• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Maya da tedavi görüp şuanda hamile olanlar gelin burada buluşalım

mayanın misafirhanesinin ücreti ne kadar

odalara göre değişiyor canım.çift kişilik banyolu odalar,3 kişilik ve 6 kişilik bayan koğuşları ve yine çift kişilik banyosuz odalar var.herbirinin ücreti farklı.bizim kaldığımız çift kişilik banyosuz odaydı ve genel banyoyu kullandık sanırım günlüğü 22 tl idi.ama tüm odalar ve banyolar tertemizdi.ve o semtteki diğer kalacak yerlerin 5 te biri fiyatında idi.herkes aynı dertten muzdarip olduğu için insan hiç sıkılmıyorda.aile gibi oluyor herkes...

ilknurcum.....evet canım hayırlısıyla başlıyorum tedaviye.....çarşamba ko kültür için parça alınacak rahimimden .....ayın 3 dede ilaçlarımı kullanmaya başlicam.......sanada bir paşa geliyor desene ........sağlıkla gelsin paşan canım....öpüyorum....

ilknurcum.....evet canım hayırlısıyla başlıyorum tedaviye.....çarşamba ko kültür için parça alınacak rahimimden .....ayın 3 dede ilaçlarımı kullanmaya başlicam.......sanada bir paşa geliyor desene ........sağlıkla gelsin paşan canım....öpüyorum....

hayırlısıyla paşamın kardeşinide çabucak arkamızdan bekliyoruz ablacım.inşallah bu sefer sağlıkla gelir minik meleğin:))
bende kocaman öpüyorum seni

bende ilk denememi yaptrdım hamile kaldım ama düştü bebeğim şimdi 2.deneme için yola çıkcaz ınş bi kaç hafta sonra bende aranızda olurum ve vurada paylaşmlarda bulunuruz hep beraber

Benden başka kimler var acaba:13:
haydi burada toplanıp konuşalım:29:

slm canm bnde mayada tüp bebek düşünüyorum ve bn ankarada yaşıyorum buyuzden şanslıyım.gidip gelme açısından oranın ii bi yer olduğunu duydum ve 2aşılamadan sonra bi tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.iikide gitmişim bnde zaten pko vardı biliodum ama eşimde bişey yok diolardı.ewet sayısında sorun yok ama hareket ve şekilde sorun çıktı ve osman hoca tüp bebek önerdi.geçen ay gitmiştik buay başlıcaktık ama maddi açıdan biraz sıkışıktık buay kaldı artık ocağa başlıcaz sanırım.bide tereddütlüyüm.çünkü insan bi anda tüp bebek yaptırın lafını duyunca donup kalıo.biz o anda bişey düşünemedik.ama sonra kendimiz karar verdik artık bizimde bebğimiz olcak öyle yada böyle dedik ama şimdide ya tutmazsa ya sorun çıkarsa olmazsa falan diye kafamıza takılıo gerçi mayaya gittik muayene olduk ön görüşme yaptık.herşey güzel geçti osman hocayla tanıştım ama sizce ilk denememde kalabilirmiym.senin adına çok sewindim canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel yavrunu:16:darısı bize inşallah.ama yorumlarınızı bekliyorumm maya gebe kalma oranı yüksekmi sizce gayet kaliteli bi yer zaten bnde ankda oturduğm için nasıl bi yerde olduğnu biliorum ama gebe kalma oranını merak ediorum sana yüzde kaç oranla hamile kalırsın demişti osman hoca??

Back
X