Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

kaydirigubbakcemile3 ne bilim ladygeorgia adin oldugu icin neyse bosver kaydirigubbakcemile3

georgia gürcistan oluyor da o yüzden sordum =)

çocukluğumun çok sevdiğim çizgifilm kahramanının ismi georgia
o yüzden bu adı seçtim kullanıcı adı olarak gürcü değilim

insallah ama benimkiler düzeldi diyebilirim birde malesef sacim uzasa bile bu uzatti diyemem cünkü ben turp ,yag,biotin,isirgan,pirinc suyu ,sicak havlu haslanmis ,yumurtanin suyu ,masaj,papatya suyu,maya,hint yagi,ya herseyi deniyorum bir günde onu ama her aksam turplu suyu yapiyorum öbürlerinide gündüz kullaniyorum evet uzadi ama ne uzatti diyemem yada hepside uzatmis olabilir o yüzden yani siz hangisini yapmak isterseniz onu yapin ben herseyi yapiyorum basima sürmedigim sey kalmadi =)

Son düzenleme:
arkadaslar ben mayayi kullandim gercekten sacim süper bir sekilde yumusadi gercekten de faydasi oldu parliyor sacim benden demesi deneyin sizde görün he birde bende kasinma yapmadi bütün gece beklettim :lepi:

canım mayayı diplerinemi sürüyosun yoksa maske gibi heryerine buluyomusun mayayı birde kolay arınıyormu saç yapış yapış kalmasın:bbo: sonra

canım benım yaaa,uzatmıs ya neyın uzattıgı muhım dııl bencede.ama su bı gercekkı bu yaptıklarımızın onda bırını cım adama yapsak rapunzel olurdu kaydirigubbakcemile3

Mayayı ben uyguluyorum, sıcak zeytinyağının içinde eritip öyle sürüyorum. Suna Dumankaya'dan öğrenmiştim ben de, yumuşacık olmuştu saçlarım, yeniden başladım yapmaya. Dökülmesini önlemesine, uzamasına, beslenmesine, onarmasına, parlatmasına, herşeyine yararlıymış maya.

valla maya saclari asiri kasindiriyor benden soylemesi.
bi kere denedim hart hart kasinip durdum. sanki sac derim kabardi gibi oldu.
denemem bir daha da.

Güzel duruladın mı? Çünkü maya acaip yapışıyor saça, 3 kere falan şampuanladım ben güzelce. Tamamen arınıyor.

canım mayayı diplerinemi sürüyosun yoksa maske gibi heryerine buluyomusun mayayı birde kolay arınıyormu saç yapış yapış kalmasın:bbo: sonra

saclarimin tümünü mayaliyorum =) sac diplerime masaj yapiyorum sonrada saclarimin tümünü islatiyorum yapis yapis da olmadi bende kolay da cikti
saclari besliyor evet ama ben uzamasini istiyorum saclarim cok saglikli usanmadan her gün bakim yapiyorum malesef umdugum gibi sonuc alamadim herseyi hala denedigim halde.....mafoldumben

canım benım yaaa,uzatmıs ya neyın uzattıgı muhım dııl bencede.ama su bı gercekkı bu yaptıklarımızın onda bırını cım adama yapsak rapunzel olurdu kaydirigubbakcemile3

vallah cok dogru söyledin ben 1 aydan fazla hergün yapiyorum
maya ,turp,biotin hapi,pirinc suyu,isirgan suyu,papatyasuyu,masaj,sarimsak yut,havuc suyu ,yumurta,kinayla masaj ya unuttugum kesin vardir ama malesef uzama olmadi belki 1 cm tek fotoraf bile cektim 21.07 de 21.08 de yine cekicem bakicam bence pek fark olmayacak burayada koyarim insallah ya okadar kizin fotorafini gördüm sadece turp suyu ile bakim yaptilar acaaaaayip uzama oldu bende olmadi ama cok seyi yaptigim helde biktim diyebilirim saclarim inatci uzamak istemiyor iste

buda ilgincmis siack zeytinyagda maya denemeye deger tamam tarifi degistiriyorum mayayi sicak zeytinyaginda eritip sürün sagol ya bence daha etkili olur

uf ya biri dese de kuru saçlar için en etkilisi bu, biz de onu kullansak, neyi kullanacağımı şaştım :)

her şeyi birden yaparsak ters tepki vermesin canım kel kalırız falan?:)

yok yok merak etme ben herseyi birden yapiyorum iki farkli seyi 1 günde uyguluyorum mutlaka her gün bakim yaparim farkli olsa bile ben kel kalmadigima göre korkma 1 aydan fazla 26 degisik bakimlari uyguluyorum zarar görmedim düzelme buldum =)

ImageShack® - Image Hosting sitesini aç. browse a tıkla, istediğin resmi blgisayarından bul, seç, start upload a tıkla.. o sana linkler verecek, direct link yazanı al kopyala. sonra buraya gel, mseaj yazma panelinde resim işareti var, dağ manzarası şeklinde, ona tıkla, kopyaladıın adresi yapıştır. bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…