Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

zeycan92

TüRkiYeM
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
226
2
96
33
Almanya
Mrb Arkadaslar,

Maya ile Sac Uzatma konuyu 3 ay önce acmistim ve ilk yazimi degistirmek istedim

Maya tecrübelerime göre saci gercekten uzatiyor dökülmesi azaliyor gürlestiriyor

yapilisi :
bir bardak yani 250 ml ilik zeytinyagina 1 yas mayayi atiyorum eritiyorum ve sacimin tümüne uyguluyorum geceye kadar bekletiyorum sabah yikiyorum ama gece bekletmek istemeyenler de 2 saat bekletseler yeterli olur

ben mayanin yaninda turplu su , biotin , isirgan, paptya, yaglar, kullaniyorum ve hepsinin etkisiyle 1 ayda 4 cm uzattim insallah sizinde isinize yarar

Son düzenleme:
Mayanın cilde de iyi geldiğini biliyordum ama saçı duymamıştım...

Dene canım sen bizi de bilgilendirirsin artık...

valla maya saclari asiri kasindiriyor benden soylemesi.
bi kere denedim hart hart kasinip durdum. sanki sac derim kabardi gibi oldu.
denemem bir daha da.

Arkadaslar az önce kadinlar kulübünde maya diye verdim ve baska bir arkadasimiz maya ile sac dökülmesine karsi bir baslik acmis ve mayanin sayesinde artik dökülmedigini yaziyor bence zarari olmaz ama yine 100% diyemem dogrumu degilmi denemekte fayda oldugunu düsünüyorum
yerimseniben

bende yaş maya maskesini ellerime uyguluyorum ve tırnaklarıma çok iyi geliyor ne zamandır saçımada uygulamak istiyordum fakat fırsat bulamamıştım ve bi yerde de okumamıştım bu yazıdan sonra denemeyi düşünüyorum

ellere mi uyguluyordun ellerde faydasini gördüysen sacdada görürüz insallah bu aksam uyguliyacam sabaha kadar birakacam

sırnaşık şey

arkadaslar ben mayayi kullandim gercekten sacim süper bir sekilde yumusadi gercekten de faydasi oldu parliyor sacim benden demesi deneyin sizde görün he birde bende kasinma yapmadi bütün gece beklettim :lepi:

daha dün kuzenm mayanın saç dökülmesine ii geldiğini söyledi dene bişy olmaz dedi ama korktm ters bi tepki yaratcğndan kızlar yardm deneyn war mı memnun musnz??=)

daha dün kuzenm mayanın saç dökülmesine ii geldiğini söyledi dene bişy olmaz dedi ama korktm ters bi tepki yaratcğndan kızlar yardm deneyn war mı memnun musnz??=)

dedigim gibi ben yaptim sacim ertesi gün yumusacik oldu parlamaya basladi birde kolay tarandi iyi geldi sacima

zaten mantıken bakınca; bir şey saçın köklerini güçlendiriyorsa uzamasına da yardımcı olur muhakkak. ben ümitliyim uzatacağından:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…