Mavi

İnsan çocuğunun sonsuza dek 6 aylık bebek olarak kalacağını sanıyor ama öyle olmuyor
Katılıyorum, özellikle yetişkin yıllarını düşünmek lazım. Şahsen ben asla istemezdim. Konu sahibi hem tınıyı hem ismin verdiği huzuru sevmiş ama geri kalan hiç kimse bu duyguları hissetmeyecek. Bizim için sarı, mor, yeşil gibi bir şey mavi. Birde mesela çizgi film var bluey diye , mavi bir köpek var adı da blue-y. Düşünsene yurtdışında söylese ismini alacağı cevaplardan biri " o köpekli çizgi film gibi " olacak. Bence çok sıkıntı.

Ben de çok değişik isimler duyunca normal geliyor ama malum isim önemli ve kalıcı bir konu olduğu icin hata yapmak istemiyorum. Teşekkürler
Geçenlerde bi komşu geldi. Kizib2 yaşında adı mavi ve ben mavi diye seslenirken pek hoşuma gitmedi. Ayrıca gözleri mavi olursa anlamlı olabilir ismi

Hırsız polis dizisindeki kızın ismi mavi’ydi. İlk orda duymuştum. Uğur yücelin karadeniz şivesiyle mavi(a sı kısa) demesi önce geldi aklıma. Sonra da dizinin müziği. Sen immmkansıığğssızsın sensizlik imkaaaansıızz aaaşk imkaansıığzz…

Ela oluyor da Mavi neden olmasın??O da sadece bir renk ama çok fazla kullanılıyor ,hatta klasiklesti artık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…