Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

maya saça çok ii gelir hemde herşeyden fazla zaten hep söylenir mayalı şeyleri birden keserseniz yiyecek olarak mesela ekmek gibi saçınız cansızlaşır ve dökülmeye başlar maya hem besin olarak yeterli miktarda alınmalı hemde bu maske uygulanmalı diye düşünüyorum sen yaptın mı diye soracak olursanız hayır yapmadım ama yapıcam =)) be şu an barcelino kullnıyorum o bitince buna geçicem

bu da benim 1 ayda büyüttügüm sacim her gün cesitli bakimlar yaparak ancak bukadar uzatabildim
21.07,09 ve 21.08.09 tarihlarinda cektim

http://profile.imageshack.us/user/zeycamm

yapamadim bakmak isterseniz linki =(

sorum olacak sacim gercekten uzadimi bana pek öyle gelmedi cevaplarinizi bekliyorum

birde arkadaslar sayfa bayagi gec aciliyor bekleyin tüm fotoraflari görmek icin =)

Son düzenleme:

cok tsk ederim aynen öyle yaptim ama resim cikacagi yerde X cikti resmi göstermedi bende linkini yazdim bakmak istersen eger

[/URL][/IMG]

thumbnail olarak ekledim 1.yi de, daha ii gözükebilir:)

Son düzenleme:
ayyyyy cok tsk ederim nasil yaptin ya ben beceremedim =) ama evet ilk resim cok büyük onu nasil düzeltebilirim?????

bişey diil:)
ekledim ben ama biri çok büyük,diğeri çok küçük çıkmış, farkı görmek zor, ama senin verdiğin linkte aynı boyda oldukları için anlaşılıyo:)

tekrar sagol aslinda ikisini de kücük ayarlamasitim ama neyse her gün bakim yaptim günde 2 3 degisik bakimlari uyguladim hic bikmadan sakin yanlis anlamayin bukadar sadece maya ile uzatmadim herseyi yaptim

tekrar sagol aslinda ikisini de kücük ayarlamasitim ama neyse her gün bakim yaptim günde 2 3 degisik bakimlari uyguladim hic bikmadan sakin yanlis anlamayin bukadar sadece maya ile uzatmadim herseyi yaptim

tamam,şimdi oldu:) evet cnm,takip ediodum ben mesajlarını. Valla üyelerin geneli Türkiyede olduğu için yağları, otları vs. bulmaları çok kolay. ben de seninle aynı zorlukları yaşıyorum, ama Allahtan 3 ayda 1 gidebiliyorum.her gidişimde de bavula ot,yağ,şampuan dolduruyorum. bi gün gümrükte tutacaklar kolumdan kaçakçı diye, ondan korkuyorum:))
seni de takdir etmek lazım, imkanları zorlayıp azimle devam ettiğin için. bence devam et bu maskelere, daha ilk ayda bu kadar etki göstermiş, ilerleyen aylarda bakımların etkisi 2 katına çıkacaktır inş.alkisalkisalkis

cok tsk ederim resmi süper yaptin ellerine saglik ve evet almanyada yasadigim icin cok seyi bulamyorum hatta böyle diyeyim hic birseyi bulamyiorum mesela otlar falan yok burda sende benim gibi zorluk cektigini düsünmüstüm zaten türkiyede olanlar malesef senin ve benim yasadigim yerde yok =) insallah daha cabuk uzar seninkide uzar insallah ki uzamistir resimler icin tekrar sagol tam istedigim gibi oldu opuyorumnanaktan

ya sizce normal den fazla yani 1 cm den fazla uzamismi bana göre normalden fazla uzamadi gibi
=(
resimlerini koyan arkadaslarinki acayip uzama yapmisti resmen 1 ayda 6 cm uzayan saci da gördüm ondan sonra 5 gün icinde 1.5 cm uzayan sacida gördüm benimkisi her gün bakim yapmama ragmen fazla uzamadi ya =(
aslinda benim sacim daha daha fazla uzamaliydi
neyse ya sacim zaten hic uzamayan tipti en azindan biraz bile olsa uzadi
buna da sükür =)

Son düzenleme:
kizlar mayali maskeyi uygulayip sonuc alan varmi lütfen yazsin

Şöyle söyliyeyim, şimdiye kadar en mükemmel sonuç aldığım maya maskesi. İçine bir de yumurta sarısı kattığımda sonucu ikiye katlandı.

Mayayı zeytinyağında eritiyorum ve içine yumurta sarısı koyuyorum, tüm saçıma sürüp bildiğimiz yöntemle sararak 2 saat bekletiyorum, daha sonrasında Dove Onarıcı Terapi serisini kullanıyorum, şampuan, saç kremi ve maske.

Boyalı ve yıpranmış saçınız, bu işlemden sonra pırıl pırıl ve yumuşacık oluyor, yıpranmadan eser kalmıyor. Böyle tel tel ipek gibi uçuyor rüzgarda sengözlerimebaksanab

Uzamaya etkisini fazla gözlemleyemedim, bu maske saçı çok iyi biçimde onarıyor, onarmasından dolayı da kırıklar ve kopmalar azalınca saç daha sağlıklı uzamaya başlıyor. En azından bendeki etkisi böyle..

sagol canim cevap icin benimde turplu suyla uzadi saclarim yazin kisaydi aslinda kestirmek zorunda kaldim boya vardi uclarinda ve asiri kirikti simdi biraz daha var maalesef turpla uzattigim saclarimdan kesilcek gibi ama istemiyorum kestirmeyi 1 yil ellemiycem saclarimi ilk defa uzun ssacim olsun istiyorum insallah uzun saclarimiz olur

slm arkadaslar uzun süre giremedim yeni haberler getirdim saclarim daha da uzadi ben bebek kafa büyüklügünde siyah turp buldum saclarima 3 sefer yaptim 1 cm uzadi saclarim daha saglikli duruyor tavsiye ederim mayayi da kullanin ama etkisi daha büyük oluyor benden demesi =)

Evet bu da mantıklı, yani mayayı haftada bir yapıp onarıp sağlıklı uzamasını ve kırılmayıp yıpranmamasını sağlarken diğer yandan turpla da uzatılırsa hem sağlıklı hem de uzun saç elde edilebilir :) Bir de beslenmeye de dikkat etmek gerek :)

Mesela, hafta içleri 2-3 kere turplu su ve haftasonları 1 kez mayalı maske, böyle bir terapiden iyi sonuçlar elde edilebileceğini düşünüyorum :)

Nasıl yaptın tarifini verir misin?
Sen bebek kafası büyüklüğünde turbu ne kadar suda haşladın? BEnde turbu denemiştim ama sonuç alamamıştım. Dün manavda kocaman siyah ve parlak renkli turplar vardı dayanamadım küçüklerinden aldım ve yaptım. Olmazsa bugün gideyim yeniden alayım büyüklerinden . İnşallah uzar bu benim için onur meselesi oldu artık :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…