ne maskesı hayatımm
sen gürcümüsün ??????? =)
ne gürcüsü
anlayamadım??????????ne alaka:uhm:
kaydirigubbakcemile3 ne bilim ladygeorgia adin oldugu icin neyse bosver kaydirigubbakcemile3
georgia gürcistan oluyor da o yüzden sordum =)
arkadaslar ben mayayi kullandim gercekten sacim süper bir sekilde yumusadi gercekten de faydasi oldu parliyor sacim benden demesi deneyin sizde görün he birde bende kasinma yapmadi bütün gece beklettim :lepi:
insallah ama benimkiler düzeldi diyebilirim birde malesef sacim uzasa bile bu uzatti diyemem cünkü ben turp ,yag,biotin,isirgan,pirinc suyu ,sicak havlu haslanmis ,yumurtanin suyu ,masaj,papatya suyu,maya,hint yagi,ya herseyi deniyorum bir günde onu ama her aksam turplu suyu yapiyorum öbürlerinide gündüz kullaniyorum evet uzadi ama ne uzatti diyemem yada hepside uzatmis olabilir o yüzden yani siz hangisini yapmak isterseniz onu yapin ben herseyi yapiyorum basima sürmedigim sey kalmadi =)
valla maya saclari asiri kasindiriyor benden soylemesi.
bi kere denedim hart hart kasinip durdum. sanki sac derim kabardi gibi oldu.
denemem bir daha da.
canım mayayı diplerinemi sürüyosun yoksa maske gibi heryerine buluyomusun mayayı birde kolay arınıyormu saç yapış yapış kalmasın:bbo: sonra
canım benım yaaa,uzatmıs ya neyın uzattıgı muhım dııl bencede.ama su bı gercekkı bu yaptıklarımızın onda bırını cım adama yapsak rapunzel olurdu kaydirigubbakcemile3
Mayayı ben uyguluyorum, sıcak zeytinyağının içinde eritip öyle sürüyorum. Suna Dumankaya'dan öğrenmiştim ben de, yumuşacık olmuştu saçlarım, yeniden başladım yapmaya. Dökülmesini önlemesine, uzamasına, beslenmesine, onarmasına, parlatmasına, herşeyine yararlıymış maya.
Güzel duruladın mı? Çünkü maya acaip yapışıyor saça, 3 kere falan şampuanladım ben güzelce. Tamamen arınıyor.
buda ilgincmis siack zeytinyagda maya denemeye deger tamam tarifi degistiriyorum mayayi sicak zeytinyaginda eritip sürün sagol ya bence daha etkili olur
uf ya biri dese de kuru saçlar için en etkilisi bu, biz de onu kullansak, neyi kullanacağımı şaştım :)
ama arkadasimizin dedigi gibi yap daha etkili olur sicak zeytinyaginda erit mayayi bende deniyecem =) sasma sasma ben herseyi birden yapiyorum
her şeyi birden yaparsak ters tepki vermesin canım kel kalırız falan?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?