May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kirmizi elbiseli olan resim gecen ayki resim, profilime koydugum resim gecen carsambadan bacim. insallahh dedigin gibi yakin zamanda biter bu is artik, gerci bunada sükür..

bizim burada da hava kapali, cok sIkIcI yahuuu

kan grubum 0 rh+ canim

ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN BACIIIMMMM

Misafirim yok ama aksama gelecek bacim yaaa, evi toparlayip, spor salonuna gidip gelip du$ yapmaliyim gelmeden.. umarim gelmezz, bugün yalniz kalmak istiyorum yahuu

aldiklarin hayirli olsun ve anneler günü hediyenide güle güle kullan bacim, bencede icine en bastan sinmediyse git degistir, ben senin yerinde olsam yaz icin efil efil elbiseler alirdim, cok severim yazin elbise giyinmeyi.

Plates icin cok sIkILastiriyor diyorlar, ben hic denemedim bilmiyorum..sen artik denemelerini ve plates maceralarini paylasirsin bacim

ama tavsiyem, platese baslamadan önce yarim saat pedal cevirip vücudunu ve kaslarini isit, sonrada plates

ben hergün spor salonuna gitmeye calisiyorum, 1,5 saat araliksiz kan ter icindde spor yapiyorum. ama ne yazikki son 3-4 gündür istahim acik biraz yaa :18:

öyle bir halsizimkiii bugün, 24 saat yataktan cikmayasim varr ama onada izin yok yahuuuuu, mecburen artik harekete gecme vaktii :18:..

artik kalksam iyi olacak bacimmm, halsizlikten keyfimde yok yazasimda kocaman öpüyorum senii, sonra görüsürüzz bacimm

selam bacım, nasılsın? dinlenebildin mi?

profilindeki resim de pek belli olmuyor. kırmızılı resim boydan ya orda tam belli oluyor zayıflayıp sıkılaştığın.

ben aynıyım yaa.kıyafet denerken daha bi anlıyorum kilolarımı diyet yapmadan olmayacak. hatta bu yürüyüşler alt bacaklarıma kas da yapmış olabilir. bugün anneler günü hediyelerimi değiştirmeye gidince başka bir pantolon denedim alt bacağıma çoraptan sıkı oturdu. şaşdım kaldım.
tabi başka bir pantolon deneyip aldım. üstüne de merserize triko gibi kısa kollu modası hiç geçmeyecek denizci renklerinde bir üst aldım.

sonra da lcw den günlük bir gömlek ile krem rengi bir pantolon aldım ki popom daha bi ortaya çıksın

sabah yürüyerek dönmüştüm. akşam da çarşı gezmeleri ve tranvay durağından okula yürümemi akşam yürüyüşüm sayıyorum.

ben bu aralar 2 öğün yiyorum. galiba 3 öğüne geçip hızlandırmam lazım. onu da anca okullar tatile girince yapabilirim.
oğluşu okula bırakıp eve gelmem 10:00 oluyor. 11:00 de kahvaltımı yapmış oluyorum. akşam yemeğimi de 17:00-18:00 arası yiyorum.

geçen yaz diyet yaparken epey yoğurt yiyordum. o da kilo vermeye yardımcı. geri başlamam gerek.
bu ara epey meyve yedim. yeşil erik , çilek, kiraz. hatta dün 1 kg dut yemişimdir. o nedenle tatlı ihtiyacı duymuyorum.
ama yine de bu akşam oğluşun pingusunu yedim:18::18:

ben diyet yapmaya niyetlendikçe saboteler artıyor. annem geçen hafta gelirken yufka almış fırından. çok tazeymiş ondan almış. kendine de yasak oysa. kendi yiyemiyor diye bize getirmiş :) anneler gününde de börek yapmıştı, sarma sarmıştı. nevalelerimizi toplayıp geldik eve. sonra alt komşumun annesine gittik başsağlığına. orda da börek koydular önümüze. (neyse ki toktum yemedim)

bugün evi toplayıp süpürürken epey kalori harcadım diye düşündüm. madem hem temizlik hem de kilo problemin var. hergün temizlik yap da bi taşla 2 kuş vur diyorum kendime ama sonra halim kalmıyor. yaff sevmiyorum ben ev işi yapmayı. mutfağı toplayamadım hala. bir gün önce mutfak tezgahında bişey kalmamış tertemiz olmuştu. şimdi bütün tezgahta tabak tencere vs var. makineyi boşalttım ama bulaşıkları yerleştiremedim.. dizi seyretcektik güya. yalan dünyayı. ama oğluş fırsat vermedi. oğluşu uyutup geldim baktım kociş uyumuş bu kez salonda. şimdi ses yapıp uyandırmayım bulaşıklarla.

cmts akşamı pilates yapayım dedim. çok basit görünen hareketleri bile yapamıyom ayyy. belki de gece gece gücüm kalmıyor yorgunluktan.

off valla canım sıkılıyo şu spor olayını bir düzene koyamamama. ne vardı bizim apt.nın alt katına b fit açılsaydı ya. boş boş duruyor armut piş ağzıma düş :)

ay neyse hadi ben kaçar öperekten. kendine iyi bak bacım.

Günün aydin olsun bacimmmm

yine yeni yeni ciciler almissin, hayirli ugurlu olsun insallah ama yeter, daha alma,, koy kafaya zayiflamayiii...

benimde gidip bisürü sey almam lazim ama hep erteliyorum kizzzz, gecenlerde gidip iki üc parca bisey aldim, aldigim pantolon hayatta üzerime gecmez, 4-5 kilo veripte giyerim diye almistim ama spordan sIkIlastigimdanmidir nedir, cuk diye girdi üzerime hatta iki seferde giyindim daha simdiden

3-4 gün i$tahim acilmisti, dün cok $ükürler olsunki yine kacti uctu gittii bugünde i$tahsiz ve isteksiz uyandim, yine $ükürler olsun diyecemm müsadenlee

canimm lütfenn yogurt yemeyi ve su icmeyi ihmal etme.. sabah oglu$unu götürmeye giderken evden cikmadan bir büyük bardak su icipte cik, hatta vaktin olursa 1 fincanda kahve ic, cünkü giderken gelirken yürüyorsun ve uzmanlar spora baslamadan yarim saat kadar önce kahve icmeyi öneriyorlar.. vücut cok daha kisa sürede isinip, daha cabuk kalori yakimina geciyormus..
oglu$u birakip döndükten sonrada kahvaltini hazirlamadan önce bir büyük fincan daha su ic canim..
Bak ben sabah uyandigimda kahvemi yaparim, yaninada yarim litrelik suyu alirim, ac karnina önce onu icerim.. i$tahini cok etkileyecektir emin ol....

ayyyyyyyy dayanamammm ye$il erik dedinmii yarasin bacimmm, yazin en güzel meyvelerini götürmü$sünn.. kirazi ac karnina bolca yedikten sonra, üzerinede bolca su ictinmi acayip tuvalete cikariyorr.. bagirsaklarda bo$aliyor, ödemlerde gidiyor..aklinda bulunsun..

Cok haklisin bacim, senin hayatinda iyi beslemen gereken bir oglusun ve düzenli yemek yapmak zorunda oldugun bir e$in var, gelen gidende ister istemez olunca, sabotelerin bol oluyor, evde oldugu zamanda yememek cok imkansiz bir durum bana göre.. eve aldigimda bende yiyorum cünküüüü.. yada birileri gelip gittiginde misafir icin alinanlardan arda kalanlari ben yiyorum mecburen

kizzzz varyaaa benim kaslarim kazik gibiydiii, bacagimi bile kaldiramiyordumm inankii, spor yapmaya basladiktan 2 hafta sonra aciliyor,, bakk sende basla mutlaka artik yaaaaaa bisiklet ve plateseee.. hic bosuna spor salonu arama bacimmmmm..
bak en güzeliii al evine bir kosu bandi, 1 er kiloluk iki de dambil al bacimmmm... spor salonlarina devam etmek cok zorrrr.. yagmuru var sicagi var... ben gidiyorum ama benim kuyruk yok pesimde, buara biliyorsun kendime ya$iyorum, gündüz firsatim olmasa bile geceye dogru gidebiliyorum, gece 12 ye kadar acik ve eve okadar yakin kii, evden cikinca yürüyerek iki dakika sonra salonda oluyorum.. ama buna ragmen disari cikacagin icin hazirlik yapmak zorunda kaliyorsun.. 2 yillik sözlesmem var, bittiginde eve kosu bandi alacam, koyacam tv karsisina, oh missssssssss

sen bence sizin apartmanin alt katini kirala bacimmm, konu$ e$inle sana bir spor salonu acsin oraya, hem para kazanir hem incelirsin süperrr

Son düzenleme:
Dün biraz ev i$i yapayim dedimmm, tembellik ettim, kalkip mutfagi temizledim,nevresim takimini degistirdim, cama$ir yikadim, ortaligi toparladim felan ama devami gelmediiii

kahvemi icince $imdi kalkip hazirlanmam lazim, cünkü disarida ufak bir i$im var, yürüyerek gidip gelecem ve en az yarim saat sürüyor..

geldikten sonra evi makineyle cekip, silmeliyim yerleri.. banyoyuda bir güzel parlatip birde tozlari alirimmm.. aksama dogru belki bir arkadasim ugrar 1-2 saat, fazla kalmaz o, biseyler konusmamiz lazim.. aksamada ba$ka bir arkadasimla program yaptik, daha dogrusu ben bana gel kahve icer muhabbet ederiz dedim ama kiz disari cikip biseyler icelim dedii.. bende nasil istersen dedim.. belki evde belkide disarida biseyler iceriz aksama...

bugün spor salonuna gitmeye firsat kalirmi bilmiyorum, firsat kalsada halim kalir mi ? onuda bilmiyorum :26:

bugün ne yiyip icecem onuda bilmiyorum, galiba ben bugün hicbirsey bilmiyorum :26:

Neyseee bacimmm, ben kalkayim yavastan...

sana cok güzel bir gün diliyorummm,, kocaman öpüyorummm

Son düzenleme:
merhaba canım, nasılsın? hallettin mi işlerini?

pantolonunu güle güle giy canımm. nasıl motive olmuşundur.

bu ara alışverişe taktım kafayı. ama alacaklarım bitti. yeter yani. biraz da kilo verince ödül olarak alırım. önceden olsa almazdım da okula gidip geliyorum hergün evden çıkıyorum ya ihtiyaçtan alıyorum yani :)))

şu an kocaman göbeğim var. birazdan yeşilçay içeyim de sabaha kadar insin. muz yedim az önce. üstelikte saat 21:30.
eritmeden yatmamam gerek. zaten bu ara habire yiyorum.

sabah yürüyerek döndüm yağmura rağmen. hava kapalıydı evden çıkasım gelmedi. oğluşu almadan önce kuaföre gidip kaşlarımı düzelttirdim. akşam yemeği için türlü ve kepekli gulgur (oğluşum öyle diyor) pilavı yaptım. çok güzel olmuşlardı çok yedim:18:

diyete başlayamıyorum diye moralimi bozup habire yiyorum yaa. geçen seneki 3 magnum olayına döndürmeden diyete bi başlayabileydim iyiydi.

günün özeti; sabah ve akşam yürüdüm. cısslar yedim. geç vakit meyve yedim.

kalkıp biraz ortalık toplayım, kuruyan çamaşırları kaldırayım. sonra da oğluşu uyuturum. sonra da halim kalırsa pilates denemeleri yaparım.

off nedir bu bıkkınlık hali yaa. kolumu kaldırmak istemiyorum

sabah aç karına kahve içme olayı sağlıklı mı ki kızzz? yeşilçay içsem yürüyüşlerimin öncesinde o da aynı görevi görmez mi?

yarın saçlarıma gölge yaptırmayı düşünüyorum. biraz renk gelsin. tabi önce saçımın tamamının rengini açacaklar.
sonra gölge atacaklar. Türk kahvesi epey koyu renk. biraz açık kahve olsun. bakalım ne çıkacak ortaya. 2 saat sürer demişti kuaför.
ayy nasıl bekliycem bilmem. kuaförlerde çok beklemeyi hiç sevmiyorum ben. sabırsızım galiba

neyse gari hadi bebeem ben kaçtım, öptüm seni

bak bu olur işte, spor salonu açayım kendime bi taşla iki kuş vurayım power plate e gitmiştim ya genç bir kız işletiyor.
bi tane alıp koymuş makine. ohhh al sana iş :) bi de eğitimine gidersin dikiş makinası eğitimi gibi :)))) ay çok attım kızın arkasından geyik olsun diye. belki de üni.de spor okumuş biridir. kimbilir

düşünüp düşünüp en iyisi evde spor yapmak diyorum ama onun da riski düzen oturtamamak, kararlı kalamamak.

bikkinlik yorgunluk hissi bende de var buara bacim yaaaa

saclarin simdiden hayirli olsun canim, kendine bakmaya baslaman cok sevindiriciii, insan önce kendini sevecekkiii sonra etrafindakilere kendini sevdirebilsin dimi ama

sabah ac karnina ben yillardir kahve icerim, kaveden sonrada asagi yukari yarim litre su icerim.. migdem cok hassas oldugu halde hicbir zararini görmedim kendi adima.. ayrica kahveyi ac karnina ictiginde yarim saat icerisinde tuvalate ciktigini göreceksin ve bana tesekkür edeceksin ))

gecen seneki senin 3 magnum olayini hatirladim kiiiiiiiiiizzzzzzzz ama o 3 magnumdan sonra mis gibi kilo vermistin ayyyyyy,, ke$ke yine öyle bi azim gelsee :26: neyseee, en azindan yürüyü$lerini ihmal etmiyorsun

Selam bacimmmm

Dün okadar cok yoruldumkiii resmen halsiz düstüm yorgunluktan, bir titizligim tuttuuu,, evi parlattim resmen

aksam is cikisi arkadasim gelecektii, ona yemek yaptim yorgun halimle birdee,, hemen be$ dakikada havuclu bezelye konservesiyle, patatesli bezelye ve pilav yaptim..yemek yedik, cay kahve ictik gittii.. bende dün gece biraz erken uyudumm, sabahinda köründe uyandim..

bugün kalktim yine güzel bir ortaligi toparlayip dusumu alip, ablamla kameradan görüstük.. sonra hazirlanip ciktim, en azindan bi 45 dk yürümüsümdür.. dönüste cilt kremleri, maskeleri ve donup soyularak cikan peeling maskelerinden ve ince uclu manikür makasi aldim, ben bu makasi kaslarimi kesmek icin kullaniyorum tabii

sonra Kaufhof tan cok $ik topuklu bir ayakkabi aldim döndüm, S.oliver in ayakkabilarini cok seviyorum, cok rahat ve dayanikli, topuklulariyla bile yol yürüyebiliyorsun raat rahat,, tavsiye ederim bi denemeni.. 70 euroluk ayakkabi 40 euroya düsmüstü, begendim diye kacirmayim dedim firsati

evet geldigimde cok bitkindimmm ayyyy,, bi arkadasim aradi kahve icmeye ugrayacam dedi, 1-2 saat oturduk gittii, bende hürremiii izledimmmmm soluksuzz

bugün spor salonuna gidemedim, sadece disarida yürüdügüm 45 dakikacik var..

bugün yediklerim.... 5 badem, 1 tane findik, 1 elma, 2 muz, yarim litre kefir, birkac kasik yogurt, 3 kasik pilav ve 1 tabak bezelye yemegi yedim..

1 fincan Türk kahvesi ve 1 fincanda nescafee ictim.. 1 fincan bitki cayiii ictim....

simdi kalkip makyajimi yikayip aldigim peeling maskesini sürecem, 20 dakika bekledikten sonra soyulacakmis, sonrada sicak suyla yikaniyormus surat

beklerken yarim litre suyumu icecem, yüzümü yikadiktan sonrada yatarim artikk,, cünkü sabah 7 de kalkmam lazim, halletmem gereken bir isim var sabahtan malesef

yarin görüsürüzzz bacim, öpüyorum seniii, iyi gecelerr

selam bacım,
bizim aile kalpten hassas biraz. kahve aç karına çarpıntı yaparsa diye düşndüm. oysa 1 dk lık bişey makinem var ya

makinayı aldığım ilk gün eşime çok kahve yapmışım. o gün çarpıntısı oldu. bende de arada oluyor. korkuyom kahveden artık.. makineyi boşa mı aldım ne

selam yine,

dün gece erken uyudum aslında oğluşu uyutmaktı amacım. 22:00 de uyumaya gittik kaçta uyuduk bilmiyorum. eşim iş yemeğindeydi 23:00 suları aramış duymadım. demek ki 22:30 gibi daldık oğluşla. ama çok iyi geldi. dinlenmiş olarak uyandım ilk defa. hatta çok yatmaktan belim ağrımıştı uyandığımda. ama uyku uykunun mayası derler ya, sabah da yağmur vardı kapalıydı hava, uyusam geri dalabilirdim sabah.

oğluşu okula bıraktıktan sonra kuaföre geçtim. baktım gelmemiş henüz ben de yakınlardaki pastanede peynirli tost ve çay ile kahvaltımı yaptım.
09:40 suları kuafördeydim geri. sonra bi başlandı işleme anacım teee saat 13:00 de evdeydim. kuaförden 12:33 de çıktım ayyy.

ama sonuç güzel oldu. önce rengini açtı sonra aralara renk attı, sonra diplerini boyadı vs. ama çabuk geçti zaman. beklerken dergilere filan baktım. sona doğru heyecanlandım ne çıkçak ortaya diye. eşim gözlerinin renginde olmuş dedi. açık kahve gözlerim. hakikaten de gözlerimin rengi çıkmış ortaya.

masken nasıl sonuç verdi? ben daha aldıklarımı yapamadım. ayakkabını da güle güle giy bacım. ben de internetten sipariş verdim 2 tane kışlık bot daha gelmediler. bi tanesi kar botu, diğeri de şık bir bot. bilekte ikisi de. hele bi geleydiler iyiydi.

ayy bu ara amma çok harcama yaptım yaa. saçım üstüm başım makyajım, artık biri beni durdursun. yakında kocişim durdurur :)))))

aman bitti zaten ihtiyaçlarım bunlar zamanında almadıklarım. ihtiyaçtan alındı hepsüü

kuaför çıkışı evde kahvaltı yaptım tekrar. akşam da kabune yaptım o da güzel olmuştu kaçırdım biraz. meyve de yedim çok.
oğluşu 22:30 suları uyuturken ben de uyumuşum. dişimi fırçalamak için kalktım. aslında uyumasaydım spor yapacaktım. çamaşır asacaktım.
neyse artık yorgunum yaff :) uyuyam artıkın

hadi bacım, öperekten kaçtım. yarınki işlerin rast gitsin.

not: yürüyüşlerim tam bugün. sabah ve akşam yürüdüm.

ama cısslar yedim:18::18::18:

ve de akşam yemeğini geç yedim ve de spor yapmadan yattım uyudum. :18:

Son düzenleme:
selam yavrimu, nasılsın?

s. oliver Türkiye de var mı? rahat bir topukluya hayır demem, ayy içime bir alışverişkolik kaçtı sanırım bu da eşimin kredi kart extremi görünce yüzünün alacağı ifade

bu sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra yürüyerek döndüm. kahvaltımı yaptım. ortalık topladım.(oyuncakları vs) mutfak tezgahını temizledim ocağı dablumbazı sildim. azcıkta mutfak dolaplarını yalancıktan sildim sonra attım kendimi bir avm ye. maksat spor olsun :) 2 tane film cd si aldım keşke oğluşuma da alsaymışım. bunlar sana göre filmler değil, gerilim filmii diyince morali bozuldu. ona da yarın alırım. cesur diye bi animasyon film görmüştüm.

avm den okula kadar yürüdüm. hava sabahtan itibaren çok güneşliydi. dün ise soğuk ve yağmurluydu..

şimdi bi kahve yapıp balkonda içicem, tabi arı dışarı çıktıysa. az önce bir arı vardı balkonda:18:

öperim canım kendine iyi bak ruj alçaktım nerdeyse sonra vazgeçtim.

gooooodmoooorniiiiinnnnggg vietnaaammmmm

günaydın bacım, nasılsın?

oğluşu okula bırakıp geldim. yürüyerek tabi.
markete gittim twister aldım

şimdi kahvaltımı yapıcam. sonra da yrd ablam teşrif ederlerse temizlik yapacağız tüm gün.

sabah tartı beni mutlu etti. kilom ilk defa azaldı son 1 aydır. sanıyorum ki yediğimiiz içtiğimiz kadar erken yatmamız da çok faydalı.
hep erkenden uyuyup kalmalarımın neticesi sanırım.

hadi öptüm canım görüşürüz

bacim günde 2-3 fincan kahve kalbe cok iyi gelip kriz ve kanser riskini düsürüyor.. yinede doktoruna danis yada internetten arastir faydalarini zararlarini, oranini ve miktarini

ahahahayyyyy bencede kocan seni durdursun artik bacimmm, kilo vermeden giyim secenegin cok olunca kilo vermen hep erteleniyorrr, bence hedefini koy ve daha kiyafet alma kendine..

saclarini güle güle kullan, eminim cok güzel olmustur.. bakimsiz olan kadinlari kinamak degil ama yadirgarim herzaman.. bence her kadin kendine vakit harcamali.. seviniyorum bazi seyleri degistirmeye baslamana bacimmm, hicbir zaman birakma ucunu lütfen

sürüldükten 20 dakika sonra soyulan peelingi yaptim bir gece önce, cok iyi sonuc verdii yaaa, inanamadimm tek seferde böyle sonuc alabildigime.. bu aksamda göz cevresi maskesini uygulicam ve yarin gecede bakim ve nemlendirme maskesini yaparim..
haftada 1 kere peeling , 1-2 yada 2 sefer göz cevresi icin anti falten mask ve 1 seferse serumlu bakim ve nem maskesi yaparim, yeterrr, abartmaya lüzum yok

ayyy hadiii cok sevindimm tartida eksik cikmanaa, bu seni gaza getirsinn ay insallahh, hadii tutuver ucunuda birakma bacimmmmm, bolca su ve yogurdu ihmal etmee

Selam bacimmm

dün sabahin 6.30 unda kalktim kahvemi icip ciktim 20 dakika yürüyüp gidecegim yere vardim, bazi evraklar eksikti felan, tamamen halledemedim, karsida oturan arkadasa gectim, kahvalti yaptik birlikte, sonra yüne 20 dakika yürüyüp eve döndüm,, tabii ayagimda topuklularla gidip geliyorum

evet gelip kahve ictim, ablamla görüstüm dinlendim ve eksik olan evraklari tamamlayip yine ciktim evden,, ayni yolu yine gidip geldim,, dün disarida toplam 1,5 saat yürüdüm anlayacagin ve spor salonuna gitmeyede alim kalmadii, zaten uykumuda tam alamamistim, bitkin düstüm.. eve dönüs yolunda marketin önüne taze cilek koymuslar, mis gibi koktuu, aldim geldim, karnimda acti ama ben cilek ve suyla karnimi doyurdum.. sonrada aksam yemegi niyetine korn flakes yedim light sütle..

gece 12 gibi uyumak niyetindeydim dün ama bir arkadasim aradii, cik bana gel dedi, gelemem, istersen sen buyur gel dedim, hemen atladi geldi, aslinda hic halimde yoktu oturacak onunla ama gecenin 3 üne kadar kaldi, cay felan icip sohbet ettik, gitti.. bende korku filmi izledim Alacakaranlik ismi, filmin sonuna dogru koltukta uyuyup kalmisim,, son sahnesinde uyandim, kalkip yatagima gitmeye bile korktum ama gittim yinede

sabah 10 da kalktim, kahvemi yapip Saba Tümeri actim, yarim litrede suyumu aldim yanima.. ac karnina götürdüm.. daha sonra 1 tane kirmizi elma yedim.. yine su iciyorum.. daha bisey yemedim ve ne yiyecegimide bilemiyorum..

hava yagmurlu ve soguk bacimm yaaa,nefret ediyorummm, yaz aylarini göremedik daha dogru düzgün.. disari cikasim yok bugün.. evimde temizzz, keyif yaparim bugün evde,, birazdan biseyler yerim, bolca suyumu icer tv keyfi yaparim.. aksama dogru, belkide gec vakitte giderim bilemiyorum henüz, spor salonuna gider gelirim..

bugünün rotasi böyle gibi bacimm..

sen neler yaptin bacim, bittimi temizlik ?

ben cikiyorum simdilik, firsatim olursa yine bi ugrarim.. öptümmm

iyi geceler bacım, nasılsın?

durum raporu verip uyuycam

sabah yürüyerek döndüm. sonra kahvaltı yaptım. yrd. ablam geldi. başladık temizliğe.. ben buzdolabını sildim, mutfağı topladım.
sonra alt komşumun annesi dönmüş, kahveye çağırdı. sonra oğluşa çizgifilm cd.si almaya çıktım. bebek görmeye gitmem gereken 2 arkadaşıma hediye aldım. sonra avm den okula kadar yürüdüm. yağmur yağıyordu. şemsiyem vardı neyse ki.

camlarım da silinmişti ama bi yağmur yağdı resmen çamur yağdı yaa hiç silinmemiş gibi şu an.

akşam yemeği olarak; karalahana yemeği+yoğurt. (buzdolabını silmesem unutmuştum pazardan aldığımızı)

hadi ben yattım kaçtım öptüm gittim

topuklularla ben yürüyemem yaff o kadar yolu. yürüsem kesin ertesi gün ayağımın üstüne basamam. sen alışkınsın diye yürüyebiliyon sanırım.

bu arada botlarım geldi. ama ikisini de geri göndericem. olmadı ayyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…