Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydınnnnnn
Bu güzel ve hayırlı gunde allah once şifa bekleyen hastalara... umut bekleyen zorda kalmış insanlara.... veeeeee azımlı anne adaylarına yanı bızlere muradını versın ..herkesın yuzunu guldursun inşallah

amın canım..............amın...........ve bende de gunaydın................guzel bereketlı bır gun hepımıze.

gunaydınnnnnn
Bu güzel ve hayırlı gunde allah once şifa bekleyen hastalara... umut bekleyen zorda kalmış insanlara.... veeeeee azımlı anne adaylarına yanı bızlere muradını versın ..herkesın yuzunu guldursun inşallah

cans ben bu gün kötüyüm yaaaa senin bu pozitifliğine bayılıyorum ............................

olurmu tekrar kendiliğinden diye yiyip bitiryom kendimi korunmakta istemiyorum 3 ay nasıl geçer ve ya 3 ay sora bu seferde olmazsa ooooof nasıl düşürdümbeceremedim bi çocuğu taşımayı ben ooofsenağlama

Sevgili Cans merhaba,

Günceni satır satır okuyorum, biraz geç keşfetmişimi, kızdım kendime. Ama geriye dönük okudum... Okurken de dedim ki iyi ki Maya'nın sürpriz hediyesi Cans arkadaşıma çıkmış. Çıkmış da biz de bu keyifli satırları okuyoruz.
Lütfen her anını yaz, lütfen Allah'ım Cans'ın rüyası gerçek olsun. Mutlu satırlarla dolu bu hikaye yine mutlu sonla sona ersin.

Seninle ortak yönlerimiz var. Ben de Ankara'da yeniyim. Aslen Antalya'lıyım. Ve uzun yıllar da ıstanbul'da yaşadım. Evlilik sonrası Ankara'ya yerleşince sürekli neden Ankara diye sordum kendime. Hep üşüdüm bu şehirde... Ama beni de bir sürü minik minik tesadüfler Maya'ya getirdi burada... Ben de zaman zaman demek ki Ankara'da olmamın amacı buymuş diyorum kendi kendime. Demek ki Minik yavruma Ankara'da kavuşacağım, buna Osman Hoca vesile olacak inşallah... Ben de bu pazar lucrin ile başlıyorum tedavime...

Her doğan günle birlikte bir adım daha yaklaşıyoruz mutlu sona... Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah... Allah kolaylık versin canım...

cans ben bu gün kötüyüm yaaaa senin bu pozitifliğine bayılıyorum ............................

olurmu tekrar kendiliğinden diye yiyip bitiryom kendimi korunmakta istemiyorum 3 ay nasıl geçer ve ya 3 ay sora bu seferde olmazsa ooooof nasıl düşürdümbeceremedim bi çocuğu taşımayı ben ooofsenağlama

ıremcım canım ..lutfen uzme kendını .. ne demek bır daha olmaz ... allah sana bu guzel duyguyu en kısa zamanda tattıracak ..sen sadece mutlu ol ve hayata sıkı sarıl .. her sey yoluna gırecek merak etme ...

Sevgili Cans merhaba,

Günceni satır satır okuyorum, biraz geç keşfetmişimi, kızdım kendime. Ama geriye dönük okudum... Okurken de dedim ki iyi ki Maya'nın sürpriz hediyesi Cans arkadaşıma çıkmış. Çıkmış da biz de bu keyifli satırları okuyoruz.
Lütfen her anını yaz, lütfen Allah'ım Cans'ın rüyası gerçek olsun. Mutlu satırlarla dolu bu hikaye yine mutlu sonla sona ersin.

Seninle ortak yönlerimiz var. Ben de Ankara'da yeniyim. Aslen Antalya'lıyım. Ve uzun yıllar da İstanbul'da yaşadım. Evlilik sonrası Ankara'ya yerleşince sürekli neden Ankara diye sordum kendime. Hep üşüdüm bu şehirde... Ama beni de bir sürü minik minik tesadüfler Maya'ya getirdi burada... Ben de zaman zaman demek ki Ankara'da olmamın amacı buymuş diyorum kendi kendime. Demek ki Minik yavruma Ankara'da kavuşacağım, buna Osman Hoca vesile olacak inşallah... Ben de bu pazar lucrin ile başlıyorum tedavime...

merhaba arkadaşım ..guzel dıleklerın ve duyguların için çok tesekkur ederım ... evet kader bızı bır yerlede kesiştırmış gıbı ... guneşli gunlerı ve denızı bırakıp sıgındıgımız ankara bıze guzellıkler verır inşallah .. görüşmek uzere...

not .. ben de pazar gunu orada olacagım inşallah gorusuruz

BÖLÜM 20
Bır an için bu koşuşturmaya ara verelm ve gerıye dogru yaslanıp düşünelım... Neden bu zaman dılımine ve neden bu dünyaya gonderıldık ? Hep var olacak mıyız ? yaşadıklarımızın hepsı tesaduf mu ? Maddı degerler boyut değiştırdıgımız zaman bıze yardımcı olabılecek mı ? Kredi kartları , etıketler, karıyer ve mevki bıze ne kadar lazım ? Yoksa bunların hepsı bırer sınav mı? Her insanın bu dunyada bır yerı ve yaşaması gereken bır kaderı var ...Geçen zaman bu gerceği bana daha ıyı öğrettı ... Yaşanan mutluluklar , cekılen acılar , ozlenen ve beklenen mucızeler ... her şeyın ama her şeyın bır zamanı var .. ve ne yazık kı bu dunya saatının zemberegı bızım elmızde degıl .....
Bugun tedavımın 6 . gunu ... oldukca yogun ve yorucu bır gundu ... cuma gunlerı cok calışıyorum arkadaşlar .. Butun bu koşuşturmcaya rağmen saat tam 16 00 da Mayanın ıkıncı katında ultrason odasının kapısındaydım ... Bu dakıklıgıme ben bıle şaşırıyorum .. bu arada hemşirelerın hemşiresi Şerıfe Hemşire ( kendısıne boyle dıyorum ). sohbet etme imkanımız oldu .. E2 degerlerınden tutun da tup bebek tedavısındekı yenı gelışmeler , etık degerler , yumurta kalıtesını arttırıcı formuller..... Biz kendımızı kaptırıp tam gaz gıderken Osman hoca geldı ... neler konuştugumuzu sordugunda ben ---- Derin tıp konularını konuşuyoruz dedım ..... Derın devlet konularını bıtırdınız derın tıbba mı gırdınız dedı .... Çok gulduk ... Ultrason sonuçları cok guzel çıktı .. gelişmekte olan boyutları 12- 14 mm arasında değişen 10 yumurta gorduk .. Endometrıum kalınlıgı ise 8 mm dı ... Osman hoca ilaçların dozlarını degıştırdı .. 150 ünite prugon 75 ünite menagon ... Yarın Orgalutran a başlayacagız .. bu iğne yumurtaların çatlamasına engel oluyor onları aynı boyda tutmaya calışıyor .. Yarın ultrason kontrolum ve E2 tahlılım var .. Her şey yolunda gıbı .... Yanı hayatta hiç bır şey tesaduf degıl ..... Şimdılık benım için yazılanları oynuyorum ....inşallah sonu hayırlı olur ..

ıremcım canım ..lutfen uzme kendını .. ne demek bır daha olmaz ... allah sana bu guzel duyguyu en kısa zamanda tattıracak ..sen sadece mutlu ol ve hayata sıkı sarıl .. her sey yoluna gırecek merak etme ...

Canım ya ne kadar iyisin hep içime su serpyosun işallah canım işallah sen de bu sefer 9 ay sağlıkla taşıycan bebeğini ve doğurcan işallah ya varya cans gerçekten çok samimiyim senin gibi iyi kalpli insanları Allah mukafatsız bırakmaz güselim bak gör demedi deme bak gör irem demişti dersin hayırlısıyla eline alcan bebeğini bu sefer içim öle sölüyor seni merakla takip ediyorum güsel habere az kaldı sabır:1hug::nazar::nazar:

BÖLÜM 21
her insaN öncelikle kendınden sorumludur ., Öncelıkle kendı mutluluguyla va sağlığıyla ilgilenmek durumundadır... Mutlu ve saglıklı olmayan bır kısı çevresıne de olumlu enerjı sacamaz... İşe kendımIzı severek başlamalıyız... sadece yaradılmış olmamız bıle bızım için bır motıvasyon kaynagıdır .. Yüce yaradan demek kı bızı onemsemış ve yaşamamız için bu dunyaya gondermiş ...
Mutsuzluklar ve umutsuzluklar zamanla maddeleşır ve somutlaşarak hastalık halıne gelır .... Eger hasta olmayı beklersenız bu dengesızlıkler gıttıkce içinden cıkılmaz zor .cıddı sorunlara donusur ...
Buradakı bır çok dostum benım pozıtıflıgımden etkılendıklerın dıle getırdıler... Hayat bıze sunulmuş bır armagan ... umutlarımız ve dualarımız olmasa bu hayatın bır anlamı kalmaz dıye dusunuyorum ... Sureklı ağlayıp ,kendını yıyıp bıtırmenın neden olmuyor dusuncesını beynıne çıvılemenın... kıme ? ne ye? ne kadar faydası oldugunu bana kım soyleyebılır ?
Bugun erkenden kalktım .. Allaha bıze sağlık ve şu an sahıp olduklarımızı verdıgı için dua ettım... Saat 10 00 gıbı Mayaya gıdıp kan verecegım ... Sonra da bır arkadaşıma kahvaltıyı davetlıyım .. Bugun onlara tup bebek tedavımıdan bahsetmek ıstıyorum .. artık ne kadar anlarlar nasıl destek olurlar bılemıyorum .. Buradakı içtenlığin ve samıımıyetın yerını tutacagını sanmıyorum ... kaba bır tabir vardır '' Damdan dusenın halını ancak damdan dusen anlar dıye '' a.s

canım tedavin hayırlı olsun....manevi olarak yaşadıklarını çok güzel anlatıyorsun. ben birde ilaçların etkilerini merak ediyorum. yan etkiler var mı?iğnelerle aran nasıl?
yaknda bende tedaviye başlamayı düşünüyorum ama kafamda bi sürü soru....

BÖLÜM 22
Eve yenı gırdım desem ınanır mısınız ? bugunku hızıma ben bıle şaşırdım .. Oldukca eglencelı ve tempolu bır gun gecırdım ..... Sabah alınan kan degerım ( E2 ) 1300 cıkmış ... Bu aşamada olması gereken guzel bır tablo olarak yorumlandı ... ultrason kontrolum de ıyı gectı ... yumurtalar buyumeye devam edıyorlar . Hatta Osman hoca ilaç unıtelerını yenıden degıştırdı ... Daha once de dedıgım gıbı arkadaşlar Mayada ısmarlama tedavı yapmıyorlar sızın bunyenıze ve ılaçlara verdıgınız tepkıye gore tedavınızı cok yakından takıp edıyorlar ... En çok korktugum şey ılaçların yan etkılerıydı ..Ama ınanın çok samımı soyluyorum ilaçların dozlarını ve çesıtlerını öyle guzel ayarladılar kı yan etkılerını hıssetmedım bıle .. en ufak bır agrım sızım olmadı ..Ve en onemlısı cok guzel yumurta sayısı elde ettık .. ne cok fazla ne cok az .. Tabii once allahın yardımı ve ıznıyle daha sonra Osman hocanın bılgı ve deneyımıyle......
Bugün ığnelerın dozları değistı .. 150 unıte prugon ..menagonu kestık .. bır tane orgalutran... antıbıyotık , cor asprın , prednol ,ve folık asıte devam .. fragmın iğnelerı de kestık .. ş u an 12 kadar yumurta gozukuyor .. endometrıum ıse 9 mm cıvarı .. Şerıfe hemşıre ıle artık kanka olduk .. cok tecrubelı ve bılgılı bır hemşıre .. butun hastalarla tek tek ılgılenıyor .. ve gercekten muthiş bır beynı ve hafızası var ... ınsani yönünü anlatmaya bıle gerek yok .. kısaca bayılıyorum ona ...
Yarın inşallah her şey daha da guzel olacak . ..Pandoranın kutusundakı umut hepımıze yeter...

BÖLÜM23
günaydınnnnnnnnnnnn gunaydınnnnn Bır an kendımı Seda Sayan gıbı hıssetım .. :dance: Hanı O da meşhur sabah programına cıkıp sabah sabah gunaydınnnnnnnnnnnnnn dıye bagırır ya ...
.Meraba dostlar .. Tedavımın 8 . gunundeyım... Bugun sıze yıne benım hayatımdakı ilginç ama bır o kadar da guzel tesaduf zıncırlerınden bahsedeyım... 23 nısan yanı nam - ı değer '' çocuk bayramı '' eşimle benım tanışma yıldonumumüz ...bu yuzden o gunu cocuklar gıbı kutlarız cok eglenırız .. bırbırımıze cocukca hedıyeler verırız ...:1hug: Hatta evlılık yıldonumumuzden bıle daha guzel gecer ...Dunku ultrason kontrolunden sonra yumurtaların toplama gununun 23 nısana denk gelebılecegı soylendı .. toparlanan yumurtalar o gun dollencekmiş.... Muthiş bır şey ... Eğer allah kısmet ederse anne ve babalarının tanışma yıl donumlerınde dunyaya merhaba dıyecekler.. ustune ustluk dışarıya cıkmışken cocuk bayramını da kutlayıverecekler...yerimseniben
. İnşallah allahım her şey bu onume serdıgın guzel tesaduf zıncırlerı gıbı yolunda gıder...

BÖLÜM 24
Bugun tedavımın 9 . gunu ... sona yaklaşmak uzereyız .. Saat 16 00 da ultrason randevum var .. bugun bır çok şey netleşecek inşallah .. Tedavımın son aşamalarındayım yaa....heyecan basmadı değil ... ışin ilgınç yanı .. iğneler benı super olumlu ve mutlu bır ınsan yaptı .. bır cok kısıde sınırlılık ve huzursuzluk yaparken ben de tam tersı sankı mutluluk hormonu salgılattı .. aslında bu duyguların altındakı gercek Maya ekıbıne guvenım ve emın ellerde olmanın verdıgı rahatlıktı ... buradakı bır çok arkadaşımdan aldıgım destek ve ıyı temennıler sayesınde hiç moralımı bozmadım ve hep olacagına ınandım .. inşallah allahın yardımı ve destegıyle hepımız dıleklerımıze kavusuruz ...

bu pozitif yanını çok kıskanıyorum keşke ben de olabilsem :1no2:benim de kontrolüm vardı bugün. 7 tane yumurtam vardı. ya 6 ya düştüler ya 8 e çıktılar. 16,5 ile 14 arası iken 1 tane de 11 mm var. o hangisi şu an kaç tane diyemedim korkudan. hayırlısı artık. 3 tane güzel döllenen olsa ve yerleştirilse başka birşey istemiyorum. benimkiler de cuma toplanabilirmiş. hayırlısı ikimiz için de kaydirigubbakcemile5

bu pozitif yanını çok kıskanıyorum keşke ben de olabilsem :1no2:benim de kontrolüm vardı bugün. 7 tane yumurtam vardı. ya 6 ya düştüler ya 8 e çıktılar. 16,5 ile 14 arası iken 1 tane de 11 mm var. o hangisi şu an kaç tane diyemedim korkudan. hayırlısı artık. 3 tane güzel döllenen olsa ve yerleştirilse başka birşey istemiyorum. benimkiler de cuma toplanabilirmiş. hayırlısı ikimiz için de kaydirigubbakcemile5

.Merhaba canım .. bugun Mayada yıne Şerıfe hemşıre ıle sohbet etme ımkanımız oldu ve tam da bu konuyla ılgılı konuştuk .. stress ve endısenın yumurta gelısımınde olumsuz etkı yaptıgını hatta yolunda gıden bır tedavıyı bıle aksatabılecegını soyledı ... lutfen endıse yapma ben ınanıyorum kı yumurtaların cok ıyı gelısecek senın de dedıgın gıbı 3 tanesı bıle yeter.. Bu olayın dunyanın sonu olmadıgın dusunmek çok işe yarıyor ınan .. inşallah allah dıleklerımızı kabul eder ve muradımız verır .. esen kal ...

BÖLÜM 25
Ankara soguk bır şehır ..Gormeye alıştıgım mavi ve yeşil renklerı maalesef bu şehırın tablosunda eksık .. Dun ilk defa guzel bır tablo gordum .. yolun ıkı yanındakı ağaçlar çıçek acmış ... tıpkı gelın gıbı .. bırden hafıf bır ruzgar estı .. ağaçların çiçeklerı dallarından koptu ve yolun ortasına dagıldı ... ıçim sıcacık oldu ...
....... inşallah allahım bu ağaçlar gıbı bız de tomurcuklanalım ..çiçek açalım ... kuru dallara can veren allah elbette bızım de cabamızı mucadelemızı ve muradımızı gorecektır ... lutfen allahım ..bızım de tomurcuklarımızı açtır ... en guzel çicegımızı kucagımıza ver ...

BÖLÜM 26
.... Bugun tedavımın 10. .gunu ... sabah E2 tahlılı için Mayaya gıttım .. O kadar erken gıtmısım kı ..bır sure hemşirelerın gelmesını bekledım ..fisfisfis Benım damarlarım cok ınce bu yuzden kan alınırken sureklı problem yasıyorum ... ama bu sefer sagolsun Ebru hemsıre oyle guzel aldı kı .. ıkımız de mutlu olduk.. inşallah sonuçlar da ıyı cıkar .. E2 degerını yuksek cıkması halınde tedavı ıptal bıle edılebılıyormuş.. inşallah boyle bır sorun cıkmaz ...
... Dunku ultrasonda yumurtaların kendı halınde buyumeye devam ettıgını soyledı Osman hoca ... tedavıme ek olarak estrofem adında bır ılaç verdı .. bu ılaç rahım duvarının kalınlaşmasını sağlıyormuş .. ( dunku olcumde 7 ,5 mm cıktı )
Saat 16 00 da tekrar ultrason kontrolu ıcın gıdecegım ..son duruma ve kan degerıne gore tedavım devam edecek ... inşallah bır aksılık cıkmaz ve her şey su gıbı yolunda gıder ...

Merhaba cnm insallah bu güzel hikayen mutluluk cigliklariylaa noktalanirr ..
Her zaman mesaj yazamasam daa yüregim vee dualarim seninleee ...
Tedavinde kolayliklar ve basarilar diliyorum ...
Rabbim emeklerinin karsiligini versin ...

Takipcinim ... kaydirigubbakcemile4

Merhaba cnm insallah bu güzel hikayen mutluluk cigliklariylaa noktalanirr ..
Her zaman mesaj yazamasam daa yüregim vee dualarim seninleee ...
Tedavinde kolayliklar ve basarilar diliyorum ...
Rabbim emeklerinin karsiligini versin ...

Takipcinim ... kaydirigubbakcemile4

... cok tesekkur ederım canım ... benı cok mutlu ettın ... inan ben de tum umut bekleyen arkadaşlar için bol bol dua edıyorum ... Allah hepımızın muradlarını versın ..yuzumuzu guldursun ...

BOLUM 27
.... Ben geldım arkadaşlar ... saat 17 00 itabariyle tedavım bıttı .....:dance: Bugunku son ultrason kontrolunde Osman hoca .... hayırlı olsun bıttı ....dedıgınde yuzumde kocaman bır gulumseme oldu ... yumurtalar ıstenılen buyukluge erışmişler ..bugun gece yarısı tam 12 de çatlatma iğnesını vurulacagım ( kulkedısı misali yumurtaların bal kabagına donuşmesınden endışelenmıyor degılım)
...... cunku Ebru hemşire o kadar sıkı tembih ettı kiii.. sakın 12 yı gecırmeyın dıye .... :1rolleyes:....... Şaka bır yana .... bugun çatlatma iğnemı vurulacagım .. yaklasık 10 -12 yumurta gozukuyor ... hatta Şerıfe hemşire ile iddaya bıle gırdık ... O 13 den aşagı olmaz dedı ..ben de 10 dan aşagı olursa gorusuruz dedım :oklava:
... Allahın izniyle her şey cok guzel gıdıyor arkadaşlar .. hele yumurta toplamanın ve dollenmenın 23 nisana denk gelmesı ..benı çok mutlu ettı ... şans benden yana ....

Back
X