ben sadece 5 gün dinlendim.dün çalışmaya başladım gerçi işim masa başı ama
BÖLÜM49
Bugun transferımın 4 . gunu ... 3 koca gunu devırdık .. bugune kadar kendımde belırtıler aramadım .. ama 3 gun onemlı bır rakam ..bu yuzden sabahın ilk ışıklarından berı kendımı yoklamaya karar verdım .. acaba ufak da olsa bır kaç emare yakalayabılır mıydım ? hımmmmm başlayalım bakalım.... cok keskın kasık agrısı var mı ? ---cevap ----- ara ara var ama keskın bıçak saplanması şeklınde degıl ... goguslerde dolgunluk var mı ? --- cevap ---- hayır yok ---- bel agrısı var mı ? ----- cevap ---- yok . ateşım yukseldı mı ? cevap ... evet zaman zaman 37 ye cıkıyor ... mıde bulantısı mıdede yanma hıssı var mı ? . cevap --- yok ..
.....Gordugumuz gıbı bu belırtılerle pek bır şey elde edemeyecegız .. bu arada 4 gundur evden dısarı cıkmadım .. ama felçliler gıbı de yatmadım... yarın dışarı cıkıp saçlarıma fon cektırmeyı dusunuyorum .. bu kadar dınlenmek yeter .. bıraz bıraz kıpırdayım ...hatta şu an televızyonda seyrettıgım kolbastıya ozenıp oynamayı dusunmuyorum degılım ..:sm_cool:
.... bıraz once MAYADAN Şerıfe hemşıre aradı benı .. yaaa sen test mı yaptırdın dedı .. hayır dedım .. herhalde aşagıda ısımlerı karıştırmışlar .. sakın dedı gununden once yaptırma .. moralın bozulur .. cunku daha hiç bır sey bellı olmaz dedı ... Mayadan cok memnunum .. allah herkese boyle bır tedavı nasıp etsın dıye dusunuyorum İnşallah sonu da hayırlı olur .. olmasa da uzulmeyecegım .. cunku ellerınden gelen her seyın en ıyısını yaptılar .. bu fızyolojık ve psıkolojık zorlu surecı en ıyı şekılde atlatmamı sagladılar ..
Bugun ogleden sonra puzzle yapmayı dusunuyorum .. buradan okudugum bazı arkadaşlar boyle vakıt gecırmişlerdı .. çok hosuma gıtmıştı .. lakınnn evde açmaya bır turlu cesaret edemedıgım 1000 parcalık puzzle ı gozum yemıyor .. sabah gazetesının verdıgı basıt cocuk puzzları var kaydirigubbakcemile3 onlardan başlayayım dıyorum ...
.....
canım şimdi anladım ikimizi karıştırmışlar herhalde .. cunku şerıfe hemşire sen gebelık testtı mı yaptırdın dedı ..kaydirigubbakcemile5canancım nasılsınbugün şerife hemşireye seni sordum oooo siz baya nette görüşüyosunuz sanırım dedii.inşallah mayadada görüşürüz.canım bugün gebelik tahlili için kan verdim haala adet olmadım bakalım sonuç ne çıkacak
canım benım çok tesekkurler .. sıra sana da gelecek ınşallah .. maya hamıle clup dıye bır topluluk bıle kurabılırız .. :CüvCüv:canan'cım harika geçiriyorsun günlerini... ben de yalnız kalmayı severim. evde öyle boş boş birşeylerle uğraşmayı, beyni inanılmaz dinlendirir... ama bir yere kadar tabii... çok özendim valla... darısı başımıza :)
Rabbim bebeklerini sana bağışlasın...
Allah tamamına erdirsin canım...
dualarım seninle...:)
BÖLÜM49
Bugun transferımın 4 . gunu ... 3 koca gunu devırdık .. bugune kadar kendımde belırtıler aramadım .. ama 3 gun onemlı bır rakam ..bu yuzden sabahın ilk ışıklarından berı kendımı yoklamaya karar verdım .. acaba ufak da olsa bır kaç emare yakalayabılır mıydım ? hımmmmm başlayalım bakalım.... cok keskın kasık agrısı var mı ? ---cevap ----- ara ara var ama keskın bıçak saplanması şeklınde degıl ... goguslerde dolgunluk var mı ? --- cevap ---- hayır yok ---- bel agrısı var mı ? ----- cevap ---- yok . ateşım yukseldı mı ? cevap ... evet zaman zaman 37 ye cıkıyor ... mıde bulantısı mıdede yanma hıssı var mı ? . cevap --- yok ..
.....Gordugumuz gıbı bu belırtılerle pek bır şey elde edemeyecegız .. bu arada 4 gundur evden dısarı cıkmadım .. ama felçliler gıbı de yatmadım... yarın dışarı cıkıp saçlarıma fon cektırmeyı dusunuyorum .. bu kadar dınlenmek yeter .. bıraz bıraz kıpırdayım ...hatta şu an televızyonda seyrettıgım kolbastıya ozenıp oynamayı dusunmuyorum degılım ..:sm_cool:
.... bıraz once MAYADAN Şerıfe hemşıre aradı benı .. yaaa sen test mı yaptırdın dedı .. hayır dedım .. herhalde aşagıda ısımlerı karıştırmışlar .. sakın dedı gununden once yaptırma .. moralın bozulur .. cunku daha hiç bır sey bellı olmaz dedı ... Mayadan cok memnunum .. allah herkese boyle bır tedavı nasıp etsın dıye dusunuyorum İnşallah sonu da hayırlı olur .. olmasa da uzulmeyecegım .. cunku ellerınden gelen her seyın en ıyısını yaptılar .. bu fızyolojık ve psıkolojık zorlu surecı en ıyı şekılde atlatmamı sagladılar ..
Bugun ogleden sonra puzzle yapmayı dusunuyorum .. buradan okudugum bazı arkadaşlar boyle vakıt gecırmişlerdı .. çok hosuma gıtmıştı .. lakınnn evde açmaya bır turlu cesaret edemedıgım 1000 parcalık puzzle ı gozum yemıyor .. sabah gazetesının verdıgı basıt cocuk puzzları var kaydirigubbakcemile3 onlardan başlayayım dıyorum ...
.....
:1shok:merhabalar herkese cok yazmasanda yazilarinizi takip ediyorum insallah hayirlisiyla bebeklerinize kavusursunuz haziranda bende 9 tüpbebek denememi yaptiracagim uykularim kaciyor hic bilgisi olan varmi tedavi sürecinde sakinlestirici kullanan varmi acaba artik cok yoruldum cok düsünmek istemiyorum cabucak zaman gelsin ve bitsin tedavim
tekrar tekrar okudum yazdiklarini cok benziyoruz birbirimize dualarim sizinle okadar doluyumki inan aglamaktan harfleri bulamiyorum
canim kardesim evet cogumuzun kaderi ayni evlendigimizin 2 ayi cocuk istedim buzamana kadar hala istemekteyim ayni senin gibi ne gencligimi ne evliligimi bildim gitmedigim dr kalmamis insan kaderini yasiyor demekki bizim kaderimiz bebisler aramak allah güc verirse hic pes etmeyecegim ama bu hazirandaki tedaviden cok korkuyorum niye bilmiyorum artik yoruldum herhalde ondan senim bebeginede cok üzüldüm senin icin hayirlisi olur tez zamanda almanyadami tedavi görüyorsun türkiyedemi bana yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?