:asigim:canim yaaaa ben 4 kez almanyada ulm sehride yaptirdim zaten hakkimiz bitti inan türkiyede daha özel tedavi yöntemleri var almanya gercekten 0 zaten biliyosun almanlar ruhsuz onlar icin senin ne hissettiklerin önemli degil onlar sevgiyle yapmiyolar sadece görevlerini yerine getiriyorlar hazirandami baslayacaksin tedaviye bana yaz cünkü bende haziranin 12 gidiyorum ankarada tedavi olacagim
haaaaaaaa türkiyede yaptirabilirmisin astirdinmi .sindi 400 ero türkiyedeki sigorta karsiliyor haberin olsun evet birkeresinde dondurulmus embriyo koymuslardi olmadi zaten hic hamile kalamadim insallah bu sefer olur bende sizegüzel haberler veririm sende üzülme allah büyük bebegim yok ama cok iyibir esim var dünyanin en iyi insani o benim hayallerimin yarisi
BÖLÜM 51
Bir elma çekırdegını düşünün ... O çekırdekte elma agacı olma potansıyelı mevuttur .. butun şifreler o kucucuk çekırdegın içine kodlanmıştır ... Ancak o cekırdegın hangı duzeyde bır etkıye maruz kalacagı cok onemlıdır .. Örnegın hiç ekılmeyebılır ve sadece cekırdek olarak kalır... veya yanlış mevsımde ekıldıgınde fıdanlaşmaz ..donar veya..yeterlı su verılmezse kurur..
...... aslında dollenmış ınsan yumurtası da tıpkı bır elma cekırdegı gıbıdır .. potansıyelı bellıdır ama insan gayret ve çabalarıyla kaderını gelıştırebılır ...
.... Eger bız bu yollara dustuysek mutlaka bır nedenı vardır .. ama başarmak imkansız degıldır . tum çabamızla ve gayretımızle mücadele etmelıyız .. pes etmek yok ....
...ben yurekten ınanıyorum o guzel cekrdeklerın bır gun kocaman agaçlara donuşecegıne .. bır omur boyu golgesınde dınlenecegımıze....[/Q
canım benim rabbim en güzel sekilde ödüllendirecek seni ...
Merhaba eger istersen paylasmak istedigini özelime yazabilirsin
cnanm merhaba uzun zamandır sana yazamıyordum.... ne güzel işede başalmışsın...sen o şeytana uyma...bekle 4 gün daha...zaten şunun şurasında ne kaldı...:dance:
işede başlamışsın zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile canım...hakkında hayırlısı olsun...aman ben inanıyorum ki sen kocaman bir değerle çıkacaksın karşımıza allahın iziniyle...yani yavruların şuanda seninle inşallah...kaydirigubbakcemile5sana daha sıkı tutunurlar ve 9 ay boyunca hiç bırkamazlar inşallah canım...
canancım hayırlı olsun canım işede başlamışsın kaç gündür sayfayı açamıyorum.sabret canım şerife hemsireylede konuştuk cuma senin zilleri çalarız diye.bende bugün 3gün.iğnelerimi vurdum kendim yapıyorum iğnelerimi:)))sanırım evin buralara yakın canım apart otelde kalıyorum yarın eşim dönecek ist.a bende tedavi süresince burdayım inşallah cuma günü kan vermeye geldiğinde inşallah bende orda olmayı istiyorum .senide oteldeki odama misafirliğe beklerim canımmm ev gibi valla misafirim ol...görüşmek üzere canım
cans azaferine cok az kalmıs sabret test felan yapma ALLAH gönlüne göre versin mutlu sona az kaldı hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?