Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BÖLÜM49
Bugun transferımın 4 . gunu ... 3 koca gunu devırdık .. bugune kadar kendımde belırtıler aramadım .. ama 3 gun onemlı bır rakam ..bu yuzden sabahın ilk ışıklarından berı kendımı yoklamaya karar verdım .. acaba ufak da olsa bır kaç emare yakalayabılır mıydım ? hımmmmm başlayalım bakalım.... cok keskın kasık agrısı var mı ? ---cevap ----- ara ara var ama keskın bıçak saplanması şeklınde degıl ... goguslerde dolgunluk var mı ? --- cevap ---- hayır yok ---- bel agrısı var mı ? ----- cevap ---- yok . ateşım yukseldı mı ? cevap ... evet zaman zaman 37 ye cıkıyor ... mıde bulantısı mıdede yanma hıssı var mı ? . cevap --- yok ..
.....Gordugumuz gıbı bu belırtılerle pek bır şey elde edemeyecegız .. bu arada 4 gundur evden dısarı cıkmadım .. ama felçliler gıbı de yatmadım... yarın dışarı cıkıp saçlarıma fon cektırmeyı dusunuyorum .. bu kadar dınlenmek yeter .. bıraz bıraz kıpırdayım ...hatta şu an televızyonda seyrettıgım kolbastıya ozenıp oynamayı dusunmuyorum degılım ..:sm_cool:
.... bıraz once MAYADAN Şerıfe hemşıre aradı benı .. yaaa sen test mı yaptırdın dedı .. hayır dedım .. herhalde aşagıda ısımlerı karıştırmışlar .. sakın dedı gununden once yaptırma .. moralın bozulur .. cunku daha hiç bır sey bellı olmaz dedı ... Mayadan cok memnunum .. allah herkese boyle bır tedavı nasıp etsın dıye dusunuyorum İnşallah sonu da hayırlı olur .. olmasa da uzulmeyecegım .. cunku ellerınden gelen her seyın en ıyısını yaptılar .. bu fızyolojık ve psıkolojık zorlu surecı en ıyı şekılde atlatmamı sagladılar ..
Bugun ogleden sonra puzzle yapmayı dusunuyorum .. buradan okudugum bazı arkadaşlar boyle vakıt gecırmişlerdı .. çok hosuma gıtmıştı .. lakınnn evde açmaya bır turlu cesaret edemedıgım 1000 parcalık puzzle ı gozum yemıyor .. sabah gazetesının verdıgı basıt cocuk puzzları var kaydirigubbakcemile3 onlardan başlayayım dıyorum ...
.....

canancım nasılsınbugün şerife hemşireye seni sordum oooo siz baya nette görüşüyosunuz sanırım dedii.inşallah mayadada görüşürüz.canım bugün gebelik tahlili için kan verdim haala adet olmadım bakalım sonuç ne çıkacak

canan'cım harika geçiriyorsun günlerini... ben de yalnız kalmayı severim. evde öyle boş boş birşeylerle uğraşmayı, beyni inanılmaz dinlendirir... ama bir yere kadar tabii... çok özendim valla... darısı başımıza :)

canım şimdi anladım ikimizi karıştırmışlar herhalde .. cunku şerıfe hemşire sen gebelık testtı mı yaptırdın dedı ..kaydirigubbakcemile5

canım benım çok tesekkurler .. sıra sana da gelecek ınşallah .. maya hamıle clup dıye bır topluluk bıle kurabılırız .. :CüvCüv:

Rabbim bebeklerini sana bağışlasın...
Allah tamamına erdirsin canım...
dualarım seninle...:)

canım benim dinlen kendine iyi bak
bu rahat günlerinin kıymetini bil
o bebişler seni uyutmayınca o nerde o günler diyeceksin...

:1shok:merhabalar herkese cok yazmasanda yazilarinizi takip ediyorum insallah hayirlisiyla bebeklerinize kavusursunuz haziranda bende 9 tüpbebek denememi yaptiracagim uykularim kaciyor hic bilgisi olan varmi tedavi sürecinde sakinlestirici kullanan varmi acaba artik cok yoruldum cok düsünmek istemiyorum cabucak zaman gelsin ve bitsin tedavim

canacımmmm sonuç negatif çıktı canım yani tedaviye başlarım inşallah cumartesi falan rabbim senin test sonucunu pozitif cıkartsın inşallah:CüvCüv:

Merhabalarr ... Uyku tutmadi bu saatte ...
Cans 'in yazilarini okurken seni farkettim fazilet ..

9 kez tüp bebek denemis olman dikkatimi cekti ilk olarak ve sonra Almanya' da yasiyor olmann tabiiiki ..

Sonra diger mesajlarina bir göz attim .. :1shok:

Cok ilginc ama o kadar cok benziyor ki kaderlerimiz birbirinee ..

Ben de 18 yasinda evlendim ve 19 yasinda normal yoldan anne olamayacagimi ögrendik ..
Es kaynakli ama benim de ufak tefek sorunlarim yok degill ...

Hayatimin en güzel yillarini muayene masalarinda gecirmek zorunda kaldim .. Operasyonlar , tahliller , tetkiklerr vs.

Bu asla bir isyan degil ..Rabbime binlerce kez sükürr .. Caresiz bir dert degill sonucta vee benim derdimm dertlerin en güzeliii ...

Ama evliligimin bile tadini cikaramadim o ilk yillarda .. Geriye dönüp baktigimda gözyaslari ve hickiriklari hatirliyorumm .. senağlama

Ben 9 yillik evliyim 2 kez hamilelik yasadim .. Ilk hamileligimi almanyada 2. türkiyede yaptirdigim tedavi sonucunda olmustu .. Ama bu mutluluk cok uzun sürmedi 8. haftada kaybettim her iki gebeligimi de .. :a015:

Gecen hafta laparoskopi oldum ve 2 ay beklemedeyim .. Haziranda birlikte baslariz belki de tedavimizee .. :1rolleyes:

Cok uzun yazdim biliyorumm .. Ama yazilarini okudukca fazilet ; kendimi buldum ....
Yasadiklarim gecti birbirr gözlerimin önündenn ..
Bana benzeyen birine yalniz olmadigini anlatmak istedim ..

Eger özel mesajlasma bölümünü acarsan sana özelden de mesaj yazmak isterim ..
Simdilik benden bu kadarr .. mirmirmirmir

Uykusuzlugumu yenmeye caliscam ... iyi gecelerr ---

Ayrica birbirine cok benzeyen diger yanimiz da nee biliyor musun ??

Bunca yasananlara ragmenn ; UMUDumuzu asla yitirmemis olmamizz ...

Bir gün bizde anne olacagizz ... :asigim:

Cans cnm seni dee kocaman öpüyorum . kendine iyi bakk .. a.s.

gunaydın.....gezerken senı farkettım sılam............canım rabbım yar ve yardımcın olsun.............ınş gelır nazlı bebeğin ...rabbım senı fazılet cans inş kısa zamanda sevındırır....................dua ile

canim kardesim evet cogumuzun kaderi ayni evlendigimizin 2 ayi cocuk istedim buzamana kadar hala istemekteyim ayni senin gibi ne gencligimi ne evliligimi bildim gitmedigim dr kalmamis insan kaderini yasiyor demekki bizim kaderimiz bebisler aramak allah güc verirse hic pes etmeyecegim ama bu hazirandaki tedaviden cok korkuyorum niye bilmiyorum artik yoruldum herhalde ondan senim bebeginede cok üzüldüm senin icin hayirlisi olur tez zamanda almanyadami tedavi görüyorsun türkiyedemi bana yazarsan sevinirim

BÖLÜM 50
ne guzel bır gundur cuma... ne hayırlı bır gundur .. bu hayırlı gunun once şifa bekleyen hastalara... sonra zor durumda kalmış çare bekleyen ınsanlara... veeee evlat hasretı çeken anne olmak ısteyen çabalayan dua eden bızlere hayırlı guzel mujdeler getırmesı dilegiyle....
.......... Bugun transferımın 5 . gunu ... bugune kadar tup bebek tedavımın hep tıbbı yonunden bahsettım .. aslında işin manevı boyutunu o kadar cok dusundum kı ... elımden geldıgınce bu konuyla ılgılı kıtapları okudum .. guvendıgım kışılerın fıkırlerını almaya calıştım ... butun bu araştırmalardan elde ettıgım naçızane fıkrım nıhayet şekıllendı kafamda ..
.... İnsan kendi kaderını degıştıremez .. cunku dogdugumuz andan ıtıbaren marruz kalacagımız olaylar zaten programlanmıştır ..allah tarafından belırlenmıştır ...ancak kişi yapacagı olumlu ve gayretlı çalışmalarla kaderını gelıştırebılır ..
....

tekrar tekrar okudum yazdiklarini cok benziyoruz birbirimize dualarim sizinle okadar doluyumki inan aglamaktan harfleri bulamiyorum

canim insallah hayirli haberlerini aliriz okuduklarima göre cok sakinsin neden ben sakin olamiyorumsenağlamasenağlama

tekrar tekrar okudum yazdiklarini cok benziyoruz birbirimize dualarim sizinle okadar doluyumki inan aglamaktan harfleri bulamiyorum

canım bılıyorum çok zor ama lutfen kendını bu kadar uzme ..her şey olacagına varıyor ..bıze dusen gayret etmek umut etmek ve bol dua etmek ... ben ınanıyorum sen başaracaksın yalnızca sakın olmaya calış ve umudunu kaybetmeye çalış .. goruselım kendını yalnız hıssetme .. buraya yaz .. elımden gelenı yapmaya calışırım ...

BÖLÜM 51
Bir elma çekırdegını düşünün ... O çekırdekte elma agacı olma potansıyelı mevuttur .. butun şifreler o kucucuk çekırdegın içine kodlanmıştır ... Ancak o cekırdegın hangı duzeyde bır etkıye maruz kalacagı cok onemlıdır .. Örnegın hiç ekılmeyebılır ve sadece cekırdek olarak kalır... veya yanlış mevsımde ekıldıgınde fıdanlaşmaz ..donar veya..yeterlı su verılmezse kurur..
...... aslında dollenmış ınsan yumurtası da tıpkı bır elma cekırdegı gıbıdır .. potansıyelı bellıdır ama insan gayret ve çabalarıyla kaderını gelıştırebılır ...
.... Eger bız bu yollara dustuysek mutlaka bır nedenı vardır .. ama başarmak imkansız degıldır . tum çabamızla ve gayretımızle mücadele etmelıyız .. pes etmek yok ....
...ben yurekten ınanıyorum o guzel cekrdeklerın bır gun kocaman agaçlara donuşecegıne .. bır omur boyu golgesınde dınlenecegımıze....

Hayirli cumalarr cnm ... Yazimi okumana gercekten cok sevindim ..

Ben 10. tedavimi burada yani Almanya ' da yaptircam nasipse ...

Biliyorsun bir kac sene önce yeni bir kanun cikti Almanya' da.. Devlet 3 kez karsiliyor tedavinin yarisini ... 25 yas üstü olmak kosuluylaa ..
Daha önceden tedavinin tamamini ve sayisiz karsiliyordu hatirladigim kadariylaa ..
Zamanla kisitlamaya gidilmeye baslandi ..

Ben daha önce bir kez yararlandim bu haktan .. Simdi 2 hakkim daha var ..
Bu nedenle her ne kadar begenmesem de burada yaptircam ..

Belki ilerde bundan da mahrum kalabilirim düsüncesiylee ...

Sen tedavin boyunca hic hamile kaldin mi peki ? Gerci hamile kalmak da ne kadar önemli bilmiyorum ? Bir sekilde kaybettikten sonra ? Degil mi ?

Bir de hic dondurulmus ebriyo transer edildi mi sana ?

Öyle zor kii ... Yasadiklarimizi kimseciklerin bilmemesi ve anlamamasii ...

Hemen hemen ayni zamanlarda evlendiklerimizin 2. belki 3. yavrulari dogdu .. Ve bundan yer yer sikayetleniyorlar bilee ...

Oysa onlarin yoklugunun ne demek oldugunu bilmiyorlar ki ... :1no2:

Bilemessin ne kadar yalnizim .. Cevremdekilerle aramda gitgide büyüyen bir mesafe var ...
Ben mi onlardan uzaklasiyorum , yoksa onlar mi beni DI$LIyor anlamis degilim ... benneyaptımki

Bildigim tek sey artik Rabbim*den can yoldasimi bana vermesini diliyorum .. O benim hayata yeniden tutunmami saglayacak ...

Tekrar herkese hayirli cumalar diliyorumm vee tüm isteyenlerin Rabbim en kisa zamanda meleklerini göndersin ins. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…