kızlar eee nasılsınız bakalım ben çok fenalardayım,resmen ekmeğe doyamıyorum offf, kadın olmak ne zor,reglime az kaldı,vede adet düzenleyici kullanıyorum.kahverengi kısmına geldim,acayip sinir yapıyor yaa,güya bugün normal beslenecektim.neyse sporu 1.5 saate çıkardım bana ceza olsun ,eve gelince 15 dakika bölgesel egzersiz yapıcam.......
Geçici bi şey nasılsa canım, o kadar sıkma canını. Hem sporunu da arttırmışsın. Daha ne olsun :)
sağol canım yaa evet geçici bir durum biliyorum ama o kadar verdikten sonra bu iradesizlik neye diye bağırasım var.ben bu hafta sonu çarşamba zannedersem,büyük temizliğe başlıcam,badana yapılacak her yere -salon hariç 3 balkon 2 oda mutfak koridorlar,ben yapıcam,eşim ne kadın tutuyor nede yardım ediyor,çoktandır gözüm korkuyor,bakalım nasıl altından çıkıcam,kızım var yanımda işte bir destek o,kışlık yazlık baza altları sonra evin halıları yıkanacak,onlar kururken badanaya başlıcam,bakalım 1 hafta sürer zannedersem.o süre içinde diyeti askıya alıcam,günlük beslenmeye geçicem,sonra oruçlarım var,ne kadar tutucam bakalım.kızlar bana güç ve sabır dileyin olurmu,çok çalışmam lazım çok:18::2:
İnşallah bir an önce bitirirsin canım temizliğini. Hiç kendini korkutma, bi başlasa göz açıp kapayana kadar biter. Böyle büyük temizlikler başlayana kadar sırtında duruyor insanın. Ama sonra bitince rahatlıyorsun. Kendine dikkat et, zaten kilo almazsın günlük beslenmeyle de.
merhaba arkadaşlar
merak ettiğim birşey var siz kalori hesabımı yapıyorsunuz?
tartı konusuna gelince... o kadar gramajlara takılmayın derim ben ben de kalori hesabını az çok biliyorum hatta diyetisyenimin verdiği listenin bile kalorisini kendim hesaplayarak bulmuştum
üç aşağı beş yukarı aynı oluyor mesela ben bi bakıyorum 1500 kalorilik bi diyet listesi diyor ben kendim hesaplıyorum bazen 1450 bazen 1550 çıkıyor tabii farklı listeler... ama o kadar ufak kalori miktarları çok da metabolizmanızı etkilemez
tabii bu şahsi fikrim size karışmak değil niyetim fikir vermek istedim sadece...
bir de kalori hesabını tek siteden yapmayın, benim kullandığım 2-3 site var, her zaman birbrini birebir tutmamakla beraber hemen hemen aynı değerler
ayrıca elimde yiyeceklerin kalori değerlerini gösteren bir kitap da mevcut ama inanın artık bakmıyorum bile...
sağol canım yaa evet geçici bir durum biliyorum ama o kadar verdikten sonra bu iradesizlik neye diye bağırasım var.ben bu hafta sonu çarşamba zannedersem,büyük temizliğe başlıcam,badana yapılacak her yere -salon hariç 3 balkon 2 oda mutfak koridorlar,ben yapıcam,eşim ne kadın tutuyor nede yardım ediyor,çoktandır gözüm korkuyor,bakalım nasıl altından çıkıcam,kızım var yanımda işte bir destek o,kışlık yazlık baza altları sonra evin halıları yıkanacak,onlar kururken badanaya başlıcam,bakalım 1 hafta sürer zannedersem.o süre içinde diyeti askıya alıcam,günlük beslenmeye geçicem,sonra oruçlarım var,ne kadar tutucam bakalım.kızlar bana güç ve sabır dileyin olurmu,çok çalışmam lazım çok:18::2:
kızlar eee nasılsınız bakalım ben çok fenalardayım,resmen ekmeğe doyamıyorum offf, kadın olmak ne zor,reglime az kaldı,vede adet düzenleyici kullanıyorum.kahverengi kısmına geldim,acayip sinir yapıyor yaa,güya bugün normal beslenecektim.neyse sporu 1.5 saate çıkardım bana ceza olsun ,eve gelince 15 dakika bölgesel egzersiz yapıcam.......
hoşgeldin ecem 3306.
yarın daha dikkat edip telafi edebilirsin. hatta bu iş için haşlanmış tavuk göğüslü salatayı tavsiye ederim.
hayırlı olsun kızlar :)
bugün çok kötü bi gündü benim için. çok dengesiz yedim herşeyi bakalım yarın durum ne olacak. bundan sonra haftada sadece 1 defa tartılmaya karar verdim uyabilirsem tabi
kızlar kan gruplarına göre beslenme hakkında bilginiz var mı?
can boğazdan çıkar diye bir kitap aldım. elimdeki kitap bitince ona geçicem.
o zaman size kan grubunuza göre ne yemeniz gerektiğini yazarım.
Sedefcim boşuna moralini bozuyorsun. hem kendin diyorsun kahvaltı alışkanlığım yoktu, 10-12 saatte bir besleniyorum diye. vücut ona alışmış yıllardır.
ama şimdi köklü bir değişiklik yapıyorsun. ve bence çok az kaldı, yakında gitmeye başlayacak kilolar. direnci kırınca gerisi çok kolay gelecek. az daha sabır.
ben 44 beden giyiyorum ama bak üzülüyor muyum üüüüüüüaaaaaaaaaaaaa
saçın içinse; ben şimdiye kadar müşterinin istediği şekilde saç kesen kuaför görmedim.hep kendi bildiklerini okurlar, boşver, nasılsa uzayacak yine. saçını çabuk uzatmak için bakımlar yapıp sonra istediğin modelde başka bir kuaföre kestirirsin tabi başına silah dayayarak, yoksa kendi bildiğini yapar o da
yulaf ezmesini ben kolay sindiremiyorum. bugün senin kivi taktiğini uyguladım. hakikaten işe yarıyor. ishal oldum sanki. yarın daha hafif çıkarsam şaşırmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?