merhaba bacım, dinlenebildin mi?
diğer tarafta fotoğrafını gördüm kırmızılar içinde, fasılda. çok güzel olmuş silüetin. aynen devam et, sen bu yaza halledicen bu işi.
ben dün avm gezdim. kendime cilt maskeleri aldım. anneler günü nedeniyle fiyatları düşmüş.
bugün de hava kapalı. sabah yürüyerek döndüm. ama kafam üşüdü yaa. çok serindi.
eve gelip kahvaltı yaptım. sonra biraz tv izledim sonra banyo yaptım. saçımı kuruttum. tabi saçlar papaz gibi oldu kabardı.
maşa ile şekil verdim. yine çıkıp gezesim var. (alt komşum 1 haftadır evde yok, nasıl belli oluyor di mi)
gömlek almak istiyorum. penyeler çok oturuyor ve terletiyor. oğluşuma da şapka ve yağmurluk alcam.
hadi görüşmek üzere bacım. heee kan grubun neydi? 0 grubu ise balık ve et yemeliymiş. a grubu ise tahıl. ab ise ikisinden de biraz.
kizzzz varyaaa benim kaslarim kazik gibiydiii, bacagimi bile kaldiramiyordumm inankii, spor yapmaya basladiktan 2 hafta sonra aciliyor,, bakk sende basla mutlaka artik yaaaaaa bisiklet ve plateseee.. hic bosuna spor salonu arama bacimmmmm..
bak en güzeliii al evine bir kosu bandi, 1 er kiloluk iki de dambil al bacimmmm... spor salonlarina devam etmek cok zorrrr.. yagmuru var sicagi var... ben gidiyorum ama benim kuyruk yok pesimde, buara biliyorsun kendime ya$iyorum, gündüz firsatim olmasa bile geceye dogru gidebiliyorum, gece 12 ye kadar acik ve eve okadar yakin kii, evden cikinca yürüyerek iki dakika sonra salonda oluyorum.. ama buna ragmen disari cikacagin icin hazirlik yapmak zorunda kaliyorsun.. 2 yillik sözlesmem var, bittiginde eve kosu bandi alacam, koyacam tv karsisina, oh missssssssss
sen bence sizin apartmanin alt katini kirala bacimmm, konu$ e$inle sana bir spor salonu acsin oraya, hem para kazanir hem incelirsin süperrr
merhaba canım, nasılsın? hallettin mi işlerini?
pantolonunu güle güle giy canımm. nasıl motive olmuşundur.
bu ara alışverişe taktım kafayı. ama alacaklarım bitti. yeter yani. biraz da kilo verince ödül olarak alırım. önceden olsa almazdım da okula gidip geliyorum hergün evden çıkıyorum ya ihtiyaçtan alıyorum yani :)))
şu an kocaman göbeğim var. birazdan yeşilçay içeyim de sabaha kadar insin. muz yedim az önce. üstelikte saat 21:30.
eritmeden yatmamam gerek. zaten bu ara habire yiyorum.
sabah yürüyerek döndüm yağmura rağmen. hava kapalıydı evden çıkasım gelmedi. oğluşu almadan önce kuaföre gidip kaşlarımı düzelttirdim. akşam yemeği için türlü ve kepekli gulgur (oğluşum öyle diyor) pilavı yaptım. çok güzel olmuşlardı çok yedim:18:
diyete başlayamıyorum diye moralimi bozup habire yiyorum yaa. geçen seneki 3 magnum olayına döndürmeden diyete bi başlayabileydim iyiydi.
günün özeti; sabah ve akşam yürüdüm. cısslar yedim. geç vakit meyve yedim.
kalkıp biraz ortalık toplayım, kuruyan çamaşırları kaldırayım. sonra da oğluşu uyuturum. sonra da halim kalırsa pilates denemeleri yaparım.
off nedir bu bıkkınlık hali yaa. kolumu kaldırmak istemiyorum
sabah aç karına kahve içme olayı sağlıklı mı ki kızzz? yeşilçay içsem yürüyüşlerimin öncesinde o da aynı görevi görmez mi?
yarın saçlarıma gölge yaptırmayı düşünüyorum. biraz renk gelsin. tabi önce saçımın tamamının rengini açacaklar.
sonra gölge atacaklar. Türk kahvesi epey koyu renk. biraz açık kahve olsun. bakalım ne çıkacak ortaya. 2 saat sürer demişti kuaför.
ayy nasıl bekliycem bilmem. kuaförlerde çok beklemeyi hiç sevmiyorum ben. sabırsızım galiba
neyse gari hadi bebeem ben kaçtım, öptüm seni
bikkinlik yorgunluk hissi bende de var buara bacim yaaaa
saclarin simdiden hayirli olsun canim, kendine bakmaya baslaman cok sevindiriciii, insan önce kendini sevecekkiii sonra etrafindakilere kendini sevdirebilsin dimi ama
sabah ac karnina ben yillardir kahve icerim, kaveden sonrada asagi yukari yarim litre su icerim.. migdem cok hassas oldugu halde hicbir zararini görmedim kendi adima.. ayrica kahveyi ac karnina ictiginde yarim saat icerisinde tuvalate ciktigini göreceksin ve bana tesekkür edeceksin))
gecen seneki senin 3 magnum olayini hatirladim kiiiiiiiiiizzzzzzzzama o 3 magnumdan sonra mis gibi kilo vermistin ayyyyyy,, ke$ke yine öyle bi azim gelsee :26: neyseee, en azindan yürüyü$lerini ihmal etmiyorsun
selam bacım,
bizim aile kalpten hassas biraz. kahve aç karına çarpıntı yaparsa diye düşndüm. oysa 1 dk lık bişey makinem var ya
makinayı aldığım ilk gün eşime çok kahve yapmışım. o gün çarpıntısı oldu. bende de arada oluyor. korkuyom kahveden artık.. makineyi boşa mı aldım ne
selam yine,
dün gece erken uyudum aslında oğluşu uyutmaktı amacım. 22:00 de uyumaya gittik kaçta uyuduk bilmiyorum. eşim iş yemeğindeydi 23:00 suları aramış duymadım. demek ki 22:30 gibi daldık oğluşla. ama çok iyi geldi. dinlenmiş olarak uyandım ilk defa. hatta çok yatmaktan belim ağrımıştı uyandığımda. ama uyku uykunun mayası derler ya, sabah da yağmur vardı kapalıydı hava, uyusam geri dalabilirdim sabah.
oğluşu okula bıraktıktan sonra kuaföre geçtim. baktım gelmemiş henüz ben de yakınlardaki pastanede peynirli tost ve çay ile kahvaltımı yaptım.
09:40 suları kuafördeydim geri. sonra bi başlandı işleme anacım teee saat 13:00 de evdeydim. kuaförden 12:33 de çıktım ayyy.
ama sonuç güzel oldu. önce rengini açtı sonra aralara renk attı, sonra diplerini boyadı vs. ama çabuk geçti zaman. beklerken dergilere filan baktım. sona doğru heyecanlandım ne çıkçak ortaya diye. eşim gözlerinin renginde olmuş dedi. açık kahve gözlerim. hakikaten de gözlerimin rengi çıkmış ortaya.
masken nasıl sonuç verdi? ben daha aldıklarımı yapamadım. ayakkabını da güle güle giy bacım. ben de internetten sipariş verdim 2 tane kışlık bot daha gelmediler. bi tanesi kar botu, diğeri de şık bir bot. bilekte ikisi de. hele bi geleydiler iyiydi.
ayy bu ara amma çok harcama yaptım yaa. saçım üstüm başım makyajım, artık biri beni durdursun.yakında kocişim durdurur :)))))
aman bitti zaten ihtiyaçlarım bunlar zamanında almadıklarım. ihtiyaçtan alındı hepsüü
kuaför çıkışı evde kahvaltı yaptım tekrar. akşam da kabune yaptım o da güzel olmuştu kaçırdım biraz. meyve de yedim çok.
oğluşu 22:30 suları uyuturken ben de uyumuşum. dişimi fırçalamak için kalktım. aslında uyumasaydım spor yapacaktım. çamaşır asacaktım.
neyse artık yorgunum yaff :) uyuyam artıkın
hadi bacım, öperekten kaçtım. yarınki işlerin rast gitsin.
gooooodmoooorniiiiinnnnggg vietnaaammmmm
günaydın bacım, nasılsın?
oğluşu okula bırakıp geldim. yürüyerek tabi.
markete gittim twister aldım
şimdi kahvaltımı yapıcam. sonra da yrd ablam teşrif ederlerse temizlik yapacağız tüm gün.
sabah tartı beni mutlu etti. kilom ilk defa azaldı son 1 aydır. sanıyorum ki yediğimiiz içtiğimiz kadar erken yatmamız da çok faydalı.
hep erkenden uyuyup kalmalarımın neticesi sanırım.
hadi öptüm canım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?