ImageShack® - Image Hosting sitesini aç. browse a tıkla, istediğin resmi blgisayarından bul, seç, start upload a tıkla.. o sana linkler verecek, direct link yazanı al kopyala. sonra buraya gel, mseaj yazma panelinde resim işareti var, dağ manzarası şeklinde, ona tıkla, kopyaladıın adresi yapıştır. bu kadar:)
tekrar sagol aslinda ikisini de kücük ayarlamasitim ama neyse her gün bakim yaptim günde 2 3 degisik bakimlari uyguladim hic bikmadan sakin yanlis anlamayin bukadar sadece maya ile uzatmadim herseyi yaptim
tamam,şimdi oldu:) evet cnm,takip ediodum ben mesajlarını. Valla üyelerin geneli Türkiyede olduğu için yağları, otları vs. bulmaları çok kolay. ben de seninle aynı zorlukları yaşıyorum, ama Allahtan 3 ayda 1 gidebiliyorum.her gidişimde de bavula ot,yağ,şampuan dolduruyorum. bi gün gümrükte tutacaklar kolumdan kaçakçı diye, ondan korkuyorum:))
seni de takdir etmek lazım, imkanları zorlayıp azimle devam ettiğin için. bence devam et bu maskelere, daha ilk ayda bu kadar etki göstermiş, ilerleyen aylarda bakımların etkisi 2 katına çıkacaktır inş.alkisalkisalkis
kizlar mayali maskeyi uygulayip sonuc alan varmi lütfen yazsin
slm arkadaslar uzun süre giremedim yeni haberler getirdim saclarim daha da uzadi ben bebek kafa büyüklügünde siyah turp buldum saclarima 3 sefer yaptim 1 cm uzadi saclarim daha saglikli duruyor tavsiye ederim mayayi da kullanin ama etkisi daha büyük oluyor benden demesi =)
Nasıl yaptın tarifini verir misin?slm arkadaslar uzun süre giremedim yeni haberler getirdim saclarim daha da uzadi ben bebek kafa büyüklügünde siyah turp buldum saclarima 3 sefer yaptim 1 cm uzadi saclarim daha saglikli duruyor tavsiye ederim mayayi da kullanin ama etkisi daha büyük oluyor benden demesi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?