geliyor ama isim olarak asla kızıma koymazdım. İlerde arkadaşları arasında dalga konusu olabilir...
Çilek ismide var mesela bu da garip geliyor insan kızına neden meyve ismi koyar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?