Güzel bir isim.. bu aralar Liya da çok duydumArkadaşlar kızım olacak inşallah sağlıklakızıma Mavi ismini koymak istiyorum ama hic arada yorum duymuyorum.Ya cok beğeniliyor ya da ne alaka gibi bakışlar.Ben ozellikle bdv de fikrine cok güvendiğim arkadaşların yorumunu almak istiyorum konu ile ilgili.Ya da güzel başka bir önerisi olan varsa ona da açığım. Dertlerimiz hep böyle güzel olsun inşallah.
Arkadaslar konuyu gebelikte açmıştım ama orada etkileşim az olduğu icin burada daha cok yorum alirim diye yazmıştım, pardon @Mune Konuyu kapatabilir misiniz eğer uygun değilse
Yani turuncu ile pek aynı değil ama gene de fikrinizi belirttiğiniz icin cok teşekkür ederim.Bana Mavi asil yada farklı gelmiyor. Düşünsenize parkta tanışıyoruz , soruyorsunuz kızımın adı turuncu diyorum. Mavi de bana aynı oranda saçma geliyor. Ayrıca çok dalga geçerler , hayat boyu uğraşır. Bir tek 20lerinde belki aaa çok cool falan diye düşünür ama düşünsene 30larında ciddi bir kariyer istiyor ama adı Mavi. Mavi hanım diye biriyle görüşecek olsam öncesinde gülerim ben. Doktor mavi bilmemne, mavi öğretmen, mühendis mavi falan , olmuyor yani tuhaf.
Bizimki beyaz olur yuzde 90 ama gene de bilemiyorsunBenim bir arkadaşım vardı adı mavi idi, babaannesinin adı da maviş imiş. Ama gelin görün ki arkadaşım hayatımda gördüğüm en esmer insandıbabaannesi de çok esmeri neden böyle bir şey yapmışlar bilmiyorum
Lisedeyken ismi pembe olan bir kız arkadaşım vardı ki o zamanlar daha cennet Mahallesi'ndeki pembe yoktuArkadaşlar kızım olacak inşallah sağlıklakızıma Mavi ismini koymak istiyorum ama hic arada yorum duymuyorum.Ya cok beğeniliyor ya da ne alaka gibi bakışlar.Ben ozellikle bdv de fikrine cok güvendiğim arkadaşların yorumunu almak istiyorum konu ile ilgili.Ya da güzel başka bir önerisi olan varsa ona da açığım. Dertlerimiz hep böyle güzel olsun inşallah.
Arkadaslar konuyu gebelikte açmıştım ama orada etkileşim az olduğu icin burada daha cok yorum alirim diye yazmıştım, pardon @Mune Konuyu kapatabilir misiniz eğer uygun değilse
Yani Mavinin bana verdiği hissi seviyorum sanırımLisedeyken ismi pembe olan bir kız arkadaşım vardı ki o zamanlar daha cennet Mahallesi'ndeki pembe yoktubize çok garip gelirdi ismi ve kız hiç mutlu değildi sürekli sacma sapan sakalara maruz kalırdı kaç kez agladigina şahit oldum ismi yuzunden. Ben olsam çocuğuma anlamı güzel olan bir isim koyardım renk yani mavi ne anlamı var ki?
Yani Mavinin bana verdiği hissi seviyorum sanırım
AynenArkadaşımın kızlarının birini adı Mavi. Çocuklara isim olayı nedense çok zor koyacağın ismi aileden arkadaşlardan en az bir kişi beğenemez.
Anladim
İnsan çocuğunun sonsuza dek 6 aylık bebek olarak kalacağını sanıyor ama öyle olmuyorBana Mavi asil yada farklı gelmiyor. Düşünsenize parkta tanışıyoruz , soruyorsunuz kızımın adı turuncu diyorum. Mavi de bana aynı oranda saçma geliyor. Ayrıca çok dalga geçerler , hayat boyu uğraşır. Bir tek 20lerinde belki aaa çok cool falan diye düşünür ama düşünsene 30larında ciddi bir kariyer istiyor ama adı Mavi. Mavi hanım diye biriyle görüşecek olsam öncesinde gülerim ben. Doktor mavi bilmemne, mavi öğretmen, mühendis mavi falan , olmuyor yani tuhaf.
Ben beğendim. Mavi bize hayat veren elementlerin rengi. Suyun, gökyüzünün.. Pozitif çağrışımlar uyandırdı bende. Ama soyadınız da önemli derim. Bütün olarak isim kulağa hoş geliyor mu buna bakılmalı.Arkadaşlar kızım olacak inşallah sağlıklakızıma Mavi ismini koymak istiyorum ama hic arada yorum duymuyorum.Ya cok beğeniliyor ya da ne alaka gibi bakışlar.Ben ozellikle bdv de fikrine cok güvendiğim arkadaşların yorumunu almak istiyorum konu ile ilgili.Ya da güzel başka bir önerisi olan varsa ona da açığım. Dertlerimiz hep böyle güzel olsun inşallah.
Bana da aynen bu hisleri veriyorBen beğendim. Mavi bize hayat veren elementlerin rengi. Suyun, gökyüzünün.. Pozitif çağrışımlar uyandırdı bende. Ama soyadınız da önemli derim. Bütün olarak isim kulağa hoş geliyor mu buna bakılmalı.
Yani Mavinin bana verdiği hissi seviyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?