• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El maxi cosi citi sps taşıma koltuğu, 170 tl

denizkxixzxixl

o bir bücür cadı
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
1.943
7
116
Ankara
oğlumun 0-13 kg taşıma koltuğunu satıyorum. sıfırı kadar temizdir. zira sadece birkaç kez kullanabildik.bebek arabası iskeletine uyum için aparatlarını da beraberinde veriyorum.otomobil koltuğuna da monte edilebilir.sıfırı 300 tl civarındadır. $DSCN1099.webp$DSCN1098.webp$DSCN1097.webp$DSCN1095.webp

Merhaba quinny zapp a uygun oluyor diğmi? Bizim quinny zappımız var biz anakucağının başka bitmene vermiştik şimdi ablam hamile ona vericez arabamızı eğer bu uyarsa ve fiyatında da bişeyler yaparsanız düşünürüz. Hangi sejirdesiniz?

merhaba...
ben de quinny zapp extra ile kullanmak üzere almıştım zaten... ama inanın sadece bir kere monte ettim arabaya... oğlum hiç kullanmadı diyebilirim.... biraz büyüdüğünde de zapp extranın kendi koltuğuna geçtik zaten... ben istanbuldayım... eğer ciddi alıcıysanız fiyatta bir parça daha yardımcı olabilirim.eğer karar verirseniz özelden detayları görüşürüz...

Back
X