topuklularla ben yürüyemem yaff o kadar yolu. yürüsem kesin ertesi gün ayağımın üstüne basamam. sen alışkınsın diye yürüyebiliyon sanırım.
bu arada botlarım geldi. ama ikisini de geri göndericem. olmadı ayyy.
iyi geceler bacım, nasılsın?
durum raporu verip uyuycam
sabah yürüyerek döndüm. sonra kahvaltı yaptım. yrd. ablam geldi. başladık temizliğe.. ben buzdolabını sildim, mutfağı topladım.
sonra alt komşumun annesi dönmüş, kahveye çağırdı. sonra oğluşa çizgifilm cd.si almaya çıktım. bebek görmeye gitmem gereken 2 arkadaşıma hediye aldım. sonra avm den okula kadar yürüdüm. yağmur yağıyordu. şemsiyem vardı neyse ki.
camlarım da silinmişti ama bi yağmur yağdı resmen çamur yağdı yaa hiç silinmemiş gibi şu an.
akşam yemeği olarak; karalahana yemeği+yoğurt. (buzdolabını silmesem unutmuştum pazardan aldığımızı)
hadi ben yattım kaçtım öptüm gittim
bi atak yapalim hadi senlee.. ya bu aksam yada yarin sabahtan diyet icin alisverise gideyim ben.. evinde zaten alisverise ihtiyaci varr..
LiSTE : yogurt, süt, kefir,peynir, yumurta, ton baligi, tavuk, az yagli et ve kiyma, limon, domates, badem, meyve vs.. alip stoklayim eve
benim de eksigim sebze yemekleri az tüketmemm...
bu son günlerde cislar yedim hep ama yemek felan yemedim hic, sagliksiz beslendim..mesela aksam yemegi niyetine bir parca ciss yedim .. yarin sabah ben o 8-9 kilo verdigim dönemdeki beslenmeme geri dönecegime sözzz veriyorumm bacimmmmmmmmmmmm
ve tabiki bol su ve haftada 5-6 gün sporumada devammm ...
bugünlerde ben herseyi ihmal ettim bacim yaaa, dua etmeyide ihmal ettim buara.. bugün isimi gücümü halledeyim, sporumu yapayim, dusumu aldiktan sonra birde oturup uzun uzun dua edeyim insallah.. huzursuzum okumayi ihmal ettigim icin
amannn neysee i$te bacimm, böylee, herzamanki gibi..
kahvemi iciyorum $uan saba tümeri izlerken, birazdan biseyler yiyip koyulacam i$e güce.. kocaman öptüm seniii, kendine iyi bak canikomm
çok geçmiş olsun canım, doktora yetişebildin mi? ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?