BÖLÜM 37
Evdeyım ..ama aklım MAYA DA.... televızyon seyrederek oyalanmaya calışıyorum ...cok komık programlar var ... dön dolaş aynı şeyler ...
............ telefon çalıyor .. kalbım atmaya başladı .. mayadan arıyorlar .. alel acele ihlas suresını okumaya çalışıyorum ... hala calıyor ... dua bıttı sayılır ... sonunda açıyorum telefonu ....
........ ALO diyorum ( ayy ne komık bır ses... heyacanlı ,ürkek , tedırgın , tereddutlu ...) :1rolleyes: ... telefondakı ses ise son derece sevecen ... mayadan arıyoruz .. Osman hocam sızınle gorusecek dıyor ....
Osman hoca cıkıyor telefona karşılıklı selamlaşmadan sonra 5 tane yumurtamın saglıklı bır şekılde dollendıgını ve sağlıklı bolunmeye devam ettıgın soyluyor .... cok mutluyum .. yarın durumun daha da netleşecegını eklıyor ...
daha sonra labratuvardan arıyorlar .. şimdilik her şeyın yolunda gıttıgıni soyluyorlar ... çokkkk mutluyum ... inşallah guzel bolunurler ... Allah kısmet eder de dogarlarsa ilk işim onlara bolme işlemını ogretmek olacak sositososito
Cans hayırlı olsun işallah çok sevindim işallah doğurcan bu sefer transfer ne zaman demedilermi ayyyy çok merak ediyorum:CüvCüv: