May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kızlar eee nasılsınız bakalım ben çok fenalardayım,resmen ekmeğe doyamıyorum offf, kadın olmak ne zor,reglime az kaldı,vede adet düzenleyici kullanıyorum.kahverengi kısmına geldim,acayip sinir yapıyor yaa ,güya bugün normal beslenecektim.neyse sporu 1.5 saate çıkardım bana ceza olsun ,eve gelince 15 dakika bölgesel egzersiz yapıcam.......

Geçici bi şey nasılsa canım, o kadar sıkma canını. Hem sporunu da arttırmışsın. Daha ne olsun :)

Geçici bi şey nasılsa canım, o kadar sıkma canını. Hem sporunu da arttırmışsın. Daha ne olsun :)

sağol canım yaa evet geçici bir durum biliyorum ama o kadar verdikten sonra bu iradesizlik neye diye bağırasım var.ben bu hafta sonu çarşamba zannedersem,büyük temizliğe başlıcam,badana yapılacak her yere -salon hariç 3 balkon 2 oda mutfak koridorlar,ben yapıcam,eşim ne kadın tutuyor nede yardım ediyor,çoktandır gözüm korkuyor,bakalım nasıl altından çıkıcam,kızım var yanımda işte bir destek o,kışlık yazlık baza altları sonra evin halıları yıkanacak,onlar kururken badanaya başlıcam,bakalım 1 hafta sürer zannedersem.o süre içinde diyeti askıya alıcam,günlük beslenmeye geçicem,sonra oruçlarım var,ne kadar tutucam bakalım.kızlar bana güç ve sabır dileyin olurmu,çok çalışmam lazım çok:18::2:

İnşallah bir an önce bitirirsin canım temizliğini. Hiç kendini korkutma, bi başlasa göz açıp kapayana kadar biter. Böyle büyük temizlikler başlayana kadar sırtında duruyor insanın. Ama sonra bitince rahatlıyorsun. Kendine dikkat et, zaten kilo almazsın günlük beslenmeyle de.

sağol canım Allah razı olsun inşallah çabucak bitiverir,ablamla konuşuyorum oda senin elin çok hızlı hemen yaparsın diyor......

merhaba,

ben henüz kalori hesabı yapmıyorum ama yakında yapıcam sanırım.(kaç kalorilik diyetle zayıflamaya geçerim, günlük ihtiyacım kaç kalori gibi şeylere hiç bakmamıştım daha önce)

3 ana öğün yemek, öğün aralarını 4 saat tutma ve aralarda bişey yememe+ akşamları 30 dk kondisyon bisikleti + 10 dk twister şeklinde benim diyetim.
en önemlisi de çikolata tatlı namına bişey yemiyorum. makarna pilav dolma gibi yemekleri de yemiyorum 10 gündür.

kalori cetvellerini ben de 2 ayrı siteden attım excel'e. hatta günlük aktivite ve sporlarla kaç kalori yaktığımızı da attım.

Allah kolaylık versin. en azından kızın yanında destek . valla ne yalan söyleyim bana daral geldi yapılacak işleri okuyunca.
sen yine de yapabildiğin kadar yediklerine dikkat et. o kadar aktiviteye kesin kilo vereceksin.

yaa kizlarr moralim cok bozuk yaaa :-(((((
az önce yine carsidan geldim, zaten evimle carsinin arasi 5 dakika bile cok yürüyerek ama asagi yukari 2 saat dolandim ve ufak tefek biseyler aldim,, her önünden gectigim dükkanin caminda kendimi görmeye calisiyorum, gördükcede kendime kiziyorummm yaaaaaaaaaaaa, 40-42 beden arasi pantolonlarda bedenim.. ama asIL benim moralimi bozannn ben zaten cok kalorisi düsük besleniyorum ve yediklerimi görseniz yillardir böyle buu, cocuk porsiyonu gibii, en zayif arkadaslarim bile $a$Ip kaliyorlar benim yediklerimle kilomu kiyasladiklarindaaa.. dahada az yesem gözmün önünü göremeyecem halsizlikten.. uzun yillardir yaptigim hatalar 10-12 saatte bir beslenmek oldu, kahvalti yapmamak, tembellik ve su icmemekk.. tamamm ama artikkk tam tersini yapiyorum ve cok düsük kalorili besleniyorumm..Tamam bundan 2 ay öncesine göre baya bir incelme var ama yaaaa hala niyeee zayiflayamiyorum yaaa :-(((((((((((((((((((((((
bilmiyorum nedenini ama bugn cok moralsizim bu konudaa, ümitsizlige kapildim birden :-(
birde üstüne kuaföre gittim, cocuk saclarimi hicte istedigim gibi kesmeyinceeee deymeyinnnnnnn keyfimeeeeee :-@
Moralinizi bozmayim ama aglayasimm geliyorrrrr hüngür hüngürrrr :-(((((((

Neyseeee, suan moralsizim ama düzelir azicik dinlenincee sanirim, ben bugün ne yediklerimi yazayim en iyisi ..
sabah bir fincan kahve
arkasindan ac karnina 1 bardak su
dünden kalma 1 ince dilim kek ( kahvalti niyetine )
sonra yine 1 bardak su
öglen 13-00 gibi bir bardak süte 3 ayri cesit nessfitten 1 er tutam karistirip yedim
1 fincan türk kahvesi
aksam üzeri 4 gibi puten salat ( hindi gögsü ve salata malzemesinden ve yogurt soslu yapilan bir salata cesidi )
suanda karsin cok tok ama acaba acikirmiyim diyede düsünüyorum ve ac hissetmesemde gece gec yememek icin yarim kase neyfit yicem galiba birazdan ( saat henüz burada 19.25 )

biraz dinlenip bir saat bisiklet sürecem...
carsidan gelincede direk byk bir bardak su ictim ve suanda limonlu yesil cay iciyorum

offfff bende bugün birden fenalarda hissetmeye basladim kendimi cemre yaaaa :-((
ekmekk yemeyinnn yaaa, en büyük düsman unla yapilan hersey...
kendime öyle kiziyorumkiii, ekmek yemiyorum, hatta evime bile ayda toplasan iki kere girmezz, kahvaltida bile yemem yani okadarr..abur cubura düskn degilim, tatli felan kirk yilda birdir canim isterse yerim, oda sütlü tatli olur.cokta yiyen biri degilimm, ama ben kilolu olmayi haketmiyorumkii :-((( cok moralim bozuk yaaa sanki bosa kürek salliyorum gibi bir hisse kapildim bugün birden, insallah atarim bu olumsuzlugu üzerimden.......

Sedefcim boşuna moralini bozuyorsun. hem kendin diyorsun kahvaltı alışkanlığım yoktu, 10-12 saatte bir besleniyorum diye. vücut ona alışmış yıllardır.
ama şimdi köklü bir değişiklik yapıyorsun. ve bence çok az kaldı, yakında gitmeye başlayacak kilolar. direnci kırınca gerisi çok kolay gelecek. az daha sabır.
ben 44 beden giyiyorum ama bak üzülüyor muyum üüüüüüüaaaaaaaaaaaaa

saçın içinse; ben şimdiye kadar müşterinin istediği şekilde saç kesen kuaför görmedim. hep kendi bildiklerini okurlar, boşver, nasılsa uzayacak yine. saçını çabuk uzatmak için bakımlar yapıp sonra istediğin modelde başka bir kuaföre kestirirsin tabi başına silah dayayarak, yoksa kendi bildiğini yapar o da

yulaf ezmesini ben kolay sindiremiyorum. bugün senin kivi taktiğini uyguladım. hakikaten işe yarıyor. ishal oldum sanki. yarın daha hafif çıkarsam şaşırmıycam

hayırlı olsun kızlar :)

bugün çok kötü bi gündü benim için. çok dengesiz yedim herşeyi bakalım yarın durum ne olacak. bundan sonra haftada sadece 1 defa tartılmaya karar verdim uyabilirsem tabi

kızlar kan gruplarına göre beslenme hakkında bilginiz var mı?

can boğazdan çıkar diye bir kitap aldım. elimdeki kitap bitince ona geçicem.
o zaman size kan grubunuza göre ne yemeniz gerektiğini yazarım.

hoşgeldin ecem 3306.

yarın daha dikkat edip telafi edebilirsin. hatta bu iş için haşlanmış tavuk göğüslü salatayı tavsiye ederim.

hoşgeldin ecem 3306.

yarın daha dikkat edip telafi edebilirsin. hatta bu iş için haşlanmış tavuk göğüslü salatayı tavsiye ederim.

hoşbuldum canım. evet yarın daha dkkatli olucam inşallah. yarın öğlene çorba ve salata akşamada söylediğini yapabilirim salata ve tavuk göğsü. hem hafif olur

hayırlı olsun kızlar :)

bugün çok kötü bi gündü benim için. çok dengesiz yedim herşeyi bakalım yarın durum ne olacak. bundan sonra haftada sadece 1 defa tartılmaya karar verdim uyabilirsem tabi

canim hosgeldinn, bosver takma kafani, arada bir mutlaka kacamaklar olacaktir,normal yanii, bende reglimin ikinci yada ücüncü günüydü ne yesem doymadigimi hissettim resmen ama cokta dert etmedim,vücut bu sonucta makine degil, zaten arada birde kacamaklar yapmadan cok sIKIcI olur aylar boyu diye yapmak ve mutlaka biryerde pes eder insan, yani yapilan kacamaklar sürekli olmadiktan sonra bende diyetin dayanilabilirligini uzun ömürlü hale getiriyor..
haftada bir tartilmak en dogrusu canim, ben yillarca sabah ac karnina tartildim hergün ve aksam gelip yine tartiliyordumm, cok sagliksizz.. en dogrusu haftada bir kendini ölcmek bence, dayan yanii )

kızlar kan gruplarına göre beslenme hakkında bilginiz var mı?

can boğazdan çıkar diye bir kitap aldım. elimdeki kitap bitince ona geçicem.
o zaman size kan grubunuza göre ne yemeniz gerektiğini yazarım.

kan grubuna göre diyeti internetten duymustum ama hic arastirmadim canim, bi bak bakalim belki isimize yarar

kızlar nasılsınız bakalım,canım sedef kızz karadenizde gemilerin batmış gibisin yaa,takma kafana canım yaa,ben bu kiloyu vermek için tam 1 aydır savaştım yaa,hem yürüyerek hemde azda olsa diyet yaparak,ahh canım bu kilo verme işi o kadar kolay olsa idi etrafta şişman insan göremezdik,bu iş çok sıkı irade ve sabır istiyor,önce beyinde bitecek,sonra işleme koyulacak,sonra azimle devam edilecek,uzun çabalar sonrası,biraz zayıflanacak,ite öyle,bak sana bilimsel bir araştırma söyleyim,diyete başayan 10 kişiden 8 diyeti bırakıyormuş,finale sadece 2 kişi ulaşıyormuş,canım bak biz hiç sonu gelmeyen bir durumla başa çıkmaya çalışıyoruz.sürekli acıkan bir mide var,doyduktan sonra insan hiç acıkmam sanırmış,ama en fazla 4 saat sonra kan şekeri düşer ve açlık hissi tekrar geri gelirmiş.o zamanda insan eğer çok iştahlı birisi ise,güzelce bol kalorili beslenerek kilolaları davet edermiş.biz işte bunu yapmaya çalışıyoruz.mide yine acıkıyor ama biz onu duymazdan gelmeye çalışıyor,yani onu kandırmaya uğraşıyoruz,kolay değil çokkkkkkkk zorrrrrrr.mesela ben günlerdir taş gibi iradeye sahipken bugün hormonlarımla başedemedim.neyseki geçici bir durum,sende sıkma canını o bezginlik hali insanda oluyor,seninkide geçici canooo,bak insan hemen tığ gibi olmak istiyor ama yavaş yavaş kuşummm hemiii

dogru söylyorsun canim, kendi elimle kendime ettiiimmm yillardir :-(
sagol moral verdigin icin...
yulaf ezmeside bagirsaklari yumusatir normalde canim aslinda, ama tabii yzde yz olacak diye birseyde yok, herkesin metebolizmasi farkli isliyor sonucta..
evet kiwii hakketen cok iyi geliyor, ben kimseden duymamistim aslinda bunu, kendim kesfettimm )
eski calistigim i$imde sabahlari cok erken gidiyordum genellikle i$e ve ben sabahlari hicbisey yiyemem, ozamanda halsiz kalmamak icin meyve dogruyordum ve hazirlanirken atistiriyordum, bazi sabahlarda sadece iki kiwi dograyip yiyip gidiyordum ve ne zaman yesem bagirsaklarimin calistigini farkettim, hem gercekten vitamin deposu bir meyve, hem düsük kalorili hemde bagirsak calistiriyor,, hepimizin suanki durumuna cok uyan sperr bir meyve diyebilirimmm )

evett ben bugün çok feci beslendim
1 saat 20 dakika yürüdüm.
kızlar biz kızımla yarın inşallah türkçe olimpiyatlarını izlemeye gidiyoruz,çok mutluyum..sizinle de paylaşayım dedim
yarın için yine düzensiz bir beslenme düzeni var,ossun böyle güzel program için değer senede bir gün yaaa

Cemrecim yaaa, carsiya gidince ben hep böyle oluyorumm inankiii, moralim düsüyorr, cok kilolu degilim ama yinede azda degilim :-((
aslinda bunu dememem lazim, motivasyonu hep yüksek tutmaliyiz ama bianda düstü bütün moral yerlerde süründüü, o hassasiyetlede aldim laptopu kucagima yazmaya basladim sizee :-/
ben biraz daha hirsli olmaliyimm aslindaa, daha hareketli olmam lazim, eskiye göre hersey daha iyi zayiflama adina ama yinede daha iyisini yapabilirim aslinda ama bu tembellikkk varyaaaaaaaaaaa :-((((
neyseeee, yarina düzelir ruh halimmm mutlakaa, özr dilerim sizdendeee...... insanlar yedigi icin kiloludurr ama ben yemin ederimki cocuk porsiyonu kadar yemek yiyen biriyim yillardir yaaa, haksizlikkk :-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…