Mavi

Çocuğuma koyucağım isim konusunda tek düşüncem var net, anlaşılır bir isim olması ve Türk ismi olması..Mavi de farklı ama gayet anlaşılır bence, kulağa da güzel geliyor..Sağlıkla kucağınıza alın..

Anlamı tınısı güzel olan isimler hoş da mavi ne bilim bu renk takıntısı da son dönem moda oldu, mavi pembe lila tonlarca isim varken neden renk mesela daha güzel ve asil bir isim düşünün diyen taraftayım.

Bana Mavi asil yada farklı gelmiyor. Düşünsenize parkta tanışıyoruz , soruyorsunuz kızımın adı turuncu diyorum. Mavi de bana aynı oranda saçma geliyor. Ayrıca çok dalga geçerler , hayat boyu uğraşır. Bir tek 20lerinde belki aaa çok cool falan diye düşünür ama düşünsene 30larında ciddi bir kariyer istiyor ama adı Mavi. Mavi hanım diye biriyle görüşecek olsam öncesinde gülerim ben. Doktor mavi bilmemne, mavi öğretmen, mühendis mavi falan , olmuyor yani tuhaf.

Benim bir arkadaşım vardı adı mavi idi, babaannesinin adı da maviş imiş. Ama gelin görün ki arkadaşım hayatımda gördüğüm en esmer insandı babaannesi de çok esmeri neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum

Güzel bir isim.. bu aralar Liya da çok duydum

Yani turuncu ile pek aynı değil ama gene de fikrinizi belirttiğiniz icin cok teşekkür ederim.

Bizimki beyaz olur yuzde 90 ama gene de bilemiyorsun

Lisedeyken ismi pembe olan bir kız arkadaşım vardı ki o zamanlar daha cennet Mahallesi'ndeki pembe yoktu bize çok garip gelirdi ismi ve kız hiç mutlu değildi sürekli sacma sapan sakalara maruz kalırdı kaç kez agladigina şahit oldum ismi yuzunden. Ben olsam çocuğuma anlamı güzel olan bir isim koyardım renk yani mavi ne anlamı var ki?

Yani Mavinin bana verdiği hissi seviyorum sanırım

Arkadaşımın kızlarının birini adı Mavi. Çocuklara isim olayı nedense çok zor koyacağın ismi aileden arkadaşlardan en az bir kişi beğenemez.

İnsan çocuğunun sonsuza dek 6 aylık bebek olarak kalacağını sanıyor ama öyle olmuyor

Ben beğendim. Mavi bize hayat veren elementlerin rengi. Suyun, gökyüzünün.. Pozitif çağrışımlar uyandırdı bende. Ama soyadınız da önemli derim. Bütün olarak isim kulağa hoş geliyor mu buna bakılmalı.

Bana da aynen bu hisleri veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…