valla maya saclari asiri kasindiriyor benden soylemesi.
bi kere denedim hart hart kasinip durdum. sanki sac derim kabardi gibi oldu.
denemem bir daha da.
bende yaş maya maskesini ellerime uyguluyorum ve tırnaklarıma çok iyi geliyor ne zamandır saçımada uygulamak istiyordum fakat fırsat bulamamıştım ve bi yerde de okumamıştım bu yazıdan sonra denemeyi düşünüyorum
daha dün kuzenm mayanın saç dökülmesine ii geldiğini söyledi dene bişy olmaz dedi ama korktm ters bi tepki yaratcğndan kızlar yardm deneyn war mı memnun musnz??=)
bak arkadaşım, burda var o konu da: http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...aya-sac-dokulmesine-karsi-mucizevi-tarif.html
daha dün kuzenm mayanın saç dökülmesine ii geldiğini söyledi dene bişy olmaz dedi ama korktm ters bi tepki yaratcğndan kızlar yardm deneyn war mı memnun musnz??=)
dedigim gibi ben yaptim sacim ertesi gün yumusacik oldu parlamaya basladi birde kolay tarandi iyi geldi sacima
zaten mantıken bakınca; bir şey saçın köklerini güçlendiriyorsa uzamasına da yardımcı olur muhakkak. ben ümitliyim uzatacağından:)
bende yaş maya maskesini ellerime uyguluyorum ve tırnaklarıma çok iyi geliyor ne zamandır saçımada uygulamak istiyordum fakat fırsat bulamamıştım ve bi yerde de okumamıştım bu yazıdan sonra denemeyi düşünüyorum
bende deneyeceğim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?